Radek Hurvajz Odesláno 26. únor 2025 Odesláno 26. únor 2025 No viko kufru byli jiny, ale jestli i kastle to nevim Citovat
Ferry Odesláno 26. únor 2025 Odesláno 26. únor 2025 (upraveno) novy model kastle u sedana nema uchyty zadnich operadel sedacek na oka z kulatiny privarena ke kastli, ale v tom plechu pod zadnim oknem jsou otvory na zamky tech operadel. To je asi tak jediny, co me ted narychlo napada. Mozna budou jeste nejake jine drobne detaily, ale vicemene jinak by ty kastle mely byt stejne viko kufru bylo u noveho modelu vyklenute smerem ven, u stareho bylo klenute se zlomem smerem dovnitr. Podle toho pak byly i jine zadni lampy, ktere kopirovaly ten tvar vika. Nicmene zadni blatniky jsou stejne Upraveno 26. únor 2025 uživatelem Ferry PaKr ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 26. únor 2025 Odesláno 26. únor 2025 (upraveno) před 2 hodinami, Ferry napsal: novy model kastle u sedana nema uchyty zadnich operadel sedacek na oka z kulatiny privarena ke kastli, Oka tam jsou, tak to bude asi předface. přiznávám, že mě vůbec nenapadlo vyfotit vinko, hned by bylo jasno... No doufám, že tam v pátek ještě bude, ( když už z toho není co vzít)... EDIT : o víku kufru a zadních světlech vím. A právě před třemi týdny tam bylo face hdi, tak jsem nevěděl, jestli to není ono. Teda původně jsem jel pro přední sklo, ale to už bylo stejně rozbité... Upraveno 26. únor 2025 uživatelem PaKr Citovat
Dave_k Odesláno 26. únor 2025 Odesláno 26. únor 2025 Co si vybavuju, tak starej model měl boční blinkry v liště a novej sólo na blatníku. Citovat
kokosák Odesláno 26. únor 2025 Odesláno 26. únor 2025 před 4 hodinami, PaKr napsal: Oka tam jsou, tak to bude asi předface. přiznávám, že mě vůbec nenapadlo vyfotit vinko, hned by bylo jasno... No doufám, že tam v pátek ještě bude, ( když už z toho není co vzít)... EDIT : o víku kufru a zadních světlech vím. A právě před třemi týdny tam bylo face hdi, tak jsem nevěděl, jestli to není ono. Teda původně jsem jel pro přední sklo, ale to už bylo stejně rozbité... Fuuha, vono se dneska ještě shání přední skla? O vánocích jsem hodil jednoho kombika do srotu a ani mě nenapadlo z něj řezat okno..ještě mám do huti jeden sedan, ten budu kuchat asi teď o víkendu.. Citovat
Ferry Odesláno 26. únor 2025 Odesláno 26. únor 2025 Jinak jeste stary model mel barevnymi (zlutymi) cislicemi na hrnci tlumice pred ridicem napsany DAM kod, nejstarsi modely jeste k tomu i bilymi znaky kod barvy. Facelift mel pak uz jen nalepeny plastovy stitek na B sloupku. Pak jeste plechove konzole pro uchyceni bocnich satelitu airbagu, tam jejich pritomnost na podlaze u B sloupku signalizuje spis ten novy model, ktery mel bocni airbagy casteji, ale to je takovy dost nepresny, protoze nektere stare modely je mely uz taky a nektere nove modely jeste ne Jeste se pak mysim lisilo provedeni uchyceni motoru vpravo pred spolujezdcem, kdy stary model tam mel v kastli tri otvory se zavity, kdezto novy model tam mel privareny takovy plechovy drzak (kapsu) pro silentblok Ty predni blatniky s blinkry ano, ale kdyz je uplne hola kastle bez nich, tak pak uz neni, jak poznat Citovat
Dave_k Odesláno 26. únor 2025 Odesláno 26. únor 2025 To je fakt a ještě někteří dělali přestavby, že nastrojili předek z faceliftu na old model. Citovat
PaKr Odesláno 26. únor 2025 Odesláno 26. únor 2025 @kokosák a proč ne ? Není pojištěné a pri ceně nového je řezání jasná volba. A i s novým lepidlem to nemám výrazně dražší než to pojištění. Ale asi bude dobré to pojistit, protože těch 406 nějak ubývá i na vrakáči. Ale třeba 206 a 307 bývá celkem dost, tak u těch můžu být relativně v klidu. takže kolik chceš za to sklo ? V pondělí jedu do Šternberka, tak ho můžu rovnou odvézt Jinak ta kastle je obraná fakt celá. Zůstala akorát nádrž, průchodka řízení a skla. Jinak nic, ani kabeláž. Citovat
Hafity Odesláno 27. únor 2025 Odesláno 27. únor 2025 před 11 hodinami, Ferry napsal: nektere stare modely je mely uz taky a nektere nove modely jeste ne .... jsme jim kdysi na dílně říkali "mezityp".... ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.