Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Omlouvám se za nové téma,ale co bych neudělal pro děcko že jo.

Pokud to bude vadit tak at to admin smázne.

Sháním-žraloka HI.

Jediný co nám chybí.

Naopak máme navíc:

swetty

lobby

drup

winker

cragy

kha

mr.souid

toodalou

Pokud by někdo měl nebo chtěl,tak bych to řešil normal poštou-dopis.

Jestli to někoho pohoršuje,tak se omlouvám.

Díky Honza

Odesláno

Takové věci mě vůbec neberou, ale při posledním nákupu v neděli se nám snažili vnutit plné hrsti asi těchto blbostí. Hned jsem to odmítal, jiní si toho brali desítky. :D Docela mě to pobavilo. 

Odesláno

jj,já to taky nechápu,ale jak máš děcka a ty se předbíhají kdo co má a nemá,tak uděláš všechno at je to tvoje spokojené.

Zlaté céčka:-)

Kdo měl paragraf a fosforové byl king :D

Odesláno (upraveno)

Už týden přemýšlím, že takové vlákno založím. Máme (Bejby_Veverka má) některé dvakrát (včetně žraloka "Hi"), "Fuzzle" dokonce třikrát (i když jeden z nich je zrovna někde pod skříní zatoulanej), ale asi třetina nám jich chybí: Roxx, Goupy, Russl, Tuffy, Lobby, Chukapi, Turbo, Beany, Ollie, NoHorse. Jo a Billy je aktuálně taky někde zapadlej :D Zeptám se zítra naší malé, jestli bude chtít výměnu a ta jakých podmínek :D Ale žraloka "Hi" ti pro ten případ rezervuji a bral bych "Lobby". :papa

Upraveno uživatelem Veverka
Odesláno

Super,díky.

Jak jsem psal,co je navíc,klíďo vyměním.

Nám chybí jen žralok.

Rozhodně nelpím kus za kus,co máme navíc pošlu za žraloka.

Co by pro ty děcka neudělal člověk že :)

Odesláno

Už týden přemýšlím, že takové vlákno založím.

Tak to nejsi sám,taky jsem o tom přemýšlel  :D

Jedna věc je přemýšlet a druhá věc je to zrealizovat.

Doma máme nějaké navíc,ani nevím jaké a taky nám chybí jeden pinčl,aby jsme měli aspoň 1 sadu komplet.

Pak sem hodím co je na víc a co bychom potřebovali.

Odesláno

Hoši, já se tomuhle "sbírání" dycky tlemil. Lidi lepili samolepky do sešítku, sbírali figurky,... no a teď to dělám taky  :D

Hele, tatí, já chci toho svítícího, a fotr maká a maká  :D  :D  :D  :papa

Odesláno

Jestli to někoho pohoršuje,tak se omlouvám.

Proč by to mělo někoho pohoršovat? Tady se občas řeší takový pí.....ny, že tohle je proti tomu "normální" téma  :D Malá naštěstí ještě nepřišla na to, že se něco takového dá sbírat takže to zatím v obchodě s díky odmítáme, ale taky mě to čeká.... :roll

Odesláno

Tak můj seznam:

Chybí nám: Oskar, Lobby, Boo, Billy, Turbo 2x,, Balloon, Kha.

Máme navíc: Hi, Goupy, Clam, Tuffy, Fuzzle, Winker, Drup,Roxx, Cragy, Ollie, Russl, Toodalou, některé i víc krát.

Odesláno

za pohých 300 korun nákupu hnoje v našem hitlermárketu dostanete "zadax" další plastikovou sračku do vaší sbírky ptákovin :D :D Tak se koukejte votáčet, ať máte všecky

trochu mi tato praxe zajišťování si stálé klientely s dětmy připomíná ten časopis s tankama, kde ten tank vyšel asi na dvacku a dal se v klidu koupit do bůra

pardon, ale když musím, tak musím ;-)

PS: všimli jste si, že to co vysloveně určené pro děti je nejen nejhnusnější, nejchemičtější, nejdražší v přepočtu na jednotku, ale i se na to vážou tyhle dementní akce se "sběratelskýma cetkama"???

Odesláno

Když tak sem psal veverce a vyměníme žraloka za ten co chybí jim.

Zbytek můžu přeposlat ostatním zájemcům.

Díky, já se ozvu v noci, až budu u počítače :papa

Odesláno (upraveno)

Tak můj seznam:

Chybí nám: Oskar, Lobby, Boo, Billy, Turbo 2x,, Balloon, Kha.

Máme navíc: Hi, Goupy, Clam, Tuffy, Fuzzle, Winker, Drup,Roxx, Cragy, Ollie, Russl, Toodalou, některé i víc krát.

Balloon máme navíc určitě, myslím i Oscara. Mrknu a dám vědět.

EDIT: Tak Oscar máme jen jednou (tudíž není na výměnu), spletl jsem si ho se Sweety, kterého máme 2x. A stále platí, že Balloon máme taky 2x, tedy jeden na výměnu - bral bych Goupy.

Odesláno (upraveno)

Update po dnešním nákupu (zohledněny jsou již dohodnuté výměny s honzyh a Dano406) - chybí nám: Russl (snad od Dano406), Chukapi, Turbo, Ollie (snad od Dano406), NoHorse.

Navíc máme tyto: Sweety, Billy (rezervace pro Dano406), Balloon, Drup, Toodalou, Clam, Hi, Fuzzle (možná dokonce 2x, když toho jednoho zapadnutého najdeme), Pan Squid, Boo (rezervace pro Dano406), Winker.

Dnes mi totiž k malému nákupu paní pokladní místo 1 figurky hrstí nabrala a do tašky nasypala hned 8 kousků :D

Dano406: Navýšil bych výměnu - dám ještě Boo a Billy za Russl a Ollie (píšu SZ)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...