Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Pro přihlášení na sraz si stáhněte tabulku, vyplňte dle vzoru a odešlete na 

47.sraz@peugeot-club.com

Obratem vám budou zaslány platební informace.

Uzávěrka přihlášek 15.8.2016 Posunuto do 18.8.2016 23:58

Termín splatnosti platby za sraz 28.8.2016!!!

Přihlášení na 47.sraz.xls

Upraveno uživatelem JJEENNDDAA
Doplněn poplatek kempu za auto
Odesláno (upraveno)

Seznam přihlášených:

Weri 605

Pepito + Vosa

Pe.Tr

JJEENNDDAA + 1

Grlik + 3

nawry + 1

rostar + 3

Přema

Nanjua

elton

Paragan

Marino

Emil + 1 + 2děti

martin23 + 2

Radovanek

2ReQ + 1

Radyn91 + 1

Verysek

MJSytic

Schreek

Wojtěch + 3

Tučňák65

Vector + 1

Scratch + Miss Scratch + 2děti

i.hladik + 1

gronholmm + 1

ChouLu

sakem + 1 

cechic

Červeně jsou označeni ti co zaplatili

Celkem 51 + 4 děti

Upraveno uživatelem JJEENNDDAA
  • O 3 týdny později...
Odesláno

A jsem přihlášen. Mám to z domu 30 km, takže spát nebudu, případně upadnu do vozidla. Pokud přesvědčím manželku a děti na výlet, tak bychom přijeli na sobotu i 2 elektrickýma Peugeotama Ion, ale to se teprve uvidí podle programu srazu a programu doma (návštěvy, narozeniny, začátek školního roku). To bychom pak nabízeli svezení a zkušenosti nejen chlapa, ale i ženy. Ona mi sice 2 roky to moje elektro věčně brala, ale na tom svém má od konce května už přes 3 tisíce km.

Jinak jen tak pro pobavení - byl by zájem o přednášku o elektromobilitě? Tedy pokud bude přítomna promítačka z notebooku a nějaký prostor? Začíná to vypadat na přelomový rok 2016-2017, Asie se do toho opřela, tohle má stát +-800 tisíc s dojezdem 280 km (i prakticky podle redaktorů včerejšího magazínu AutoDnes) a rychle po dálnicích s klimatizací 230 km - viz Hyudai Ioniq

Ale pochopím, když nedaleký Heipark Tošovice http://www.heipark.cz/ nebo steaky na biofarmě v místě http://www.farmageorge.cz/ dostanou přednost ;)

Odesláno (upraveno)
před 16 hodinami, radim.1008 napsal:

Tak, kde jsou ti všichni, co chtějí vyrazit na sraz? :nevim

Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk

Tak třeba já bych chtěl, ale mám kolizi s pracovní akcí :(

Upraveno uživatelem Veverka
Odesláno
V 2. 8. 2016 at 8:20, radim.1008 napsal:

Tak, kde jsou ti všichni, co chtějí vyrazit na sraz? :nevim

Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk

Já bych jela... :nevim ale riskovat to nebudu :D

Odesláno

Už to vidím až bude sraz např v středních čechách a moraváci budou mít řeči že je to daleko.

Pravdou je ze za poslednich par let je proste videt kde srazy ma cenu delat a kde ne,  nej lokalita proste jsou stredni cechy, a to neberte jako ze je to nejvyhodnejsi ad dostupnost, dopravnost.  Na jinych moto klubech kdjsem taky, jezdi vsichni pravidelne moravu popr vysocinu. Na svk se taky delaji jen srazy na zapade,  vychod by byl s min ucasti. Asi se lidi furt bojej toho navratu na vychod :-D 

Odesláno

abych byl upřimný tak z účasti jsem zklamaný.

jednou jsem to taky zkusil , udělat něco blíž pro moraváky , kor po tom co furt si všichni ztěžovali jak jsou srazy od moravy daleko. Sice to bylo Zimní klouzání kam obecně jezdí mín lidí ,ale i tak byla na sraze veliká účast ale krom spolupořadatelů (Přema a Elton ) z Krnova (sraz byl ve Zlatých Horách v Jeseníkách tuším 2009) a tuším Barensta z F-M nikdo víc se středu a severu Moravy nedorazil. Sraz plnej Pražáků,Středočechů,Plzeňáků,sem tam Vysočina ,Brno a zbytek západu a severu čech....

asi si to opět ověřím Kokořínem :D

Odesláno

Za sebe vidím dvě možné příčiny: 1. tvrdá kolize termínů (s tou málokdo dokáže či udělat) a za 2) výlet si nebude dělat "za roh", ale když už,  tak někam dál, ať to stojí za to... :myslimAle to patří spíš do pokecu nebo na "radu starších", tak sorry za :xvul

Odesláno

Já jsem taky zkoušel Moravu, ale skončilo to fiaskem a po dalším neúspěchu se už do další pořadace nebudu pouštět. Stejně mě tu nikdo nemá rád. :D

Jenom připomínka k termínu, ač já ze své pozice nemám do toho co kecat :D. Začátek září ... někteří ještě dovolenkují, jiní připravují školáky do školy a pro jiné je to před výplatou. To je vcelku nepříjemný mix. 

At se vám to povede a at je vás tam co nejvíce, ale bez naší účasti. Já si dělám víkendy dle svého uvážení. Ten minulý byl v Beskydech, tudíž 2x do podobné lokality nepojedeme.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...