Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny... Chtěl bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s motorem 1.6 THP ??? Jestli se tam něco kazí a co třeba spotřeba?

Odesláno

Taky jsem řešil koupi vozu a momentalne jsem si dovezl 508 Sw 2.0 a 120Kw a co jsem se ptal v servisu tak mi doporucili 2.0 že jsou to držáky atd u 1,6 mě varovali že to neni moc povedeny motor pry musi být častější výmena oleje a to prý může být problém že nevíš jestli autičko dostávalo to co mělo. za ddalší pokud uvažuješ o Sw tak je docela težké auto ja co jsem jel z Čes.Budejovic k nám na Moravu tak si to bralo 5.0 na sto km. nejel jsem po dálnici ale normalne po okreskach.

Dnes jsem byl s timto autem v servise na prohlidku po koupi a technik si jen liboval že jsem koupil faaaakt pekné auto vse funckcni a nikde bourany a uplně se rozplyval. Sice remcal že co u něho dělam s autem na kterém on asi kromě oleje nebude dlouho nic delat:-)

pokud za me tak se podivej na andy auto tábor a č.b. nerad nekomu radím ale auta udávají i s vin a muzes si ho projet pres cebii a jednani taky super nabízí i záruku je sice zpolatnena 10000 na rok ale kdyz kupujes ojetinu tak to radsi das a ted se biji do hlavy že jsem si to poridil bo technik rikal ze je super stav

Odesláno

Bacyl

Danu se ptal na 1.6 THP a to je benzín. Ty mu píšeš o HDI  to je nafta a ještě mu přidáš cestičku na bazar včetně jeho vychválení.     

Proč z toho mám pocit reklamy? 

Odesláno

Já bych si tím bazarem Andy nebyl tak jistý, že je 100%. Je to jako skoro každý jiný autobazar. VIN kod udává většina bazarů.

To jen aby to to nebyla jen pozitivní reklama :D

Odesláno

JVT: Tak je rad, ze dobre koupil. Ze se nepridal k zastupum oj***nych autobazarem. Prejme mu to ;)

Jinak k tematu. Verim, ze ty nove motory ve face 508 na tom budou lepe, ale chlapek, co jsem od nej bral GT mel pro manzelku jeste rok starou 3008 prave s 1,6 THP a rikal, ze s tim je kazdou chvili v servisu. Ztraty vykonu, cukani apod. Tak pry jak skonci zaruka, tak pujde do sveta :myslim

Odesláno

omlouvam se na tu reklamu jen rikam co jsem koupil a technik v servise se divil jak je zachovale atd tak jsem mu chtel jen poradit, nevim no po prodeji me 307 do nejmenovaneho bazaru 3x :-)    tak tam bych nic nekoupil

jink se omlouvat nevsiml jsem si ze se pta o benzin

omluva proste ted sedim na netu a hledam naftove a jaksi zapominam na benzin :-(

ohledně reklamy nerad někoho navádím. Jen jsem měl dobrou žkušenost a překvapen kvalitou auta atd. jinak jo a žena dostala i slevové kupony na nakup tak kdyby někdo chtel mam dva na 5000 sleva tak to už je vše je mi jedno kde kdo auto kouúpi. Jen jsem psal o svem nynejším miláčkovi ale neříkejte to mé ženě :-) ať nežárlí

Odesláno

Nafťáka právě už moc nechci... ne že bych nebyl spokojený s mojim 2.0 HDI ale už tolik nenajezdím... teď najedu něco kol. 15 000 ani to ne a práci mám 12km a to je ze Zlína do Otr kde je většina úseku 50km/h.  Takže v zimě přijedu do práce a motor se mi ani nezahřeje.

• O 3 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...