Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jo, a jako bonus budou vědět, kde dané auto je, jakou cestu jezdí ;) , kolik toho najezdí a kam, popř. za kým ...

P.S.: Cesta správným směrem jsou dálnice grátis :roker

Odesláno (upraveno)

to dálnice na Slovensku jsou podstaně kvalitnější než tady(jsou novější,nebo celkem nové)aspoň severní trasa kterou jezdím. . . teď by se měla otevřít další část ;) už aby se spojil dálnicí západ s východem ;) už k tomu moc nechybí :mrk

edit: http://spravy.pravda.sk/ekonomika/clanok/369819-nova-dialnica-obide-levocu-v-novembri/   doufám,že už se po ní jezdí ;)
odesláno z Samsung Galaxy Note 4

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno (upraveno)

myslím,že tohle půjde rychle

edit: jsou to prachy které tahají nám z kapsy a minimalizují padělky na 0 pokud se jim do toho někdo nenabourá

Odesláno

Lenže diaľnice meškajú už tak 20 rokov.

Už mohli byť dávno hotové, keby to nestavali Fuseri a zlodeji.

Fungovať to bude ako v Maďarsku. Kde je problém?

Mýto ako v Chorvátsku, je zamerané na zisk kvôli turizmu. Keď to bude tak u nás, nebude jazdiť ani polovica áut.

Keď už dávali nový systém, mohli dat uctovanie aj po dňoch, skôr si kúpiš na presný deň, keď jazdis len občas, napr ako ja. Idem po diaľniciach max 2 ci 3 krát do roka. Nemusím kupovať ročnú známku, stačilo by napr na 2 dni po trebárs 1,5€.

Lenže to by zasa nezarobili.

Odesláno

na Slovensku sa stavajú nové diaľnice a vždy keď ideme na Slovensko tak je vidieť pokrok v stavbách 

Tady v Čechách taky, jen na příští rok jich přibude cca 400 km a relativně levně. Je se přemaluje dopravní značení z "Rychlostní komunikace" na "Dálnice" a zpoplatní se.  :grr

Odesláno (upraveno)

jj klasika,když se nestaví,tak se něco schválí a přejmenuje a hned je dálnice na světě

tak ja asi nebudu prvni vlaštovka,asi budu kupovat měsiční známku-beru nějakou dovolenou tak odjedeme o něco dříve . . . budeme tam cca 3 týdny ;)

odesláno z Samsung Galaxy Note 4

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Jelikož se za pár dní chystáme na dovču, chtěl jsem se zeptat, kde mohu tu ele. SK známku pořídit? Koukal jsem na web, ale je umožněno jen placení MT (pokud to dobře chápu), což mi nevyhovuje. Dá se to někde pořídit, že to zaplatím převodem, případně kartou nebo hotovostí? Nebo mám být v klidu a prostě to pak bez problémů koupím na benzínce u hranic, jak jsem to dělal do teď? :myslim

Odesláno

dá se koupit i na některých pumpách . . . proč ti to nevyhovuje? v květnu jsem byl a platil jsem to nějak přes účet(kartou online) zrovna koukám do banky na historii . . . . 10 dnů za 275,51 CZK

Odesláno

Prostě online kartou neplatím... Pošlu to klidně z účtu nebo zaplatím kartou, ale online platbu neprovozuju :nevim Koukal jsem na seznam míst a "BENZINOL Drietoma", kde jsme to vždy kupovali, je ofiko obchodní místo, takže je to tím pádem v klidu ;)

Odesláno

To jsi hodný, ale to by bylo zbytečně složitý ;) Stavíme tam vždycky - vyprazdňovací pauza s nákupem známky, takže i letos dodržíme tradici :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...