Weri 605 Odesláno 19. červen 2016 Autor Odesláno 19. červen 2016 před 6 hodinami, parizov napsal: to mě spíš děsí "japka" v jednom z příspěvků jakože sem nenapsala jablka, nebo že se tam někde objevuje, že je to poslaný z jablka....? Citovat
parizov Odesláno 19. červen 2016 Odesláno 19. červen 2016 před 18 minutami, Weri 605 napsal: ...nenapsala jablka... Klidně i nespisovně, jen s b . Asi už mám taky trochu úchylku (manželka učitelka) Citovat
FrantaCV Odesláno 19. červen 2016 Odesláno 19. červen 2016 Tp OK406: Nastavit to lze. V horní liště (ještě to není úplně počeštěné) 1. Pole "Stav" nastav "Everything" 2 .Pole "Autor" - tady máš na výběr: "Kdokoliv" nebo "Content I Started = témata která jsem založil" a "Content I have posted in = témata do kterých jsem přispěl. Poslední nabídka je snad jasná 3. Pole "Following" nastavuje témata, která chci sledovat nebo sleduji 4. Pole "Časové období" umožní nastavit jak dlouho zpět chceš příspěvku zobrazit ve starém fóru např. 24 hod tady 1 den. Nastav si svoji konfiguraci, která Ti vyhovuje např. 1-Every, 2-Kdokoliv, 4- 1 den a tlačítkem zcela vpravo dej "Uložit" (tady si ale nejsem jistý zda opravdu funguje jak má) Zkopíruj celou adresu ve vyhledávači - to www.peugeot atd. Vytvoř si nové okno a tuhle adresu tam zadej. Při dalším spuštění stránek klubu se otevřou v nastavení, které sis zvolil. No snad jsem to popsal trochu srozumitelně. Citovat
Weri 605 Odesláno 19. červen 2016 Autor Odesláno 19. červen 2016 před 17 minutami, parizov napsal: Klidně i nespisovně, jen s b . Asi už mám taky trochu úchylku (manželka učitelka) dík a sorry.. dělám to často.. ale hrupky u mne nenajdeš... já myslela, že se tam někde zobrazuje logo epla... - to bych ho klepla... Citovat
OK406 Odesláno 19. červen 2016 Odesláno 19. červen 2016 Děkuji. Jen se zeptát, kliknu do pole odpovědět a objeví se mi tam celý článek, jako bych ho chtěl citovat. Proto celý článek označím a smažu. A teprve pak píši. To má tak být? Citovat
Guest minimaxa Odesláno 19. červen 2016 Odesláno 19. červen 2016 V jiném vlákně se o tomto problému píše, hledej. Ne, tak to být nemá Citovat
Weri 605 Odesláno 19. červen 2016 Autor Odesláno 19. červen 2016 řekla bych, že ne.. mám to čistý.. - rovnou píšu... Citovat
OK406 Odesláno 19. červen 2016 Odesláno 19. červen 2016 minimaxa, já hledám, ale ztrácím se. Je to boj! Citovat
Agrafik Odesláno 19. červen 2016 Odesláno 19. červen 2016 Nějak se v tom novém ztrácím . Každá novější verze mi připadá míň přehledná. Jak se dneska dostanu z přehledu témat třeba na stranu 5 ...? , předtím to bylo normálně vidět. Náhled příspěvku neexistuje? Citovat
Stejsn Odesláno 19. červen 2016 Odesláno 19. červen 2016 kulatý avatar se mi nelíbí, z mojí ikonky to ořezalo prostě moc Citovat
Weri 605 Odesláno 19. červen 2016 Autor Odesláno 19. červen 2016 nejsem si úplně jistá, že to bylo vidět... - pročítala sem téma zkušenosti na 5008 (asi 260 stran) a klikala jak divá... (nejsem ajťák jestli je na to zkratka, ráda se jí taky naučím.. ) jůůůů přibyla městááááá..! super.. konečně už zase vím, s kým se z kama bavím... Citovat
Weri 605 Odesláno 19. červen 2016 Autor Odesláno 19. červen 2016 před 7 minutami, Stejsn napsal: kulatý avatar se mi nelíbí, z mojí ikonky to ořezalo prostě moc jen zadek... Citovat
Guest minimaxa Odesláno 19. červen 2016 Odesláno 19. červen 2016 (upraveno) před 13 minutami, Stejsn napsal: kulatý avatar se mi nelíbí, z mojí ikonky to ořezalo prostě moc Upraveno 19. červen 2016 uživatelem minimaxa Citovat
Veverka Odesláno 19. červen 2016 Odesláno 19. červen 2016 před 2 hodinami, OK406 napsal: Mohu si prosím nastavit někde jako ja starém fóru, abych měl nepřečtení + přečtené příspěvky, jak to bylo na minulém fóru? To by mě taky zajímalo. Když čtu vlákno a vyskočím z něj, už ho v nepřečtených nevidím - tak kde/proč ho hledat, když předtím bylo furt na svém místě "za posledních 24 hodin" Citovat
Veverka Odesláno 19. červen 2016 Odesláno 19. červen 2016 (upraveno) Dík, to jsem přehlédl. Stream si vytvořil (na mobilu hledat kde, je fakt hrůza, když je to na očích a není to vidět). Teď jen, kde ten můj uložený stream najdu A taky furt nemůžu přijít na to, jak otevřít vlákno na prvním nepřečteném příspěvku (tj. tam, kde jsem vlákno posledně opustil) Edit: Tu poslední větu beru zpátky, už to, zdá se, funguje. Ale furt nevím, kde najdu svůj uložený stream, resp. přepínání různých streamů? Upraveno 19. červen 2016 uživatelem Veverka Citovat
P607Olda Odesláno 20. červen 2016 Odesláno 20. červen 2016 (upraveno) Za jak dlouho se bude zase měnit? Stojí to za to zvykat si? Mění se čím dál častěji. Minulé fórum bylo celkem povedeným výrobkem, bylo vidět, že je to dopracovaný systém, který stačilo parametrizovat. Toto nynější je zase nějaký polotovar - asi firmě utekli programátoři, anebo byla ve finančních potížích, aneb je to tak, že toto fórum programovali členvé P-C? Nechodí mi pořádně na tabletu, na Opeře (na které jinak vše chodí dobře). Tak bych si myslel, že výrobce snad zohlednil a přezkoušel běžné operační systémy. Ovšem zdejší moderátor mi napsal "nemůžeme přeci zkoušet fórum na všech operačních systémech". Na tabletu je toho vidět půlka, není vidět, kdo napsat poslední příspěvek, ani jaký je jeho název. Na tabletu (v Opeře) se nelze dostat na soukromé zprávy. Mohu přepnout na Dolphin, což trvá a hlavně Dolphin načítá výrazně pomaleji. Na tabletu značně chybí možnost přepnout na plné zobrazení. To redukované (matlací) je nanic. Koupili jste to od profesionální firmy, vyzkoušený software? Jednoznačně, tato inovace se firmě nepovedla. Upraveno 20. červen 2016 uživatelem P607Olda Citovat
punkac Odesláno 20. červen 2016 Odesláno 20. červen 2016 (upraveno) před 14 hodinami, OK406 napsal: Nevím jak ostatní členové, ale s předchozím fórem jsem ze začátku tolik ,,neválčil", když se zavádělo Chacha, chichi, chocho.... No nevím jak ty, ale pamatuji si tvé tehdejší příspěvky, které se neliší od těch nynějších prakticky v ničem. Furt stejné pištění, jak vše staré nebylo špatné, píšeš to furt dokola. Prakticky z aktivnějších členů si stěžují furt ti stejní a ty jsi zdá se jejich předseda. U Medvěda je jen pokrok v tom, že začal používat tablet Je krásné, že všichni ti brblající jsou dozajista ajťáci každým coulem a zdrojovej kód čtou levou zadní Upraveno 20. červen 2016 uživatelem punkac Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.