Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

http://www.novinky.cz/domaci/402976-motoriste-musi-menit-reflexni-vesty.html

Osobně je mi to celkem šumák. Protože v autě vozím reflexní pracovní bundu která je podle té nové normy ale nemá " notifikaci " a pro zbývající pasažéry mám " vesty s vysokou viditelností " . Budete kupovat ty lepší hned nebo až v případě že na to budete upozorněni při kontrole?

Odesláno

Nebudu kupovat nic. Hlavní, že mám v autě nějakou vestu oranžové barvy. V době pořízení byla platná a nemá žádnou dobu používání, "spotřeby". Je to jako, kdyby zakázali, že starý auta nesmí od zítřka jezdit po silnici. Připomíná mi to propadlý obvazy, kterým vlastně nic není.

Odesláno

Jsou to jen stupiní kecy jak zase vytahat z řidičů další prachy. Stejný jako s lékarničkama.Ještě by to mohli kontrolovat a dávat pokuty. To už by byl jasnej banánystán ta republika....

Odesláno

Říká se tomu kamarádšoft. Kamarád nějakého ministra má firmu na tyhle vesty a on mu teď zajistil kšeft za X mega. Samo,že nějaký to procento dostane ten ministr který to navrhnul a postaral o to aby to prošlo...

Odesláno

Hele a čtete tu stejnou blbost jako já..?

Ty špatný vesty se budou dávat jen cyklistům a chodcům...

Co tím chce jako EU naznačit...? Že chodec ve tmě na silnici vlastně nepotřebuje kvalitní reflex a já u auta s trojúhelníkem a blikačkama a světlama ano..?

Óóó :) nebo konečně budu moct zajíždět cyklisty..? - promiňte pane policajt, ale von neměl normu a byl vysvícenej .. ? -

Bože to je zas blábol... :D

Odesláno

Četl jsem, nasral se a pak zase uklidnil ... Vesty mám v autě dvě, jednu oranžovou, jednu žlutozelenou. Takže nic kupovat nebudu :)

Odesláno

Veverko a co potom budou dělat chodci..? :D :D :D

StibTo - že vůbec necháváš zlost cloumat svým majestátm..? :D

Odesláno

Tak sme se tu v tom kolega vrtal... Narozdíl ode mě umí aspoň trochu americky... (F1 po něm chtěla ňákej vstup..) no a tak se na to jako chtěl připravit a našel na stánkách jako "EU", že norma platí už asi 3 roky a týká se prý dělníků na silnici, protože jich moc umírá.. Takže .. :) uvidíme co z toho bude... :) zatím se dobře bavím.. :D

Odesláno

Já byl na školení řidičů minulé úterý a kromě několika věcí které proběhli tiskem tak jsem se nic nového nedozvěděl. A vesty jsme probírali protože jeden z kolegů nedokázal pochopit že v Rakousku musí být vesta pro každého pasažéra ve voze. Ale platí to jen pro OA.

Odesláno

Já jsem nové vesty kupoval loni a rovnou čtyři. Kvůli dovolené, protože je prý v Rakousku vyžadují podle počtu sedadel. No, takže do rczetka, aby byl klid... Teď už teda s nákupem spěchat nebudu :|

Odesláno z mého LT30p pomocí Tapatalk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...