tommyandrson Odesláno 28. únor 2016 Autor Odesláno 28. únor 2016 a když bude to potvrzení, tak už to půjde přepsat v TP? ale asi s tím nejdřív na evidenci? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. únor 2016 Odesláno 28. únor 2016 Nejdřív by měl být v pořádku techničák, potom evidence Citovat
Přema Odesláno 28. únor 2016 Odesláno 28. únor 2016 Jsi to špatně pochopil, to "je" znamenalo "je napsáno" Upravil jsem to aby to nemátlo. Co je s odkazem?? Normalní Screen komplet stranky se tam na mě sápala nějaká roštěnka Citovat
krtek 2 Odesláno 28. únor 2016 Odesláno 28. únor 2016 (upraveno) jj tiez som ju videl Upraveno 28. únor 2016 uživatelem krtek 2 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. únor 2016 Odesláno 28. únor 2016 Přema: No jo, ja mam Adblock tak ji nevidim, je to zdarma tak to tam davají no Sem to dal jinam, aby to nějak netentoooo Citovat
ozzy56 Odesláno 28. únor 2016 Odesláno 28. únor 2016 a když bude to potvrzení, tak už to půjde přepsat v TP? ale asi s tím nejdřív na evidenci? jo, zajdeš na úřad a přepíšou ten chybný údaj a pak evidenci atd. Citovat
tommyandrson Odesláno 28. únor 2016 Autor Odesláno 28. únor 2016 Nejdřív by měl být v pořádku techničák, potom evidence v TP musí udělat přepis v místě bydliště prodejce nebo kdekoliv na STK? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. únor 2016 Odesláno 28. únor 2016 Na uřádě evidence vozidel, nejspíš by nemělo vadit že to bude v tvém bydlišti, ale nevím, nejlíp když se tam zeptáš jak máš postupovat, oni ti řeknou co musíš udělat Citovat
tommyandrson Odesláno 28. únor 2016 Autor Odesláno 28. únor 2016 (upraveno) Těsně předcházející příspěvek se necituje Jsem z Kladna a prodejce z Chomutova, už mě nebaví jezdit sem a tam, proto se ptám Upraveno 28. únor 2016 uživatelem Radek Hurvajz Citace Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. únor 2016 Odesláno 28. únor 2016 Normalně zajdi na uřad na evidenci vozidel a řekni co se stalo, že maš zapsaný ABS a v autě není, ukaž jim protokol z evidenčky a zeptej se co máš udělat aby to bylo v pořádku, řeknou co potřebuješ, ty to pak doložíš, formulařem požádáš o změnu a bude hotovo Citovat
ineverexist Odesláno 28. únor 2016 Odesláno 28. únor 2016 Co ti k tomu pověděl původní majitel? Neměl by to taky trochu řešit i on? Citovat
Peter BA Odesláno 28. únor 2016 Odesláno 28. únor 2016 Skús kontaktovať bývalého majiteľa, či nemá kópiu TP, či aj tam to má napísané. Na PZ sa radi mýlia a potom sú problémy za veľa €€ Citovat
tommyandrson Odesláno 28. únor 2016 Autor Odesláno 28. únor 2016 takže to půjde v TP přepsat? nemám to vzdát? potřebuju jezdit, nechápu jak se to do TP mohlo dostat Citovat
ozzy56 Odesláno 28. únor 2016 Odesláno 28. únor 2016 máš tu radu, co dělat, abys situaci vyřešil, ale když to chceš vzdát, tak joo Citovat
Laďa Odesláno 28. únor 2016 Odesláno 28. únor 2016 Stejný problém od stejného tazatele. Proč jsi nepokračoval už ve vlákně které jsi vytvořil v modelech 206. Tam máš taky informce jak pokračovat a zda má auto ABS z výroby nebo ne. Citovat
Dave_k Odesláno 28. únor 2016 Odesláno 28. únor 2016 (upraveno) A proč je to tu 2x? Odpověď jsi už dostal. http://www.peugeot-club.com/index.php?/topic/104266-peugeot-206/ P.S. Laďa mě předběhl. Upraveno 28. únor 2016 uživatelem Dave_k Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. únor 2016 Odesláno 28. únor 2016 Takže, temata jsem sloučil, propříště bych doporučil téma zakladat jen jednou, přes to že jsi tam měl odpověď jsi založil druhé vlákno kde se ti snažili pomoci další a zbytečně, protože problem byl již vlastně vyřešen v předchozím vlákně. Doporučuju si přečíst pravidla fóra zde - http://www.peugeot-club.com/index.php?app=forums&module=extras§ion=boardrules Vyhneš se tak dalším podobným přešlapům a budeš vědět co a jak. Pokud se ti podaří daný problem vyřešit tak sem napiš výsledek a co bylo nutné podstoupit, mohlo by to někomu dalšímu pomoct, v současné době myslim že takovýchto problémů bude povícero Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.