Zazimir Posted August 21, 2016 Share Posted August 21, 2016 Dobrý večer, mám dotaz a prosím o radu: Peugeot 206 HDi 110 s odstraněným filtrem pevných částic se při jízdě pomalu, nebo do kopce přehřívá a větrák se nerozběhne. Mám přepsaný program pro úplné vypnutí regenerace, protože mi běžela neustále. Mohu s touto nanejvýš nepříjemnou poruchou navštívit autorizovaný servis? Nepřepíší mi program? V neofiku servisu si s tím nevěděli rady.. Děkuji za každou pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted August 21, 2016 Share Posted August 21, 2016 proč bys nemoh', v nejhorším tě vyhodí Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zazimir Posted August 21, 2016 Author Share Posted August 21, 2016 (edited) Děkuji za reakci, toho, že mne vyhodí se nebojím. Bojím se toho, aby mi po jejich zásahu Perugeot zase v jednom kuse neregeneroval Edited August 21, 2016 by Zazimir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanF1 Posted August 21, 2016 Share Posted August 21, 2016 Já bych si do zakázkového listu nechal napsat, že nechceš zasahovat do nastavení FAP filtru. Pokud takové auto nebudou chtít dělat, prostě odejdeš. Já bych v tom neviděl drama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted August 21, 2016 Share Posted August 21, 2016 tak jim řekneš to, cos tady napsal a pak odsouhlasíš (po telefonu) požadované zásahy servisem...,nebo neodsouhlasíš a v nejhorším tě pošlou jinam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zazimir Posted August 21, 2016 Author Share Posted August 21, 2016 Děkuji za radu, tu použiji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted August 21, 2016 Share Posted August 21, 2016 nerozbehne se vetrak ? to je bud cidlo nebo rele co resis s motorem? max mas v haji cely motor ale to neni zavada kvuli ktere by sahali do softu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zazimir Posted August 21, 2016 Author Share Posted August 21, 2016 Já, že jsem měl spoustu starostí s regenerací, co běžela neustále a hlavně když už jsem parkovaal u bydliště. Potom ještě nucených minimálních 10 km bylo za trest, nechci to zažít znovu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veverka Posted August 22, 2016 Share Posted August 22, 2016 No to mě podrž! Sorry za off topic (patřilo by to asi do pokecu, ale tady je to aktuálnější)... Nechápu, co každej druhej (nebrat osobně) furt řeší s regenerací?! Já mám auto přes 8 let a regeneraci jsem postřehl tak 5x a to ještě možná přeháním. Prostě jezdím. Auto slouží mě (na to by mělo být dělané), ne já jemu. Koneckonců jsem si nevšiml, že by v uživatelské příručce regeneraci vůbec řešili. Kdyby to bylo tak důležité, dali by tam kontrolku a nějak to softwarově ošetřili, aby auto nešlo vypnout, zastavit, ani vystoupit by nedovolilo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
straki007 Posted August 22, 2016 Share Posted August 22, 2016 No ono ty mas ale najeto peknych pravdivych 115. 80% lidi ma na tachometru 130 a doopravdy 250 takze pokud cisteni probehne kazdou chvili tak to znat je. Pockeeeej az budes mit krasnych 200 a budes resit stejny problem . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veverka Posted August 22, 2016 Share Posted August 22, 2016 OK, uvidíme. Souhlas, že v tom je jistě rozdíl ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zazimir Posted August 27, 2016 Author Share Posted August 27, 2016 (edited) Děkuji všem zúčastněným z pomoc a podporu. Autí je opravené a funkční ve všech směreh. V trutnovském autoservise Peugeot jsou zlatí a vyšli mi ve všem s úsměvem vstříc. Potom žádali ke všemu po telefonu souhlas. Mám z nich dobrý pocit. Obavy nebyly na místě. Edited August 27, 2016 by Zazimir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrafik Posted August 27, 2016 Share Posted August 27, 2016 Ještě by bodlo napsat, co tomu tedy bylo a co s tím udělali. Jinak ať autíčko slouží. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zazimir Posted September 2, 2016 Author Share Posted September 2, 2016 Na můj dotaz mi technik odpověděl, že ventilátor se nezapínal díky špatnému senzoru teploty a navíc byl vyhnutý. Vše mi opravili. Jsou to zlatí kluci - Autostyl Trutnov sekce Peugeot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts