radimrepka Odesláno 26. prosinec 2015 Odesláno 26. prosinec 2015 tak třeba tady- http://www.primavyfuky.cz/doplnky/filtry-pevnych-castic-dpf/peugeot/407/ Citovat
HC MAREK Odesláno 26. prosinec 2015 Odesláno 26. prosinec 2015 Chce to len čas a určite sa vynajde spôsob ako to oje-klamať. Citovat
Lihous Odesláno 27. prosinec 2015 Odesláno 27. prosinec 2015 Tak tak nechame tomu cas. Me bude zajimat jak se budou tridit nalezene chyby - prechodne a v jake oblasti tedy jen okolo motoru nebo celeho auta ......?Trvala = celkem jasne.Je pravda ze fapoff poprve nam stale psal v diag. neco kolem vypnuteho egr ventilu a na podruhe pri dalsi drobne uprave se i toto odstranilo tak ze zavady max prechodne a ty jdou smazat klidne pred STK .......Ale jak pisou kolegove tezko ted soudit co bude - urcite neprojde vse jako do ted....... Nas drobek jde na stk az v pulce roku to uz bude vse na ostro Citovat
Aluška Odesláno 27. prosinec 2015 Odesláno 27. prosinec 2015 No super, do teď vydělávaly firmy na Fap OFF a teď ty stejný firmy budou vydělávat na Fap ON Lidi proberte se, zase jde jen a jen o prachy a takový strašení lidí by mělo být normálně trestný, protože sou opravdu nýmandi, kteří sou schopní hned po novým roce letět do servisu a rychle rychle si tam ten Fap dát zase zpátky Citovat
Charlie 1 Odesláno 27. prosinec 2015 Odesláno 27. prosinec 2015 (upraveno) Tak tak nechame tomu cas. Me bude zajimat jak se budou tridit nalezene chyby - prechodne a v jake oblasti tedy jen okolo motoru nebo celeho auta ......? Trvala = celkem jasne. Je pravda ze fapoff poprve nam stale psal v diag. neco kolem vypnuteho egr ventilu a na podruhe pri dalsi drobne uprave se i toto odstranilo tak ze zavady max prechodne a ty jdou smazat klidne pred STK ....... Ale jak pisou kolegove tezko ted soudit co bude - urcite neprojde vse jako do ted....... Nas drobek jde na stk az v pulce roku to uz bude vse na ostro Jen věci okolo motoru které vyhazuji check engine....přechodnou když vymazes pred stk tak se nenactou kody ty se po vymazání paměti načítáji cca 30km takže než se nactou kódy reinles už ti vyskočí přechodná zavada Upraveno 27. prosinec 2015 uživatelem Charlie 1 Citovat
Guest jarin.d Odesláno 27. prosinec 2015 Odesláno 27. prosinec 2015 Tak jak to teda s tím zákonem je? Dočetl jsem se, že od 1.ledna 2016 je platná novela, kde je mimo jiných úprav také auto s odstraněným fapem považované za nezpůsobilé k provozu. K tomu ale taky píšou, že budou mít majitelé takových aut 6 měsíců na to, aby si auta dali do pořádku..Takže ta novela bude mít od 1.7. ještě nějaké další znění nebo jak to je? Citovat
celda1970 Odesláno 27. prosinec 2015 Odesláno 27. prosinec 2015 Tzn...že do do 1.7.je přechodná doba pro emisní stanice dostát zákonu ....do té doby je doba hájení ....takže všichni do června hurá na emise aby jsme prošli a pak máme dva roky pokoj a bude se dít vůle boží než se vše usadí...... Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 29. prosinec 2015 Odesláno 29. prosinec 2015 (upraveno) Někde jsem zas četl že tohle bude platit stím fapem atd .....ale jen pro auta co jsou euro 5 a euro 6 že se budou kontrolovat a i to že nebude jednoduché vše vymyslet.Tak si ten fap off necham tak jak mám stejně jdu na stk v březnu .Zas poslanci roznesou drby aby lidi zmatly a měli prachy atd. I v rakousku to není jednoduche zjištovani jestli maš fap,natož v Čr. Upraveno 29. prosinec 2015 uživatelem Lukaydo 407 Citovat
Bailly Odesláno 2. leden 2016 Odesláno 2. leden 2016 No nevím no na vojně se tvrdilo že nejhorší je smrt z vyplašení. Dejte tomu čas a ono se ukáže jak moc to bude žhavé téma. Hlavně žádná kaše se nejí tak horká jak se uvaří. Promin ten palec dolu, pisu na tabletu a nejak jsem se netrefil. Prosim timto admina o vymaz tohoto hodnoceni. Citovat
Petridas Odesláno 4. leden 2016 Odesláno 4. leden 2016 no myslim ze cesky clovek dokaze s tim zas nejak vyjebat. Kazdopadne taky jsem koupil uz s vydelanym FAP . NA diagnostice mi to pise jen P402 ventil EGR kladna odchylka , Ma to neco s tim FAP nebo to nejak nesouvisi?? Citovat
matus2109 Odesláno 2. únor 2016 Odesláno 2. únor 2016 Viete o tom niečo nové? V septembri ma čaká STK tak by som sa rád prichystal už vopred Citovat
Schreek Odesláno 2. únor 2016 Odesláno 2. únor 2016 Prosel jsem i s Fapoff a nikdo nic nepoznal.... Nesmi svitit zadna kontrolka... Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk Citovat
oddie Odesláno 2. únor 2016 Odesláno 2. únor 2016 To je jen přechodné období, od půlky roku vám ty plechovky bez FAPu budou na emisích rovnou šrotovat Jurko ohodnotil 1 Citovat
rhinos Odesláno 2. únor 2016 Odesláno 2. únor 2016 oddie: a ted tu o neposkvrnenem poceti Cervene Karkulky Citovat
ozzy56 Odesláno 2. únor 2016 Odesláno 2. únor 2016 (upraveno) mám kolegu na ostravské STK a od 1.7. se podle něj budou lidi divit, ale dočkejme... Upraveno 2. únor 2016 uživatelem ozzy56 Citovat
Schreek Odesláno 2. únor 2016 Odesláno 2. únor 2016 Nebojim.... Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk Citovat
Rychtar84 Odesláno 2. únor 2016 Odesláno 2. únor 2016 Schreeku, v čem je nové měření emisí? krom měření kouřivosti ve výfuku: diag na závady motoru? pokud je správně fapoff, nic nepoznají nebi ještě něco navíc? Citovat
Petridas Odesláno 2. únor 2016 Odesláno 2. únor 2016 tak ja byl vcera na diag. a pise mi to FAP pretizen , posledni regenerace probehla pred 286 km. jinak pro jistotu zajdu v dubnu i kdyz mam stk az do listopadu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.