Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Díky oddie .. Jsem osobně pro tu druhou možnost.. :D  Jaká je šance, že to tak zrovna u tohodle měření řešit budou asi nevíme nikdo, že..?

Odesláno

No mýtný brány jako takový ne, ale tyhle kamery sou tam na nich daný navíc... Nikde mi to značku neukázalo.. Respektive sem po cestě nezaznamenala žádnou takovou tabuli, jak se o ní mluvilo, že ukazuje ty RZety...

Odesláno

Jedná se o úsekové měření, takže se vyhodnocuje čas průjezdu úsekem. A podle toho i rychlost. Výzvy na pokuty zasílá příslušná spádová obec.

Odesláno

Já jsem se tím moc nezabýval, kde to měří mi ukáže Waze, takže si dám pozor, ale co tak mlhavě pamatuju, někde v novinách bylo, že jedna obec hurá nabírá lidi, aby to zvládala obesílat, a jiné obec na to kašle, že to stejně nebude stíhat. Která je která a jak to nakonec reálně dopadlo netuším, a ani mě to popravdě netrápí ;)

Odesláno
Před hodinou, Weri 605 napsal:

Díky oddie .. Jsem osobně pro tu druhou možnost.. :D  Jaká je šance, že to tak zrovna u tohodle měření řešit budou asi nevíme nikdo, že..?

99,9% ;)

• O 4 týdny později...
Odesláno

Pro Pražáky asi známá věc a pro mě už teď taky...:). Po poslední návštěvě hlavního města asi před pěti týdny teď dorazil pozdrav od magistrátu. Na I. P. Pavlova jsem byl zachycen automatizovaným technickým prostředkem, jak tam projíždím směrem z města závratnou rychlostí 64km/h... Tak 600,- odesláno, jen by mě zajímalo, jestli to posílají opravdu všem co jeli zrovna vedle nebo jen nám vesničanům :myslim

Odesláno

Žádostí o odpustky se posílá co se jen stihne, to jsou rychlý prachy, stačí poslat žádost a přijde šest stovek, i kdyby jen v třetině případů, to se vyplatí. 

• O 3 měsíce později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Tak zase pozdrav pro fábii (500,- Kč, 63km)... A to jsem v poslední době docela zpomalil :myslim. Tentokrát z Hlinska, místní část Chlum (z Hlinska na Ždírec a HB).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...