Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Peugeot 106 GTI by MilanF1 - Prodáno

Recommended Posts

Odesláno

106tka má kapacitu jen 45 litrů. Já v červenci jezdím ne abych se projel, ale výletově. Co si tak vzpomenu: České Švýcarsko, Ratibořice, dělostřelecké opevnění na náchodsku a tvrz Skutina, Beskydy (tady to z nádrže teče - Soláň a Pustevny :D).

Odesláno

Beskydy se jely za 7l /100 km, to je nějak málo, když jsem to protáhl 3x přes Solán a pak na Pustevny (za dva a plnej :D).

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Nakonec bude GTI mít originální kola. Už jsem je sice doma měl, ale pak jsem dával 15". Sedí to na nich krásně, ale dám originál 14" Alize. Už to asi nebude taková motokára, ale bude to originál.

• O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Zadní lemy jsou skutečně takový.stejně je tam lem. 

Upraveno uživatelem MilanF1
Odesláno

Všechny lemy jsou na autě netknuté, až jsem se divil, když to překrývá plastový lem a drží se za ním špína. 

Odesláno

Pěkná barva. To sis MilanF1udělal pěkný vánoční dárek pod stromeček:super. Jen ta koncovka výfuku by chtěla očistit.

Odesláno (upraveno)

Jsem rád, že to vypadá jako celolak :D

Upraveno uživatelem MilanF1
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Dneska proběhla technická, v pohodě jenom áčka za povrchovou korozi, no klasika. :) 
Na dva roky pokoj. 

Odesláno (upraveno)

A nemáš to náhodou čerstvě lakovaný? :myslim

Upraveno uživatelem Veverka
Odesláno

Přesně tak, ač jsem samozřejmě nabarvil zadní nápravu, ramena, stabilizátor. Nicméně spodek auta jsem nelakoval. Taky prostě u 16letého auta to nemůže napsat bez závad. 

Odesláno

Gratulace :) Nas u 306 čeká opět STK v lednu, no mám trochu obavy, ale snad to bude ok zase ...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...