stafflik Odesláno 5. říjen 2016 Odesláno 5. říjen 2016 Borci nemáte někdo tucha jak rozbalit zaheslovaný ZIP archiv? Ztratil sem heslo (chytře uloženo v telefoně co mi někdo čajzl) a mám v tom důležitý dokumenty do práce Vím že je to pakárna, ale neexistuje na to něco? Citovat
Spocklw Odesláno 5. říjen 2016 Odesláno 5. říjen 2016 Tak způsoby jsou, víceméně jsou všechny dostupné prográmky založené na prolomení hesla brute-force nebo pomocí slovníkového útoku, takže podle toho jak bylo dlouhé a složité bude trvat prolomení, od pár minut až po defacto nemožné... Stačí na googlu hledat třeba "password zip". Citovat
urdemala Odesláno 5. říjen 2016 Odesláno 5. říjen 2016 Některé aplikace umí třeba kombinovat výrazy, které si třeba z toho hesla pamatuješ. Nebo když si pamatuješ, kolik mělo heslo znaků. Citovat
Sniper17 Odesláno 5. říjen 2016 Odesláno 5. říjen 2016 Ahoj doporučuji Advanced Archive Password Recovery pro.na ulož.to běžně ke stažení pokavaď je to zip tak je to docela i rychlé ale rar asi není šance. třeba tady: https://www.ulozto.cz/!FzP768Y2G/advanced-archive-password-recovery-professional-4-54-48-serial-zip Citovat
stafflik Odesláno 5. říjen 2016 Autor Odesláno 5. říjen 2016 Supééér, aspoň něco. Du zkoušet. Citovat
Sniper17 Odesláno 5. říjen 2016 Odesláno 5. říjen 2016 Není zač ovládání je jednoduché jen tam nech brute force a zadej počet znaku. Citovat
stafflik Odesláno 5. říjen 2016 Autor Odesláno 5. říjen 2016 Počet znaků je nutný přesně? Nebo stačí zadat maximálně kam až zkoušet? Citovat
Sniper17 Odesláno 5. říjen 2016 Odesláno 5. říjen 2016 dej tam třeba 1-9 tak to mám i já a pak jen malá nebo velká písmena + třeba znaky a čísla. Citovat
stafflik Odesláno 5. říjen 2016 Autor Odesláno 5. říjen 2016 Hmmm, tak já se můžu radovat. Odemčeno. Ale asi bych měl šéfovi doporučit změnu zabezpečení. Odemčít heslo po ani ne dvou hodinách..... Za mě moooc díky!! Zachránilo mi to dost práce! Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. říjen 2016 Odesláno 5. říjen 2016 stačí složitější heslo které bude obsahovat nějaké specialní znaky @{}&#-*/% atd a neprolomiš to ani za 5 let Citovat
stafflik Odesláno 5. říjen 2016 Autor Odesláno 5. říjen 2016 Já sem doteď nad tím vůbec nepřemýšlel. Je mi to u zadele. Mám heslo kery zadám a vic mě netlačí. Nejde o nic suprtajnyho. Je to jenom takovy to základni zabezpečeni. Jenom mě překvapilo jak hrozně rychle je možny to prolomit. Čekal sem že to bude chroustat den, pak to vyštěkne že to nejde a zkusim něco jinyho. Ale toto? Na co to heslováni vubec je? Na ulozto si v klidu stahnu program co to zvládne za pár hodin? Fakt mazec Citovat
AnotherOne Odesláno 6. říjen 2016 Odesláno 6. říjen 2016 Treba si uvedomiť, že dĺžkou hesla a voľbou znakov (symboly, číslice, veľké/malé písmená) geometricky narastá čas potrebný na prelomenie hrubou silou až môže byť neúnosne veľký. Toto nie je problém špecifický pre zip ale je to slabina každého systému chráneného heslom. Možno keby si v tom hesle mal o dva znaky naviac alebo 2 iné znaky už by to trvalo mesiac. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.