Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak tak nechame tomu cas.

Me bude zajimat jak se budou tridit nalezene chyby - prechodne a v jake oblasti tedy jen okolo motoru nebo celeho auta ......?
Trvala = celkem jasne.

Je pravda ze fapoff poprve nam stale psal v diag. neco kolem vypnuteho egr ventilu a na podruhe pri dalsi drobne uprave se i toto odstranilo tak ze zavady max prechodne a ty jdou smazat klidne pred STK :myslim  .......
Ale jak pisou kolegove tezko ted soudit co bude - urcite neprojde vse jako do ted.......

Nas drobek jde na stk az v pulce roku to uz bude vse na ostro :D

Odesláno

No super, do teď vydělávaly firmy na Fap OFF a teď ty stejný firmy budou vydělávat na Fap ON :D

Lidi proberte se, zase jde jen a jen o prachy a takový strašení lidí by mělo být normálně trestný, protože sou opravdu nýmandi, kteří sou schopní hned po novým roce letět do servisu a rychle rychle si tam ten Fap dát zase zpátky   :cool:

Odesláno (upraveno)

Tak tak nechame tomu cas.

Me bude zajimat jak se budou tridit nalezene chyby - prechodne a v jake oblasti tedy jen okolo motoru nebo celeho auta ......?

Trvala = celkem jasne.

Je pravda ze fapoff poprve nam stale psal v diag. neco kolem vypnuteho egr ventilu a na podruhe pri dalsi drobne uprave se i toto odstranilo tak ze zavady max prechodne a ty jdou smazat klidne pred STK :myslim .......

Ale jak pisou kolegove tezko ted soudit co bude - urcite neprojde vse jako do ted.......

Nas drobek jde na stk az v pulce roku to uz bude vse na ostro :D

Jen věci okolo motoru které vyhazuji check engine....přechodnou když vymazes pred stk tak se nenactou kody ty se po vymazání paměti načítáji cca 30km takže než se nactou kódy reinles už ti vyskočí přechodná zavada

Upraveno uživatelem Charlie 1
Odesláno

Tak jak to teda s tím zákonem je? Dočetl jsem se, že od 1.ledna 2016 je platná novela, kde je mimo jiných úprav také auto s odstraněným fapem považované za nezpůsobilé k provozu. K tomu ale taky píšou, že budou mít majitelé takových aut 6 měsíců na to, aby si auta dali do pořádku..Takže ta novela bude mít od 1.7. ještě nějaké další znění nebo jak to je?  

Odesláno

Tzn...že do do 1.7.je přechodná doba pro emisní stanice dostát zákonu ....do té doby je doba hájení ....takže všichni do června hurá na emise aby jsme prošli a pak máme dva roky pokoj a bude se dít vůle boží než se vše usadí...... :D

Odesláno (upraveno)

Někde jsem zas četl že tohle bude platit stím fapem atd .....ale jen pro auta co jsou euro 5 a euro 6 že se budou kontrolovat a i to že nebude jednoduché vše vymyslet.Tak si ten fap off necham tak jak mám stejně jdu na stk v březnu .Zas poslanci roznesou drby aby lidi zmatly a měli prachy atd. I v rakousku to není jednoduche zjištovani jestli maš fap,natož v Čr.

Upraveno uživatelem Lukaydo 407
Odesláno

No nevím no na vojně se tvrdilo že nejhorší je smrt z vyplašení. Dejte tomu čas a ono se ukáže jak moc to bude žhavé téma. Hlavně žádná kaše se nejí tak horká jak se uvaří.

Promin ten palec dolu, pisu na tabletu a nejak jsem se netrefil. Prosim timto admina o vymaz tohoto hodnoceni.

Odesláno

no myslim ze cesky clovek  dokaze s tim zas nejak vyjebat. Kazdopadne taky jsem koupil uz s vydelanym FAP .  NA  diagnostice mi to pise jen P402 ventil EGR kladna odchylka ,  Ma to neco s tim FAP nebo to nejak nesouvisi??

• O 4 týdny později...
Odesláno

Schreeku, v čem je nové měření emisí? krom měření kouřivosti ve výfuku: diag na závady motoru?

pokud je správně fapoff, nic nepoznají

nebi ještě něco navíc?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...