vix Odesláno 1. prosinec 2015 Odesláno 1. prosinec 2015 Jo, a jako bonus budou vědět, kde dané auto je, jakou cestu jezdí , kolik toho najezdí a kam, popř. za kým ... P.S.: Cesta správným směrem jsou dálnice grátis Citovat
agresssor Odesláno 1. prosinec 2015 Odesláno 1. prosinec 2015 Dalnice gratis v CR kde se brzo bude platit i dan za vzduch, ty si naivni. U nas se delaj veci proti lidem ne pro lidi Citovat
Almanil Odesláno 2. prosinec 2015 Odesláno 2. prosinec 2015 Zrovna současné zpoplatnění dálnic u nás je v pohodě. Kvalita dálnic sice není žádná sláva, ale cena je aspoň pro osobní vozy v pořádku. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 2. prosinec 2015 Autor Odesláno 2. prosinec 2015 (upraveno) to dálnice na Slovensku jsou podstaně kvalitnější než tady(jsou novější,nebo celkem nové)aspoň severní trasa kterou jezdím. . . teď by se měla otevřít další část už aby se spojil dálnicí západ s východem už k tomu moc nechybí edit: http://spravy.pravda.sk/ekonomika/clanok/369819-nova-dialnica-obide-levocu-v-novembri/ doufám,že už se po ní jezdí odesláno z Samsung Galaxy Note 4 Upraveno 2. prosinec 2015 uživatelem Gabriel 307 Citovat
Péťa Odesláno 2. prosinec 2015 Odesláno 2. prosinec 2015 Také se dočkáme... http://byznys.ihned.cz/c1-64903640-ministerstvo-dopravy-planuje-do-tri-let-zrusit-dalnicni-kupony-zda-ridic-zaplatil-rozpozna-kamerovy-system Citovat
Gabriel 307 Odesláno 2. prosinec 2015 Autor Odesláno 2. prosinec 2015 taky si myslím,že to je jenom otázka času odesláno z Samsung Galaxy Note 4 Citovat
agresssor Odesláno 2. prosinec 2015 Odesláno 2. prosinec 2015 Také se dočkáme... http://byznys.ihned.cz/c1-64903640-ministerstvo-dopravy-planuje-do-tri-let-zrusit-dalnicni-kupony-zda-ridic-zaplatil-rozpozna-kamerovy-system To si nejsem jistej s rychlosti kterou se vse planuje a zavadi do provozu to bude az za pet let a jeste to bude stat dvojnasobek a polovina bude rozkradena Citovat
Gabriel 307 Odesláno 2. prosinec 2015 Autor Odesláno 2. prosinec 2015 (upraveno) myslím,že tohle půjde rychle edit: jsou to prachy které tahají nám z kapsy a minimalizují padělky na 0 pokud se jim do toho někdo nenabourá Upraveno 2. prosinec 2015 uživatelem Gabriel 307 Citovat
mmartinkovic Odesláno 8. prosinec 2015 Odesláno 8. prosinec 2015 Lenže diaľnice meškajú už tak 20 rokov. Už mohli byť dávno hotové, keby to nestavali Fuseri a zlodeji. Fungovať to bude ako v Maďarsku. Kde je problém? Mýto ako v Chorvátsku, je zamerané na zisk kvôli turizmu. Keď to bude tak u nás, nebude jazdiť ani polovica áut. Keď už dávali nový systém, mohli dat uctovanie aj po dňoch, skôr si kúpiš na presný deň, keď jazdis len občas, napr ako ja. Idem po diaľniciach max 2 ci 3 krát do roka. Nemusím kupovať ročnú známku, stačilo by napr na 2 dni po trebárs 1,5€. Lenže to by zasa nezarobili. Citovat
FrantaCV Odesláno 8. prosinec 2015 Odesláno 8. prosinec 2015 na Slovensku sa stavajú nové diaľnice a vždy keď ideme na Slovensko tak je vidieť pokrok v stavbách Tady v Čechách taky, jen na příští rok jich přibude cca 400 km a relativně levně. Je se přemaluje dopravní značení z "Rychlostní komunikace" na "Dálnice" a zpoplatní se. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 8. prosinec 2015 Autor Odesláno 8. prosinec 2015 (upraveno) jj klasika,když se nestaví,tak se něco schválí a přejmenuje a hned je dálnice na světě tak ja asi nebudu prvni vlaštovka,asi budu kupovat měsiční známku-beru nějakou dovolenou tak odjedeme o něco dříve . . . budeme tam cca 3 týdny odesláno z Samsung Galaxy Note 4 Upraveno 8. prosinec 2015 uživatelem Gabriel 307 Citovat
Gabriel 307 Odesláno 16. prosinec 2015 Autor Odesláno 16. prosinec 2015 trochu OT ale dám to aj sem http://autozurnal.ta3.com/koncom-tyzdna-uz-prejdeme-ruzomberka-do-presova-po-dialnici to bude jízda-Ružomberok-Prešov komlpet dálnice Citovat
MJSytic Odesláno 14. červenec 2016 Odesláno 14. červenec 2016 Jelikož se za pár dní chystáme na dovču, chtěl jsem se zeptat, kde mohu tu ele. SK známku pořídit? Koukal jsem na web, ale je umožněno jen placení MT (pokud to dobře chápu), což mi nevyhovuje. Dá se to někde pořídit, že to zaplatím převodem, případně kartou nebo hotovostí? Nebo mám být v klidu a prostě to pak bez problémů koupím na benzínce u hranic, jak jsem to dělal do teď? Citovat
Gabriel 307 Odesláno 14. červenec 2016 Autor Odesláno 14. červenec 2016 dá se koupit i na některých pumpách . . . proč ti to nevyhovuje? v květnu jsem byl a platil jsem to nějak přes účet(kartou online) zrovna koukám do banky na historii . . . . 10 dnů za 275,51 CZK Citovat
MJSytic Odesláno 14. červenec 2016 Odesláno 14. červenec 2016 Prostě online kartou neplatím... Pošlu to klidně z účtu nebo zaplatím kartou, ale online platbu neprovozuju Koukal jsem na seznam míst a "BENZINOL Drietoma", kde jsme to vždy kupovali, je ofiko obchodní místo, takže je to tím pádem v klidu Citovat
Gabriel 307 Odesláno 14. červenec 2016 Autor Odesláno 14. červenec 2016 jestli by bylo potřeba tak bych ti ji třeba koupil(poslal bys mi to na účet),ale když stavíš na prodejném místě Citovat
MJSytic Odesláno 14. červenec 2016 Odesláno 14. červenec 2016 To jsi hodný, ale to by bylo zbytečně složitý Stavíme tam vždycky - vyprazdňovací pauza s nákupem známky, takže i letos dodržíme tradici Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.