Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

.. když my nesmíme ani naznačovat ....  :D

Odesláno

Já mám sice benzíňáka, ale dneska když jsem byl na emisích za 458,-Kč tak žádné chyby na ř.j. - napíchl to univerzálem, ale kupodivu se mu tam toho dost zobrazilo. Hodnoty CO pri minimálních otáčkách povolené/naměřené - 0,5/0,1 a při maximálních 0,5/0,1 lambda 0,97-1,3/1,0 takže dobrý a teď hurá se staříkem na technickou.

Odesláno

Já jsem dával auto na ME + STK včera, ale nebyl jsem u toho. Žádné chybové kódy v paměti, dovolená hodnota kouřivosti - 0,51, naměřená - 0. Dovolené  rozpětí hodnot kouřivosti - 0,25, naměřené - 0.

Tak nevím. Vše je prý v pořádku.  :myslim

Odesláno (upraveno)

Hehe, měli puštěný motor, když to nekouřilo ani 0,01 :myslim

Upraveno uživatelem Veverka
Odesláno

Optimálně fungující FAP dává 0,0 - 0,03

Odesláno

OK to je. Nebo jsi snad neprošel?

Stejně je zajímavý, že tam nebylo ani žádný rozptyl naměřených hodnot. Jako zopakovat po sobě tři naprosto stejná měření bez rozptylu je statisticky skoro zázrak. :aut

Odesláno

Tak dnes jsem opět vyděl regeneraci filtru na dálnici,asi si ze mě někdo dělá pr...ten dým je jako ekologický!!!Nevěděl jsem kam to napsat ale je to normální že to čudí jak starej sergej při rozjezdu?

Odesláno

Optimálně fungující FAP dává 0,0 - 0,03

Možná tak novej....bych chtěl vidět fap se 150tisíci jak dává 0.01,2,3,.... :myslim  já ho viděl a 0.03 to rozhodně nebylo...tipnul bych to tak na 0.5kg.... :D :D :D

Odesláno (upraveno)

celda: Čteš co píšu? Optimálně fungující. Čili hodnota tvého komentu je též 0,0  :D

jak můžeš vidět v tabulce na předchozí straně (bohužel sem dalo data málio lidí) tak fapy našich aut čili cca s nějakými plus mínus sto tisíci nájezdu dávají kolem 0.1 - 0.3 ....

Upraveno uživatelem Sawoy
Odesláno (upraveno)

Cyrďák: údajně ano. Princip má spočívat v tom, že nejdou do vzduchu velejemný částečky "standardního" spalování, který se dostávají hluboko do plic, ale spalujou se filtrem zachycený a produktem toho procesu jsou saze - podstatně větší a chemicky jinak složený kusy (proto je vidět černej čmoud), který nám tolik neškodí. 

Jiná otázka je, jestli by nevyšlo nastejno nemít egry a další kurvítka k "dokonalýmu" spalování čili kdyby z těch aut šel ten černej čmoud (velký kusy) rovnou a pořád. Jak je to chemicky nevím, ale nijak moc přesvědčenej nejsem a nedělám si iluze o tom, že to není jen úlitba ekologům a jen to takhle není tolik vidět (plus zisky výrobců  filtrů, aditiv a servisů). Prostě bruselská pakárna, řekl bych.

P.S.: je bez diskuse, že nic nebo bílý vypadá hezky a míň škodlivě než černý a opak může být skutečností.

Upraveno uživatelem Sawoy
Odesláno

Tak já jedu na emise příští týden....tak uvidíme kolik naměříme čmoudíků.... :D :D  už auto pomalu zvýšenými otáčkami kolem 8tisíc :D :D ...připravuji na emisaře....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...