Vena garážmistr Odesláno 17. březen 2016 Odesláno 17. březen 2016 Jak to tady čtu tak mi připadá že spousta z Vás je příliš pesimistická. Ano ve spoustě věcí máte pravdu. Většina názorů má hlavu i patu spoustu věcí máte podloženu zkušenostmi. Chápu že spousta z Vás se zde děli o vlastní zkušenosti a že pro některé z Vás to byli i bolestivě získané zkušenosti o to jsou tyto Vaše poznatky cennější. Já bych to vzal z trochu jiného konce podle mne je koupě takového auta také nerozum ale z trochu jiných pohnutek. Co si budeme nalhávat coupé není ani trochu praktické auto někdo to zde i zmiňoval že je vhodné spíše jako druhé/třetí auto do garáže než jako auto které má zastat veškerý provoz v rodině. Chápu že pořízení takového auta je splnění si dlouholetého snu a vím že chlap by si měl sny plnit. Ale já osobně bych to viděl tak že teď bych pořídil nějaké civilnější(praktičtější)auto a splnění snu ač to bude těžké bych odsunul na pozdější dobu. Někdo namítne že vhodný okamžik v pozdější době může nastat třeba až za řadu let ano a je to i pravděpodobné. Protože se vždy najde tisíc a jeden důvod proč to odložit. Stěhování do většího bytu, narození potomka, změna postu v zaměstnání apod. A o to bude sladší ten okamžik až si ten sen splní.
Vvitty Odesláno 17. březen 2016 Odesláno 17. březen 2016 "Mám rezervy - 35tis kč na první servis, pojistku, přihlášení dovoz kdekoliv v ČR" Chlape to neni rezerva. To je tak zaklad... Rezerva na takovehle auto vypada o dost jinak, pokud to nechces lepit doma v garazi.... PS: Tohle padlo lonske leto do "krabice" z podobneho roku jako to Coupe na zakladni ponakupovy servis, registrace a pojisteni a to jsem kupoval auto ve velice prijatelnem stavu... a rozvody na V6 budou jiste o neco drazsi nez na 2.0 HDI.....
oddie Odesláno 17. březen 2016 Odesláno 17. březen 2016 Tak nemusí dělat rozvody a podobné věci. Stačí koupit tu olepenou šlupku, co je přeci dle popisu v naprosto perfektním udržovaném stavu a nic na ní potřeba dělat není
Lucasao Odesláno 17. březen 2016 Odesláno 17. březen 2016 Já jsem si tuto zimu taky splnil sen, když jsem si koupil kabrio. Nicméně hledal jsem ho více než dva roky, a stejně není úplně přesně takové jaké jsem chtěl (barva, motor...)
MilanF1 Odesláno 17. březen 2016 Odesláno 17. březen 2016 Lucasao: A co silnějšího by jsi do 307 chtěl?
Lucasao Odesláno 17. březen 2016 Odesláno 17. březen 2016 Zní to divně, ale chtěl jsem slabší Původně jsem chtěl 2.0 103kw, ale teď s odstupem času jsem rád za 130kW
pštros Odesláno 17. březen 2016 Autor Odesláno 17. březen 2016 Díky všem za názory Podle mě rezerva dostačující na první servis základu... A jak bylo psáno, kdo dnes uvažuje aspoň tak, že má zálohu na servis? A nebylo jednoduché si našetřit tolik peněz... Jinak pokusím se koupit nejsolidnější stav co půjde. Jak tady taky bylo psáno - sny si má člověk plnit. Jdu za tím co chci... Až to auto bude stát v garáži bude to můj problém a ne váš tak pochopte že jsem chtěl jen rady jaký model a na co si dát pozor. Nikdo z vás mě nemůže soudit podle financí když nevíte kolik si vydělám a tak dále. Mám na auto, i na servis. Kupuju ojetinu tak vím že i kdyby stála 120tis kč tak se pořád může cokoliv posmolit jako u auta za 80tis kč.
Ajdamek Odesláno 17. březen 2016 Odesláno 17. březen 2016 Kdyz to ma byt "splneny sen" tak bych si opravdu pockal nebo si privez ze zahranici 152kw verzi i kdyby stala pres 100t (coz asi bude), na servis se pak da vzdycky dosetrit. Rozhodne bych nekupoval 18let starou votuzenou ludru.
Vvitty Odesláno 17. březen 2016 Odesláno 17. březen 2016 (upraveno) nikdo te nesoudi podle financi, jen se snazime vysvetlit ze mas celkem velkou sanci na to ze budes mit v garazi nepojizdnou hromadu zeleza a v prasatku prazdno. 35 tisic (po prihlaseni, eko poplatku, pojisteni to bude tak o desitku mene) zmizi driv nez stihnes dojet na tu Moravu.... PS: Ja si taky kdysi splnil jeden autosen, tak vim kolik se v tom da utopit penez... a to jsem koupil hodne slusnej kousek. Upraveno 17. březen 2016 uživatelem Vvitty
JVT Odesláno 17. březen 2016 Odesláno 17. březen 2016 Ono to možná nebude tak horké s tím plnění snu. Když jsem ve slabé chvilce zauvažoval o výměně coupé za P 206 RC tak jsem "pštrosovi" poslal SZ ať si přečte vlákno o mém coupé. Napadlo mne, že se třeba nějak dohodneme. Odpověděl? Ne. OK pravděpodobně mu vadilo, že mám jen zde neuznávaný objem 2.2 116 kW. Má slabá chvilka je asi pryč. Po dlouhé době jsem se zase svezl P 206 GTI a znova jsem si uvědomil ten rozdíl 206 / 406. Jen mne stále maličko, v někde hloubi duše, láká ta mrštnost a hravost P 206. Tu 406 coupé vzhledem k velikosti a hmotnosti mít nemůže. Je ale krásné a pohodlné.
punkac Odesláno 17. březen 2016 Odesláno 17. březen 2016 Pštrosi, z mých reakcí zde na tebe v různých vláknech musíš vyčíst, že ti všude píši hodně štěstí a to myslím opravdu upřímně. Do tvých financí mi opravdu nic jako každému zde není. Ber to jako názor chlapa, který v roce 2007 koupil za 120000 406 2,1 TD a měl těch 35000 na prvotní servis a tak akorát to vyšlo. Samozřejmě tenkrát jsem kupoval mladší auto než ty dnes a pořizovací cena vozu byla jinde. O tom žádná. Ale byl tu klubák se žlutým kupéčkem a nechtěj vědět, co řešil za problém s cívkami a katalyzátory. Byl to kluk, který alespoň dle mého zdání opravdu korunu nemusel řešit a stejně se hodně divil na kolik přijde ojeté kupé. A to ho měl opravdu s prověřeného zdroje. Nám je de facto jedno, co si koupíš.... Smrdí nám na tom jen to tvé "nadšení" Vypadá to, že jsme všichni proti tobě, ale jen ti chceme zachránit tvé peníze. Není v tom závist, že si můžeš za devade koupit kupé, o kterém nám se jenom zdálo, když jsme byli v tvých letech. V našich dobách chtěli všichni 405 T16 a jen někdo jí měl. A jen někdo z těch jí dokázal udržet při životě. Psal jsi o psu a o dovolené. Nedá mi to se nezeptat, jestli jsi v cupé 406 seděl někdy v zadu a potažmo jestli víš, jaký to auto má kufr? Psa jorkshira možná, větší nee.... To jen tak na okraj
pštros Odesláno 18. březen 2016 Autor Odesláno 18. březen 2016 Díky kluci... JVT: tvoje auto se mi líbí, barva prostě super, zapomněl jsem pak odepsat, četl jsem si zprávu na telefonu, omlouvám se... O motor tolik nejde, vím, že 2.2i je novější motor.... Možná pro mě méně nákladnější varianta na servis jak V6? Nevím, ptám se punkac: proti tobě jsem v žádném příspěvku neměl nic špatného jen mi to někdy přišlo tak jak jsi mi teď napsal - že to je rýpání. Ale děkuji za příspěvek a vysvětlení. MOC všem děkuji, že se snaží mě nasměrovat dobrou cestou, abych nenaletěl a nelitoval nad koupí, vážně si toho cením. Nejraději bych koupil ověřené Coupé tady z klubu, ale to málo kdo prodává... Jinak máme staforda, v Coupé jsem již několikrát seděl, 2x jako spolujezdec, jedou řídil a jednou na zkoušku seděl v zadu. Pes si tam v pohodě lehne na sedačkách a nepotřebuji velký kufr, na 2 sportovní tašky, stačí
Ducatista Odesláno 18. březen 2016 Odesláno 18. březen 2016 jj to je pravda, jestli si matně vzpomínám, tak do toho žluteho Coupe majitel tenkrat za nevim kolik let narval zhruba 200 000 Kč... Je otazkou zdali mel spatnej kus a co si "posral" sam - viz. jeho problemy s hydroštely apod.... ovšem pokud se laboruje s olejem a dava se do toho to, co tam nepatri, tak to si pak clovek koleduje o problem. Ale znova opakuju aby to pstrosa uplne neodrazovalo, kdybych na svoje Coupe neporizoval novy kola, dozadu kridylko, origo autoradio na CD a podobny blbinky ktery nebyly nutny a proto je nepocitam do servisu, tak prime naklady na servis za 3,5 roku co auto mam jsou podle me do 20 tisk Kc. Pokud totiz koupi auto s prokazatelne vymenenymi rozvody, tak je to jinak jednoduchej atmosferickej benzin. Tzn. v uvahu pripadaji svicky a zde již zminovane civky - ale oboji povazuju za spotrebni material, navic civky jsou do 1000 Kc/ks, takze zadna hruza. Katy jak vsichni vime v DIAG pisou zavadu prakticky kazdymu, ale to je da se rict "darek z fabriky" Jebou se na tom páčky blinkrů a protoze vetsinou kazdy Coupe je slušne vybaveny, tak je s ESP a kdyz je to v MUXu, tak ta bakša s modulem ESP a oběma páškama vyjde na cca 11 000 Kč. Ale mě to opravili šikovní kluci v Peugeotu Zábřeh (jeste jednou Oldo díky za tip) a stálo mě to už nevím přesně - 1500 Kč? Jinak mě nenapadá nic, co by na tom byl další zakopanej pes. Schválně jestli si vzpomenu, doma se podívám do servisní knihy a sešitku, kde si komplet všechno ohledně auta píšu a napíšu to sem. Pro názornost pštrosovi co ho může a nemusí čekat.
pštros Odesláno 18. březen 2016 Autor Odesláno 18. březen 2016 Ducatisto, dík ! S Medvědem koukám máš tady pro mě nejrozumnější příspěvky Já tak na motor nekoukám, bylo mi řečeno, že 2.0i nic moc nejede. 142kW u V6 má problémy a žere více jak 152kW. A předtím mě napadlo 2.2i, ale.........měl bych?
Guest StibTo Odesláno 18. březen 2016 Odesláno 18. březen 2016 Já mám 2.2 v 407 a spokojenost .. Akorát ten výfuk až budu řešit to levný nebude. Ale to je zdá se specifikum pro 407, na 406 je snad levnější. Ovšem měl jsem tu výhodu, že první majitel měnil spojku, dělal rozvody, auto udržoval, jak se patří. Takže z těch větších investic tam zbývá aktuálně jen výfuk (v originále přes 20K) a modul páček pod volantem (cca 8K), jinak - tuk tuk - by snad nic jiného být na obzoru nemělo.
Ducatista Odesláno 18. březen 2016 Odesláno 18. březen 2016 řeknu ti to takhle - svez se s někým ve 206ce s motorem 2.0, kterej je i v Coupe. Ovšem!!! - svez se v té 206 v 5ti lidech - tak pojede Coupe s tímhle motorem, když v něm ale budeš sám!!! Prostě mrtvola Motor 2.2 neznám, takže nechci soudit ale asi logicky dle papírových čísel, pojede jak něco mezi dvoulitrem a V6 - to jsem ti moc nepomohl co Rozhodně si nemyslím, že pojede špatně, ale pokud bys měl možnost výběru 2 aut ve stejným stavu, ber V6, protože co se spotřeby týče, žerou skoro stejně. Samozřejmě V6 bude dražší na servis, víc svíček, víc cívek, 2 hlavy, atd atd.... A pokud te zajima jak auto jede, tak bys nemel zapominat na 2.2 HDI, treba do kopce diky krouticimu momentu jede HDI podle me stejne ne-li líp, jak V6. Ono totiž po nekolikate opakuju, ze V6 sice papirove vykon ma, ale ve spojitosti s hmotnosti vozu to opravdu sportak neni, obzvlaste v nizsich otackach se tomu moc nechce, po prodeji Coupe s HDI jsem z V6 byl ze zacatku rozcarovanej, ze to nejede. Musel jsem si zvyknout na fakt, ze tam, kde HDI pomalu umiralo (3-4 tis. ot) se V6 teprve probouzi. Takze kdyz obcas jedu do prace do jednoho dlouhyho kopce a vedle me v rychlym pruhu se objevi nejakej mlaďas v octafce tédéí, tak najednou mrak dymu jak tomu naloží aby ukazal že predjede Coupe, ovšem ja pokud si nepodřadim, tak mi opravdu ujede!!!
pštros Odesláno 18. březen 2016 Autor Odesláno 18. březen 2016 HDi bude mít nákladnější servis motoru jak V6, ne? Jestli si to myslím dobře, tak nafty obecně mají dražší servis motoru.... Nebo se teď u Coupé pletu? Protože 2.2 HDi je lehčí sehnat v dobrém stavu, co jsem zjistil..
Medvěd Odesláno 18. březen 2016 Odesláno 18. březen 2016 (upraveno) 2,2 benzín tu sedla Scratch - sice v sedanu, ale na zkušenosti se ho klidně Zeptej, má ji několik let. K zamyšlení - včera jsem viděl v inzerci (snad na bazosi?) kombajna v 3,0, který nevypadal až tak zlé. Vím, není to kupé ani babolep, ale stál pod 50 tKč a o ceně by se asi dalo ještě jednat. Auto bylo z Prahy tak by byla možná i šance, že by Ti ho někdo z klubu mohl předběžně zkouknout. Upraveno 18. březen 2016 uživatelem Medvěd
pštros Odesláno 18. březen 2016 Autor Odesláno 18. březen 2016 Já už kombajna měl, nevyužil jsem za ty roky prostornost toho vozu, vozil jsem vzduch... Proto se koukám po nepraktickém, 3dv. voze Ještě jsem měl v merku 206 CC, ALE když se pose*e hydraulika, to je pak radost.. Takže CC se taky vcelku bojím a nelíbí se mi tolik, jak Coupé, přiznám se..
Ducatista Odesláno 18. březen 2016 Odesláno 18. březen 2016 Tak HDI bude mit vyhody i nevyhody jak kazdej diesel - budes na tom nejspis muset zkontrolovat vstřiky (pokud to neudelal predchozi majitel), po tolika letech muze a nemusi zazlobit turbo, FAP, EGR, swirl ventil nebo jak se tomu říká (na mém HDI odešel chvíli po tom co auto koupil ode mě kámoš). Takže ano, je tam víc potenciálních zdrojů problému, ale je to o tom jakej kus koupíš a zase - bude to jezdit za o vic jak 3 litry nizsi spotrebu.
Recommended Posts