Doctor Who Odesláno 19. únor 2016 Odesláno 19. únor 2016 Rozbite zarovky na svetlech prejezdu maj mozna ucinek, pokud je vlak jeste nekde ve stanici. Pokud uz je na trati a navic nekde v blizkosti prejezdu, tak nez se ke strojvedoucimu dostane nejake info, je maler. Kdyz uz s autem nejde z nejakeho duvodu hnout, volat policii, nahlasit cislo prejezdu a vydat se podel koleji proti predpokladanemu prijezdu vlaku. Krouzivym pohybem ruky signalizovat strojvedoucimu navest "Stuj, zastavte vsemi prostredky" v noci jakymkoliv svetlem krom svetla zelene barvy. Odesláno z mého SM-T211 pomocí Tapatalk Citovat
Dano406 Odesláno 19. únor 2016 Odesláno 19. únor 2016 Pochvatka.... Nechtěl sem použít po slovo na P. Citovat
Hafity Odesláno 19. únor 2016 Odesláno 19. únor 2016 No je to podobné pošvatce, což je, tuším, nějaký hmyz.... Citovat
Dano406 Odesláno 19. únor 2016 Odesláno 19. únor 2016 No fuj,představ si na tom onom místě hmyz. Ten výraz nezná ani strejda gůgl a to je co říct Citovat
Hafity Odesláno 19. únor 2016 Odesláno 19. únor 2016 Který výraz uncle nezná? Pošvatku bleskem! Citovat
Dano406 Odesláno 19. únor 2016 Odesláno 19. únor 2016 Ten co má ve slově ch, blbě se ptá jestli nehledám s š. Citovat
FrantaCV Odesláno 20. únor 2016 Odesláno 20. únor 2016 Rozbite zarovky na svetlech prejezdu maj mozna ucinek, pokud je vlak jeste nekde ve stanici. Pokud uz je na trati a navic nekde v blizkosti prejezdu, tak nez se ke strojvedoucimu dostane nejake info, je maler. Kdyz uz s autem nejde z nejakeho duvodu hnout, volat policii, nahlasit cislo prejezdu a vydat se podel koleji proti predpokladanemu prijezdu vlaku. Krouzivym pohybem ruky signalizovat strojvedoucimu navest "Stuj, zastavte vsemi prostredky" v noci jakymkoliv svetlem krom svetla zelene barvy. Odesláno z mého SM-T211 pomocí Tapatalk Nejsem v této oblasi odborník, nicméně - dnešní zabezpečovací zařízení má schopnost komunikovat se strojvedoucím tzv. On-Line dokonce je i možnost spustit rychlobrzdu na dálku v případě, že strojvedoucí nereaguje. Patrně se to nebude týkat nějakých místních lokálek (starých motoráčků) u nových moderních souprav je to už samozřejmost. Problém na přejezdu, potažmo na trati, tedy strojvedoucí dostane obratem. No a k tomu "Vydat se po koleji proti vlaku???" Jak asi odhadnu ze které strany souprava přijede??? A to ať už se jedná o jedno nebo více kolejný přejezd. Citovat
ozzy56 Odesláno 20. únor 2016 Odesláno 20. únor 2016 (upraveno) dá se to poznat lehce--viděl jsem to v kině--Vinnetou dal ucho na glajzy a hned věděl, odkud vlak přifrčí...,a taky v kolik hodin Upraveno 20. únor 2016 uživatelem ozzy56 Citovat
Doctor Who Odesláno 20. únor 2016 Odesláno 20. únor 2016 Ano, TRSka tak funguje, ale podmínka je, že je správně nastavená. GSM-R to neumí a ten GENERAL STOP né vždy dobře funguje. Jako onehda u Prahy, kdy vlaky vesele pokračovali proti sobě. Prostě se k nim patřičná informace nedostala. Na nic není 100% spoleh. No a s tím směrem je to 50:50. Ale když už klacky padnou, poznáš to po zvuku. Citovat
FrantaCV Odesláno 20. únor 2016 Odesláno 20. únor 2016 (upraveno) To Ozzy. No, tak to mě nenapadlo. Ačkoli brouk Pytlík taky všechno viděl v kině. Upraveno 20. únor 2016 uživatelem FrantaCV Citovat
Tomas405 Odesláno 12. březen 2016 Odesláno 12. březen 2016 Když vjedu do cizí země, tak musím respektovat jejich zákony a předpisy. Přece když přijedu do Anglie, tak se nebudu vymlouvat, že jsem zvyklí jezdit vpravo. A co se týká přejezdů, tak je jasně napsáno, že je řidič povinen dbát zvýšené opatrnosti. Prostě bych se s ním nepáral. Ona policja drogowa, nám taky nic neodpouští. Citovat
Dano406 Odesláno 26. březen 2016 Odesláno 26. březen 2016 Když vjedu do cizí země, tak musím respektovat jejich zákony a předpisy. To jsi vystihl velmi pěkně. Zrovna včera jsem jel ze Zlína a před Vizovicemi jsou dvě autobusové zastávky, tuším už i plná čára a po pár metrech odbočka k Jelínkovi a začátek obce. Jeden z té cizí země nezemě tam v meďáku s D na prdeli a telátkem na zadních sedačkách, bez blinkru předjížděl přes plnou čáru, zebru, odbočovací pruh a nejel zrovna 50. Tak nevím jestli by si to u nich dovolil. Hold jiný kraj a jiné pravidla Citovat
Veverka Odesláno 26. březen 2016 Odesláno 26. březen 2016 Dobytek potkáš všude. I na silnici. Citovat
Medvěd Odesláno 27. březen 2016 Odesláno 27. březen 2016 (upraveno) To jsi vystihl velmi pěkně. Zrovna včera jsem jel ze Zlína a před Vizovicemi jsou dvě autobusové zastávky, tuším už i plná čára a po pár metrech odbočka k Jelínkovi a začátek obce. Jeden z té cizí země nezemě tam v meďáku s D na prdeli a telátkem na zadních sedačkách, bez blinkru předjížděl přes plnou čáru, zebru, odbočovací pruh a nejel zrovna 50. Tak nevím jestli by si to u nich dovolil. Hold jiný kraj a jiné pravidla Už těsně po revoluci byl zážitek potkat na silnici Němce s DD na RZce. Soukromě jsem jim říkal "západní Němci z Drážďan" a šlo o bývalé DeDeRóny, kteří že svých Trabantů a Wartburgů neskákali do mnohem výkonnějších Audin, Oplů a Fordů a s jejich výkonem si nevěděli rady.Dalším bezva zážitkem byl páteční návrat polských dělníků z pracovního týdne v Německu domů. Jezdíval jsem v pátek proti nim od Náchoda do Poděbrad a mnohdy jsem byl rád, když se mi povedlo na D 11 najet bez úhony. Ten jezdec u Vizovic mohl být Němec, ale nemusel, každopádně na každý čuně se někde voda vaří a pokud se vymele sám a nikoho nevezme s sebou, žádná škoda ho nebude. Upraveno 27. březen 2016 uživatelem Medvěd Citovat
Veverka Odesláno 27. březen 2016 Odesláno 27. březen 2016 (upraveno) ...jet na D11 "proti"... komukoliv je dost o držku Upraveno 27. březen 2016 uživatelem Veverka Citovat
Medvěd Odesláno 27. březen 2016 Odesláno 27. březen 2016 Tehdy, Veverko, D 11 začínala v Praze a končila v Poděbradech, holt už jsem stará pasta. Citovat
radim.1008 Odesláno 27. březen 2016 Odesláno 27. březen 2016 Ve čtvrtek večer v Letovicích kolona směr na Brno a přes odbočovací pruh v protisměru a zebru nás vzala Alfa Romeo. Před Černou horou dolů k tomu kruháči jsme jeli tak 60km/h taky v koloně a celou tu rovinku dolů přes plnou čáru jela vedle nás dodávka s německou značkou. Některý řidiče hold nepochopím. Citovat
Péťa Odesláno 27. březen 2016 Odesláno 27. březen 2016 Tehdy, Veverko, D 11 začínala v Praze a končila v Poděbradech, holt už jsem stará pasta. Na to nemusíš být stará pasta, to je opravdu nedávno. Bohužel. Jak já se těším, až bude natažená do Jaroměře... A ti poláci, to je kapitola sama pro sebe. Byli to dělníci z automobilek a měli mezi sebou závody, kdo bude první doma. Jen nějak u těch závodů zapomínali používat mozek Citovat
radim.1008 Odesláno 27. březen 2016 Odesláno 27. březen 2016 Jo, tak tyhle závodníky znám taky, co jezdí přes nás do Polska. Citovat
ozzy56 Odesláno 27. březen 2016 Odesláno 27. březen 2016 mám více zkušeností s Polákama směrem na Vídeň--ti blbci si snad v Mikulově něco píchají, protože ten krátký úsek, než přijde dálnice jedou jak smyslů zbavení, a přitom pitomec jede za mnou od Brna celkem v pohodě..., nejhorší jsou party s více autama, jsou schopní vytlačit auto ze silnice, jen aby jeli všichni za sebou, asi se bojí, že se ztratí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.