Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zbyla mi nová nepoužitá chladící kapalina z loňský zimy kupovaná pro 605 (1990 taky diesel). Barvu má modro-zelenou. Myslíte, že jí můžu nalít i do 5008..? Nebo je tam ňáký jiný složení..? Třeba kuli hadicím a trubkám..?

Teď mám v 5008 takovou čirou zažloutlou..

Odesláno

Lukáš - Aha.. Tak to co tam mám teď, je taková barva spíš jak šampus nebo becher.. Ze zelený to nemá nic.

Ozzy - to volání je fajn, ale já dělat v Pežo, tak řeknu, že určitě koupit jinou.. :D

(Tak hlava jí bolet nebude, hlavně aby se nepo..) ;)

Odesláno

pozdě Ráďo... :D nohy už mám nahoře asi hodinu a břicho se mi nafouklo po tý super svíčkový o víkendu... :D

ségra si to prej vezme do suzuki... u japonce je jedno čím se to chladí, že jo..?

Odesláno

Jestli je originál nevím, ten Pier Marchesani z Münchenu co to měl předemnou, ale pochybuju, že by se v tom jakkoli vrtal... :)

To nevadí.., kluci dojedu si rači do Pežo a koupím jinou.. :) většina se vás shodla, že nemíchat.. :)

A Veverko.. s tebou asi brzo zatřepu.. :D

Guest minimaxa
Odesláno

Tak to aby si Veverák začal chystat rakvičku, rachytik jeden :D

Odesláno

Jestli je originál nevím, ten Pier Marchesani z Münchenu co to měl předemnou, ale pochybuju, že by se v tom jakkoli vrtal... :)

To nevadí.., kluci dojedu si rači do Pežo a koupím jinou.. :) většina se vás shodla, že nemíchat.. :)

A Veverko.. s tebou asi brzo zatřepu.. :D

Hlavně v Pežo bude stát asi tak 10x víc jak jinde, třeba v Kelly, a bude stejná.

Nech to vyměnit tam kde to servisuješ, jestli je to Pežo tak teda tam, no.

Odesláno

Servisuju doma na dvoře.. :) ta zelená stála asi 300,- za litr.. To se eště dá.. :) tak uvidím.. snad nebude zas o tolik dražší..

Odesláno

Servisuju doma na dvoře.. :) ta zelená stála asi 300,- za litr.. To se eště dá.. :) tak uvidím.. snad nebude zas o tolik dražší..

No to je síla, ja vim že se za 300 daji koupit 4 litry

Mělo by tam být tohle

Capacity : Lube Capacity 8,4 liter   Use : Normal Intervals : Check 120000 km/ 48 months Products : Glacelf Auto Supra    

Jenže Glacelf Auto Supra je červená, tak už je asi vyměněná, ale stojí okolo 100/litr, měla by tam jít jakakoliv se specifikací G12

Jinak naplně mužete zjistit tady - http://total-dnk.lubricantadvisor.com/default.aspx?lang=eng&br=total

Jestli je ta zelená G12 tak by po výplachu mohla jít použít

Odesláno

Nemiešaj to. Ak nevieš, čo tam vlastne máš, všetko vypusti, prepláchi a vypusti. Nalej novú, buď originál, alebo náhradu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...