Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Velký technický průkaz - ABS zapsáno v TP a v autě není

Recommended Posts

Odesláno

Jsi to špatně pochopil, to "je" znamenalo "je napsáno"  Upravil jsem to aby to nemátlo.

Co je s odkazem?? Normalní Screen komplet stranky

se tam na mě sápala nějaká roštěnka :D

Odesláno

a když bude to potvrzení, tak už to půjde přepsat v TP? ale asi s tím nejdřív na evidenci?

jo, zajdeš na úřad a přepíšou ten chybný údaj a pak evidenci atd.

Odesláno (upraveno)

Těsně předcházející příspěvek se necituje

Jsem z Kladna a prodejce z Chomutova, už mě nebaví jezdit sem a tam, proto se ptám

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Citace
Odesláno

Normalně zajdi na uřad na evidenci vozidel a řekni co se stalo, že maš zapsaný ABS a v autě není, ukaž jim protokol z evidenčky a zeptej se co máš udělat aby to bylo v pořádku, řeknou co potřebuješ, ty to pak doložíš, formulařem požádáš o změnu a bude hotovo

Odesláno

Skús kontaktovať bývalého majiteľa, či nemá kópiu TP, či aj tam to má napísané. Na PZ sa radi mýlia a potom sú problémy za veľa €€

Odesláno

Stejný problém od stejného tazatele. Proč jsi nepokračoval už ve vlákně které jsi vytvořil v modelech 206. Tam máš taky informce jak pokračovat a zda má auto ABS z výroby nebo ne.

Odesláno

Takže, temata jsem sloučil, propříště bych doporučil téma zakladat jen jednou, přes to že jsi tam měl odpověď jsi založil druhé vlákno kde se ti snažili pomoci další a zbytečně, protože problem byl již vlastně vyřešen v předchozím vlákně.

Doporučuju si přečíst pravidla fóra zde - http://www.peugeot-club.com/index.php?app=forums&module=extras&section=boardrules

Vyhneš se tak dalším podobným přešlapům a budeš vědět co a jak.

Pokud se ti podaří daný problem vyřešit tak sem napiš výsledek a co bylo nutné podstoupit, mohlo by to někomu dalšímu pomoct, v současné době myslim že takovýchto problémů bude povícero

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...