Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Borci nemáte někdo tucha jak rozbalit zaheslovaný ZIP archiv? Ztratil sem heslo (chytře uloženo v telefoně co mi někdo čajzl) a mám v tom důležitý dokumenty do práce :bojim Vím že je to pakárna, ale neexistuje na to něco?

Odesláno

Tak způsoby jsou, víceméně jsou všechny dostupné prográmky založené na prolomení hesla brute-force nebo pomocí slovníkového útoku, takže podle toho jak bylo dlouhé a složité bude trvat prolomení, od pár minut až po defacto nemožné...

Stačí na googlu hledat třeba "password zip".

Odesláno

Hmmm, tak já se můžu radovat. Odemčeno. Ale asi bych měl šéfovi doporučit změnu zabezpečení. Odemčít heslo po ani ne dvou hodinách.....  Za mě moooc díky!! Zachránilo mi to dost práce!

Odesláno

Já sem doteď nad tím vůbec nepřemýšlel. Je mi to u zadele. Mám heslo kery zadám a vic mě netlačí. Nejde o nic suprtajnyho. Je to jenom takovy to základni zabezpečeni. Jenom mě překvapilo jak hrozně rychle je možny to prolomit. Čekal sem že to bude chroustat den, pak to vyštěkne že to nejde a zkusim něco jinyho. Ale toto? Na co to heslováni vubec je? Na ulozto si v klidu stahnu program co to zvládne za pár hodin? Fakt mazec

Odesláno

Treba si uvedomiť, že dĺžkou hesla a voľbou znakov (symboly, číslice, veľké/malé písmená) geometricky narastá čas potrebný na prelomenie hrubou silou až môže byť neúnosne veľký. Toto nie je problém špecifický pre zip ale je to slabina každého systému chráneného heslom. Možno keby si v tom hesle mal o dva znaky naviac alebo 2 iné znaky už by to trvalo mesiac.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...