Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kluci, nejde nějak udělat, aby se dala sedačka řidiče posunout ještě víc dozadu, než dovolí doraz..? Třeba posunout doraz na lyžinách nebo nasadit sedačku o dva zuby nebo v nejhorším přešroubovat celý lyžiny..? Nebo, ale to si myslím, že je nereálný, dát tu sedačku alespoň níž než to jde.. Nemám to v elektrice.

Sundaval už ste něko sedadlo..? Nebo dělal takovou úpravu..? Děkuju..

Odesláno

Nechci jiný..! :D dá se s tím žít.., ale kdyby to šlo.., jela bych až na konec světa.. :)

Radku sou i vyšší.., ale mě jen nohy zaberou stopětadvacet.. :D

Odesláno

asi to udělat půjde, sedadlo demontovat a zkouknout...,jak píše Radek--bez řezání a svařování to asi nepude (myslím sedačku), do úchytů v podlaze bych nešel, to radši fakt jiné auto :)

Odesláno

No nevím, jestli to není nějaký homologační parametr. Jsou tam pásy, airbagy, asi s tím sedadlem nemůžeš hejbat, jak se to zachce, ne? Pak by přeci tohle všechno mohlo být naprosto neúčinné. Ale můžu se mýlit... Vím, že kolega v práci řešil dodělání isofixu do audiny. Když zjistil, co by to obnášelo, tak raději vyměnil auto :D

Odesláno

:) redek171076 - to už bych byla moc daleko - nejsem úplně jak Hightower  :D 

Pacho69 - bezpečnostní prvky v mém případě asi fakt řešit nebudu..  :super  :D 

Spíš by mě potěšilo, kdyby mi někdo řek, že pro vyndání sedačky stačí uvolnit třeba 4 šrouby a jak je poznám.. :)

ale asi to zatím nikdo nedělal... - "trpajzlici" :D

Odesláno

Trpajzlíci to už dělali a několikrát, prostě to jsou ty 4 šrouby v podlaze pod každým rohem sedačky, pak uchycení pásu, nějaký konektory a šup je to venku, jo a na začátku asi nějaký ten boční plast

Odesláno (upraveno)

šrouby poznáš tak, že zasuneš sedadlo co nejvíce dozadu a vpředu v kolejničkách jsou po jednom šroubu na každé straně, pak zas sedadlo co nejvíc dopředu a vidíš ty dva zadní...,lepší přístup je od zad. sedadel, taky jsem to už párkrát dělal, samozřejmě je to zásah do sedačky, homologace atd., vždyť píšu nahoře--kup jiné auto ;)

dá se vyrobit mezikus, který přišroubuješ do původních origo otvorů a sedačku pak přišroubuješ k tomu mezikusu (bude více vzadu), ale ty chceš sedačku ještě níž, než je teď a to jde leda snížením podstavce origo sedačky

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

Jedině Fiat Punťo a fakt si sednout na zadní sedadlo.. :D

Dozadu by stačilo.. :) níž se do toho asi pouštět nebudu.. Tohle vypadá jednodušejc.. :)

Díky..! :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...