Vena garážmistr Odesláno 9. květen 2016 Odesláno 9. květen 2016 http://www.novinky.cz/domaci/402976-motoriste-musi-menit-reflexni-vesty.html Osobně je mi to celkem šumák. Protože v autě vozím reflexní pracovní bundu která je podle té nové normy ale nemá " notifikaci " a pro zbývající pasažéry mám " vesty s vysokou viditelností " . Budete kupovat ty lepší hned nebo až v případě že na to budete upozorněni při kontrole? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 9. květen 2016 Odesláno 9. květen 2016 sem se schvalne byl podivat na reflexni vestu co sem fasoval ejste v typku a obe pracovni bundy co ma vercana veste nemam uz ani stitek a bundy maj normu 471:2003 coz je asi malo Citovat
radim.1008 Odesláno 9. květen 2016 Odesláno 9. květen 2016 Nebudu kupovat nic. Hlavní, že mám v autě nějakou vestu oranžové barvy. V době pořízení byla platná a nemá žádnou dobu používání, "spotřeby". Je to jako, kdyby zakázali, že starý auta nesmí od zítřka jezdit po silnici. Připomíná mi to propadlý obvazy, kterým vlastně nic není. Citovat
agresssor Odesláno 9. květen 2016 Odesláno 9. květen 2016 Jsou to jen stupiní kecy jak zase vytahat z řidičů další prachy. Stejný jako s lékarničkama.Ještě by to mohli kontrolovat a dávat pokuty. To už by byl jasnej banánystán ta republika.... Citovat
KoudaK Odesláno 9. květen 2016 Odesláno 9. květen 2016 Říká se tomu kamarádšoft. Kamarád nějakého ministra má firmu na tyhle vesty a on mu teď zajistil kšeft za X mega. Samo,že nějaký to procento dostane ten ministr který to navrhnul a postaral o to aby to prošlo... Citovat
Weri 605 Odesláno 10. květen 2016 Odesláno 10. květen 2016 Hele a čtete tu stejnou blbost jako já..? Ty špatný vesty se budou dávat jen cyklistům a chodcům... Co tím chce jako EU naznačit...? Že chodec ve tmě na silnici vlastně nepotřebuje kvalitní reflex a já u auta s trojúhelníkem a blikačkama a světlama ano..? Óóó nebo konečně budu moct zajíždět cyklisty..? - promiňte pane policajt, ale von neměl normu a byl vysvícenej .. ? - Bože to je zas blábol... Citovat
Veverka Odesláno 10. květen 2016 Odesláno 10. květen 2016 Nakonec vymyslej předpis, že cyklista na kole musí jet v autě A povinně ještě s přilbou Citovat
Guest StibTo Odesláno 10. květen 2016 Odesláno 10. květen 2016 Četl jsem, nasral se a pak zase uklidnil ... Vesty mám v autě dvě, jednu oranžovou, jednu žlutozelenou. Takže nic kupovat nebudu Citovat
Weri 605 Odesláno 10. květen 2016 Odesláno 10. květen 2016 Veverko a co potom budou dělat chodci..? :D StibTo - že vůbec necháváš zlost cloumat svým majestátm..? Citovat
Guest minimaxa Odesláno 10. květen 2016 Odesláno 10. květen 2016 Koukám další "honící" turbo vlákno. Citovat
Guest StibTo Odesláno 10. květen 2016 Odesláno 10. květen 2016 Jo, to asi bude trochu turbo, no .. Citovat
Weri 605 Odesláno 10. květen 2016 Odesláno 10. květen 2016 Tak sme se tu v tom kolega vrtal... Narozdíl ode mě umí aspoň trochu americky... (F1 po něm chtěla ňákej vstup..) no a tak se na to jako chtěl připravit a našel na stánkách jako "EU", že norma platí už asi 3 roky a týká se prý dělníků na silnici, protože jich moc umírá.. Takže .. uvidíme co z toho bude... zatím se dobře bavím.. Citovat
Dano406 Odesláno 10. květen 2016 Odesláno 10. květen 2016 Asi před 3. týdny jsem byl na školení řidičů a nepadlo tam o tom ani slovo. Kdo by měl vědět líp, než ti, co to učí. Citovat
gronholmm Odesláno 10. květen 2016 Odesláno 10. květen 2016 http://auto.idnes.cz/reflexni-vesta-vymena-06f-/automoto.aspx?c=A160510_125359_automoto_fdvhttp://auto.idnes.cz/reflexni-vesta-vymena-06f-/automoto.aspx?c=A160510_125359_automoto_fdv Citovat
Vena garážmistr Odesláno 10. květen 2016 Autor Odesláno 10. květen 2016 Já byl na školení řidičů minulé úterý a kromě několika věcí které proběhli tiskem tak jsem se nic nového nedozvěděl. A vesty jsme probírali protože jeden z kolegů nedokázal pochopit že v Rakousku musí být vesta pro každého pasažéra ve voze. Ale platí to jen pro OA. Citovat
parizov Odesláno 10. květen 2016 Odesláno 10. květen 2016 Já jsem nové vesty kupoval loni a rovnou čtyři. Kvůli dovolené, protože je prý v Rakousku vyžadují podle počtu sedadel. No, takže do rczetka, aby byl klid... Teď už teda s nákupem spěchat nebudu :| Odesláno z mého LT30p pomocí Tapatalk Citovat
vendelinek Odesláno 10. květen 2016 Odesláno 10. květen 2016 zejtra kouknu jakou mám,červená,si myslím že je,ale už jí mám pár let,to asi euro norma nebude odesláno z Lumie Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 10. květen 2016 Odesláno 10. květen 2016 ted je ukazovali v televiznich novinachta spravna svitila jak psi kule - ta nejhorsi vubeckdyz vezmu to funglovku a 3x ji vyperu bude mit stejne reflexni vlastnosti jak ta nejhorsi svine kdyz byla nova Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.