Danu Odesláno 15. únor 2016 Odesláno 15. únor 2016 Zdravím všechny... Chtěl bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s motorem 1.6 THP ??? Jestli se tam něco kazí a co třeba spotřeba? Citovat
P607Olda Odesláno 15. únor 2016 Odesláno 15. únor 2016 (upraveno) Ano, kazí se. Prý motory po roce 2013 už jsou OK. Takže pokud kupuješ auto, tak dej pozor. Upraveno 15. únor 2016 uživatelem P607Olda Citovat
Jitka+Jirka Odesláno 15. únor 2016 Odesláno 15. únor 2016 ahoj já mám motor 1.6 thp 121kw 2015 bez problému (ani ho neslyším jak přede... ), spotřeba zatím 6.5l/100km. Citovat
Bacyl Odesláno 15. únor 2016 Odesláno 15. únor 2016 Taky jsem řešil koupi vozu a momentalne jsem si dovezl 508 Sw 2.0 a 120Kw a co jsem se ptal v servisu tak mi doporucili 2.0 že jsou to držáky atd u 1,6 mě varovali že to neni moc povedeny motor pry musi být častější výmena oleje a to prý může být problém že nevíš jestli autičko dostávalo to co mělo. za ddalší pokud uvažuješ o Sw tak je docela težké auto ja co jsem jel z Čes.Budejovic k nám na Moravu tak si to bralo 5.0 na sto km. nejel jsem po dálnici ale normalne po okreskach. Dnes jsem byl s timto autem v servise na prohlidku po koupi a technik si jen liboval že jsem koupil faaaakt pekné auto vse funckcni a nikde bourany a uplně se rozplyval. Sice remcal že co u něho dělam s autem na kterém on asi kromě oleje nebude dlouho nic delat:-) pokud za me tak se podivej na andy auto tábor a č.b. nerad nekomu radím ale auta udávají i s vin a muzes si ho projet pres cebii a jednani taky super nabízí i záruku je sice zpolatnena 10000 na rok ale kdyz kupujes ojetinu tak to radsi das a ted se biji do hlavy že jsem si to poridil bo technik rikal ze je super stav Citovat
JVT Odesláno 15. únor 2016 Odesláno 15. únor 2016 Bacyl Danu se ptal na 1.6 THP a to je benzín. Ty mu píšeš o HDI to je nafta a ještě mu přidáš cestičku na bazar včetně jeho vychválení. Proč z toho mám pocit reklamy? Citovat
Laďa Odesláno 15. únor 2016 Odesláno 15. únor 2016 Já bych si tím bazarem Andy nebyl tak jistý, že je 100%. Je to jako skoro každý jiný autobazar. VIN kod udává většina bazarů. To jen aby to to nebyla jen pozitivní reklama Citovat
MJSytic Odesláno 15. únor 2016 Odesláno 15. únor 2016 JVT: Tak je rad, ze dobre koupil. Ze se nepridal k zastupum oj***nych autobazarem. Prejme mu to Jinak k tematu. Verim, ze ty nove motory ve face 508 na tom budou lepe, ale chlapek, co jsem od nej bral GT mel pro manzelku jeste rok starou 3008 prave s 1,6 THP a rikal, ze s tim je kazdou chvili v servisu. Ztraty vykonu, cukani apod. Tak pry jak skonci zaruka, tak pujde do sveta Citovat
Bacyl Odesláno 16. únor 2016 Odesláno 16. únor 2016 omlouvam se na tu reklamu jen rikam co jsem koupil a technik v servise se divil jak je zachovale atd tak jsem mu chtel jen poradit, nevim no po prodeji me 307 do nejmenovaneho bazaru 3x :-) tak tam bych nic nekoupil jink se omlouvat nevsiml jsem si ze se pta o benzin omluva proste ted sedim na netu a hledam naftove a jaksi zapominam na benzin :-( ohledně reklamy nerad někoho navádím. Jen jsem měl dobrou žkušenost a překvapen kvalitou auta atd. jinak jo a žena dostala i slevové kupony na nakup tak kdyby někdo chtel mam dva na 5000 sleva tak to už je vše je mi jedno kde kdo auto kouúpi. Jen jsem psal o svem nynejším miláčkovi ale neříkejte to mé ženě :-) ať nežárlí Citovat
Danu Odesláno 17. únor 2016 Autor Odesláno 17. únor 2016 Nafťáka právě už moc nechci... ne že bych nebyl spokojený s mojim 2.0 HDI ale už tolik nenajezdím... teď najedu něco kol. 15 000 ani to ne a práci mám 12km a to je ze Zlína do Otr kde je většina úseku 50km/h. Takže v zimě přijedu do práce a motor se mi ani nezahřeje. Citovat
Jurko Odesláno 10. červen 2016 Odesláno 10. červen 2016 Taky přemýšlím o 508 benzínu,ale z toho motoru jsem jelen.Naftu nechci.Poslední roky najezdím tak 10t km,tak koukám po benzínu. Citovat
chury721 Odesláno 10. červen 2016 Odesláno 10. červen 2016 Největší problém tohoto motoru jsou rozvody, cca kolem 100tis se roztáhne řetěz a je to na výměnu vč. napínáku, viz http://www.peugeot-club.com/topic/61392-poruchy-5008/?hl=%2Bporuchy+%2B5008 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.