Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

čest v šest :D

mám microSDHC od TLM 32giga , z OKAY , zápis na ni funguje , kopírování taky, ale nejde zní nic smazat , ani v telefonu , ani přes adaptér a čtečku , ani čtečku v ntb, ani přes PC ,PCSuite.

když dám v telefonu smazat nebo sformátovat tak se pochvilce tel sekne , nebo rovnou zrestartuje. vyzkoušeno v sony , samsungu i v Lenovu a furt to samé.

na kartě je zaplněno 9giga, vesměs fotky, pár videi, a nějaké aplikace.

poraďte třeba nějaký program nejlíp pro PC WIN10 , jestli je co by můj problém vyřešil.

díky

Odesláno

SW HDDRegenerátor........pokud ani to nepomůže doporučuji kladivo 2kg a ekologicky zničit... :D

tak program píše že karta poškozena , tím se hodně vysvětluje :D

karta je ještě v záruce , to je v pohodě blbé je že jsou na ni 3700 fotek všeho možného i nemožného , hlavně i osobní data ,děti..... zkusím napsat na okay linku co stím .z ruky ji nedám :D

Odesláno

Ok zadny program nedokazal kartu smazat, okay tvrdi ze reklamace bez zaslani do servisu nebude reklamace uznana.

Magnet ani mikrovlnka nezabrali, nekdo nejaky dalsi napad jak znicit data a kartu mechanicky neposkodit?

Odesláno (upraveno)

Ty jsi kouzelník ;)

Tak na ni zkus připojit vyšší napětí :D

Když koukneš na kontakty, dva jsou delší (vyčuhují) - to je napájení. Ten blíž k okraji je minus a ten u středu je plus. Normální napájení je 2.7 až 3.6 V - zkus dát víc, doma budeš mít dostupných určitě12 V a možná seženeš i víc :P

PINy SD Karty

Upraveno uživatelem Péťa
Odesláno

Zajimave ue Ok reklamaci nebere .....U nas jsem mel podobny problem a jedina zkouska byla ze si to overil.
Vratil se na kram otevrel suplik dal jinou dopsal to na uctenku a sel jsem domu.
Pravda nebylo to Okcko ale divim se nemam info ze by nejak reklamace resili / Nachod Hradec Kralove /

S napajenim bych byl opatrny aby se neco viditelne nespeklo -  a byla reklamace viz 2kg kladivo a panak na "zal"

Odesláno

Tak prodavač určitě touží po tom aby zkoumal co za prasárny tam pe.tr nafotil. :D

Odesláno

Ty jsi kouzelník ;)

Tak na ni zkus připojit vyšší napětí :D

Když koukneš na kontakty, dva jsou delší (vyčuhují) - to je napájení. Ten blíž k okraji je minus a ten u středu je plus. Normální napájení je 2.7 až 3.6 V - zkus dát víc, doma budeš mít dostupných určitě12 V a možná seženeš i víc :P

PINy SD Karty

děkuji , hotovo , ale že to zajiskřilo :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...