Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No právě jsem dal do vyhledávače regeneraci FAP a nic to nenašlo.

Nie so Čech,ale nemal by si hľadať.....regenerace FAP.....???  :myslim  (ako že regenerácia FAP)

Odesláno (upraveno)

To Ti sľúbiť nemôžem skus to prehnat po diaľnici najprv A keď to nepomôže kontaktuj uzivatela straki007

Mne robil FAP OFF aj EGR OFF A 100% spokojnosť. ..mne to cukalo keď som išiel okolo 1700ot....A bolo to FAP-OM

Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku

Upraveno uživatelem saslik
Odesláno

Normálne regeneracia by mala prebiehať okolo 3500-4000 otáčok ale nemusíš to tak drat ale do tých 3500 to toč aspoň 15 min A daj vedieť či Ti to pomohlo...

Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku

Odesláno (upraveno)

No tak jsem to přečetl celí a jsem s toho jelen stejně nevím nic nejsem znalec na auta píšou tam co se dá ale nedočetl jsem se jak mám  jezdit abych toho docílil omlouvám se ale autům nerozumím a rád si nechám poradit. A jak poznám že byla regenerace.

Upraveno uživatelem pavelp123
Odesláno (upraveno)

Ano, je to tím cukáním nebo máš jiný problém. (věta oznamovací) :D Jak píše Agrafik, jezdi a nereš. Až bude skutečný problém s FAPem, nejspíš to poznáš. Mě to při regeneraci taky cuká (jakoby zadrhává/přeskakuje), ale za skoro 8 let jsem to pocítil tak max. 5x. Je fakt, že každá druhá třetí moje jízda znamená min. 50 km po dálnici :papa

Upraveno uživatelem Veverka
Odesláno

Tak jsem dneska protáhnul auto zajel jsem do krámu vypnul motor a asi pul hodky auto stálo, když jsem nastartoval objevila se kontrolka (anti-pollution system faulty) když jsem to přeložil tak to je -systém proti znečištění vadný... co to pro mě znamená, nezavinil jsem to já  jízdou co mě radili a můžu   jezdit vůbec, nepoškodím si něco ještě víc...  děkuji

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...