Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No, jsem to říkal, skutečný problém s FAPem poznáš. A tohle může, ale taky nemusí, být ono. Bez diagnostiky to nejspíš nevykoumáš, resp. budeš střílet naslepo :myslim

Odesláno (upraveno)

Jestli ti to dela takový brikule, tak to ježdění asi není ježdění. Šupni na diagnostiku, ať se (snad) zjistí, vo co go. Taky by ti to mohlo začít padat do nouzáku nebo úplně začít stávkovat. Tahle hláška je nebezpečná v tom, že může znamenat 100 a 1 věc :myslim

Upraveno uživatelem Veverka
Odesláno

Tak dneska jsem byl na Pc a nějaký čidlo přesně nevím jaký,  jak se oddělá plast z motoru tak někde tam tak snad to bude ono až to vymění hlásilo mu to chybu a ještě otázečku jak mám točit motor jak vysoko když pojedu krátkou trasu tak dám 30 km děkuji.

Odesláno (upraveno)

Nie to je teplota vzduchu ZA turbom ( podľa smeru prúdenia vzduchu sa to berie).....vstup do motora.

Tie klapky sa prepínajú pri regenerácii FAPu.....vzduch obchádza intercooler a motor dostáva nechladený vzduch

Upraveno uživatelem ferinko2
  • O 1 měsíc později...
Odesláno (upraveno)

Pánové prosím o radu.Přivezli mi 407 sw 1,6 HDi r.v.2004,konec roku.Při koupi byla napojena na diagnostiku Delphy a nebyl žádný problém. Ujeli jsme asi 30 km,auto se začalo připavovat na STK kvůli přihlášení a začalo nám vypisovat anti pollution system faulty.Na diagnostice je chyba P1435 Aditivní systém - hodnota přijatá pomocí sítě CAN je nesprávná a druhá chyba U0046 chyba sítě VAN . Podotýkám,že aditivum v nádržce je.Předem moc dík.Ještě přes diagnostiku nejde spustit regenerace a nelze nastavit doplnění aditiva,vyhazuje chybovou hlášku.Zatím jediné co se dělalo,tak rozvody a klapky topení.

Upraveno uživatelem Kleofáš
Odesláno (upraveno)

A ted cekas ze prvni prispevek a hned vsichni padnou a budou radit.

Tohle presne je duvod proc vsem davam rady uz jen pres SZ.

EDIT: Rady pres SZ pouze clenum resp aktivnim prispevatelum.

Upraveno uživatelem straki007
Odesláno

Nečekám,a jako nováček nemůžu být aktivní.Hledám informace pro svého servismena. Doteˇd jsem byl členem opel astra clubu.Tam se snažili poradit každému i po SZ. Myslel jsem si,že to podobně funguje i tady a jde vám o to aby byli všichni majitelé spokojeni a měli nějaké zázemí a nestáli u cesty jako špatná reklama.Omlouvám se,pokud jsem se někoho dotkl,ale docela spěchám s opravou.

Odesláno

Chci to řešit i s prodejcem,ale když nevím co je to za chybu,tak nevím jak se bránit.Myslel jsem si,že Straki007 jako odborník poradí,dle rad v ostatních vláknech.Bral jsem ho jako velkého odborníka.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...