Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Par dalsich postrehu... FULL LED svetla - parada.  Potkavacky by mohly mit sklon nastaveny o par metru dal, ale sviti to paradne. Dalkovky to je palba, ze jsem mel chvili pocit ze jedu ve dne :D Spotreba sviznejsi jizdou s mestem zatim 9-10l/100, na dalnich mi pri 130 na tempomat zere cca 7,5. Tady cekam, ze to jeste trochu klesne zhruba k tem 7mi litrikum. Taky se mi libi bezklickove vybaveni. Klicek mam v kapse u bundy a neni vubec treba. Auto se otevre kdyz vemu za kliku a zavre, kdyz ji "pohladim" :). SPORT rezim se opravdu chova jinak, ztuhne posilovac, zrudnou budiky, zacne to produkvovat umely zvuk do repro (bez toho bych se obesel), ale hlavne reakce na plyn je opravdu jina a pocitove to jde vic za plynem.

Odesláno

Tak je pravda, že místo sport zvuku z repráků, mohli udělat funkční výfukový koncovky a nedávat tam ty atrapy, co nikam nevedou  :nevim O "krátkých" potkávačkách mluví všichni (viz srazové testování krátké i dlouhé verze), takže na tom něco bude :myslim Spotřeba půjde určitě dolů, min. až odlehčíš nohu :D

Odesláno

Na svetlech je nejaky stelovatko, tak treba to pujde lehce posunout :) Zas bych tim nerad nekoho oslnoval. No s tim odhlehcenim nohy... To pujde blbe :D ono to dost svadi. Zatim to tocim max tak do 5500 otacek, furt je to novej motor a seda si to, ale uz se projevil ten zminovany "boost" ve 4000 ktery jsem sam pocitil i na predvadecce pri ktere doslo na jasne rozhodnuti a auto jsem objednal par tydnu po ni.

Odesláno

Nechápu, proč to musí vrčet z repráků, auto má jet, jako že v tomto případě jede. Třeba to půjde nějak vypnout. 

Světla bych nechal tak, jinak budou oslňovat. Zkušenost s auty, které samy hlídají náklon, kdy se zdá, že by mohly svítit líp. 

Tragédie je to teď v zimě, kdy každé druhé auto má světla na ho..o.

Hlavně ať THPčko nedělá starosti a vydrží co nejdéle.

Odesláno

Tak jasně, že to jde štelovat - automatika jen sklápí automaticky dle zatížení (to co má dělat ručně 90% řidičů naložených kombíků - ať žije naložená jedničková fábie v kombíku!), ale bez regloskopu bych do toho fakt nehrabal. Ty ledky pálí oči víc než xenon :myslim Posledně jsem potkal nějaký nový BMW a nevím, co s tím měl, ale připadal jsem si jak v nemocnici na rentgenu :aut

Odesláno

Ano, vetsina fabii 1. generace sviti vsude mozne jen ne na silnici, rekl bych ze to je dano nejen lajdactvim majitelu, ale i spatnou konstrukci paraboly. Lidi co se mi nalepi na kufr a mam pocit ze me chteji svym xenonem apod odparit z cesty (ala star trek) take miluju. Rikam jim osvetlovaci stropnic :) Vcera jsem se stavoval v servisu optat a pry to lehce prizvednout pujde, takze OK.

Odesláno

Da sa to dostat do pretacaveho smyku uplne v pohode aj bez rucky :) nie v kazdej zatacke a tak lahko ako keby ju tam nechali, ale da sa :)  To ma ale na tom aute fakt stve ze je tam len elektronicka...keby aspon ta fungovala tak ze kusne len zadne ale ona brzni normalne vsetky 4.

Odesláno

Jn, zkousel jsem do ni tuknout za jizdy co se stane a presne, brzdi to vsechny 4 kola, takze zas prd. pritom by to presne stacilo k tomu aby se s tim ted dalo vyblbnout. :)

Odesláno

Ano, vetsina fabii 1. generace sviti vsude mozne jen ne na silnici, rekl bych ze to je dano nejen lajdactvim majitelu, ale i spatnou konstrukci paraboly. Lidi co se mi nalepi na kufr a mam pocit ze me chteji svym xenonem apod odparit z cesty (ala star trek) take miluju. Rikam jim osvetlovaci stropnic :) Vcera jsem se stavoval v servisu optat a pry to lehce prizvednout pujde, takze OK.

není tajemstvím že Fabka I svítí pro řidiče velmi slušně, pro protijedoucí oslňuje ( už z výroby ), ale největší terno jsou HIDky v klasických parabolách, to je teprve kumšt pro oči a ještě lepší jsou jantaři co nechápou k čemu jsou mlhovky...když je hezky na silnici nasmrkáno, smráká se, všechno se odráží do očí, proč to nepřilepšit mlhovkama :super:grr

jinak Pažout krásnej....frantíci prostě ten design umí :cool:

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...