Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
V 6/21/2016 at 19:25, Gabriel 307 napsal:

No, nevzdalujeme, ptž. fakt je, že na patlacím zařízení to nové fórum funguje tak ze 2/3 - něco nefachčí (např. odmazání Gabrielovy citace, jež mi tam sama vlezla, do které teď zcela nekorektně, avšak vědomě píšu), některé funkce na patlafonu nejsou dostupné vůbec :( Bong!

• O 1 měsíc později...
Odesláno

hele,mám technickej dotaz,letapáně jsem na foru přes mobil,a dneska mě to vyhazuje,že nejsem přihlášenej,akdyž si dám adresu a heslo,tak mi to píše,že neni správná,kde je chyba :myslim

Odesláno

Asi se ptám na to co víc lidí .. ale hrozně často se mi stává že sem vlezu z mobilu (i třeba potom, co jsem sem ten den už lezl) a znovu to po mě chce se přihlásit ... na kompu ať už v práci či doma to samé. Pracuje se na tom ?

Odesláno (upraveno)

Viděl bych to spíš na problém v konfiguraci OS a prohlížeče. Z mobilu sice na klub nechodím, ale z PC žádný problém nemám. Obecně je to v možnostech za 1. prohlížeče ( IE, FF, Opera, GCh, .... ) a za 2. v instalovaném OS W-XP ... W10. Souvisí to s možností volby např. "pamatovat si mě" nebo "uložit heslo". Ukládat hesla je samozřejmě risk, takže tam, kde mi o nějaký průšvih nejde, si heslo uložím (např. P-club), ale zcela odlišné od citlivých informací (I-Banking a pod.) Do těchto oblastí se zásadně přihlašuji pokaždé samostatně  a striktně dodržuji zadání všech přihlašovacích údajů.  

A co se týká správy hesel, existuje hromada programů více či méně odolných (bezpečných) a které umí i spolupracovat s prohlížečem, mě celkem vyhovuje SW "LastPass"

Upraveno uživatelem FrantaCV
Odesláno

Hm "pamatovat si mě" mám samozřejmě všude zaškrtlé ... Nezdá se (někdy) že by to mělo bůhvíjaký efekt :)  No co, tak se přihlásím, ale dělat to denně a někdy vícekrát za den je přecejen poněkud otravné ... 

Odesláno

Podívej se jak dlouho se ti ukládají v prohlížeči cookies. Já jsem přihlášenej teď snad už přes měsíc a bez problému :) 

Odesláno

Mě se teda ještě nestalo, že by mě to samovolně odhlásilo. Taky používám FireFox.

• O 2 měsíce později...
  • O 4 měsíce později...
Odesláno

v poslední době se nemuzu v Chromu prihlasit a hlasi mi to ze muj prohlizec neprijima cookies.

Na IE to jde a na Macbooku s chrome také...

Zkousel jsem cookies i smazat ale chova se to porad stejne...nejaky napad?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...