honzyh Odesláno 14. říjen 2015 Odesláno 14. říjen 2015 Omlouvám se za nové téma,ale co bych neudělal pro děcko že jo. Pokud to bude vadit tak at to admin smázne. Sháním-žraloka HI. Jediný co nám chybí. Naopak máme navíc: swetty lobby drup winker cragy kha mr.souid toodalou Pokud by někdo měl nebo chtěl,tak bych to řešil normal poštou-dopis. Jestli to někoho pohoršuje,tak se omlouvám. Díky Honza Citovat
MilanF1 Odesláno 14. říjen 2015 Odesláno 14. říjen 2015 Takové věci mě vůbec neberou, ale při posledním nákupu v neděli se nám snažili vnutit plné hrsti asi těchto blbostí. Hned jsem to odmítal, jiní si toho brali desítky. Docela mě to pobavilo. Citovat
honzyh Odesláno 14. říjen 2015 Autor Odesláno 14. říjen 2015 jj,já to taky nechápu,ale jak máš děcka a ty se předbíhají kdo co má a nemá,tak uděláš všechno at je to tvoje spokojené. Zlaté céčka:-) Kdo měl paragraf a fosforové byl king Citovat
Veverka Odesláno 14. říjen 2015 Odesláno 14. říjen 2015 (upraveno) Už týden přemýšlím, že takové vlákno založím. Máme (Bejby_Veverka má) některé dvakrát (včetně žraloka "Hi"), "Fuzzle" dokonce třikrát (i když jeden z nich je zrovna někde pod skříní zatoulanej), ale asi třetina nám jich chybí: Roxx, Goupy, Russl, Tuffy, Lobby, Chukapi, Turbo, Beany, Ollie, NoHorse. Jo a Billy je aktuálně taky někde zapadlej Zeptám se zítra naší malé, jestli bude chtít výměnu a ta jakých podmínek Ale žraloka "Hi" ti pro ten případ rezervuji a bral bych "Lobby". Upraveno 14. říjen 2015 uživatelem Veverka Citovat
honzyh Odesláno 14. říjen 2015 Autor Odesláno 14. říjen 2015 Super,díky. Jak jsem psal,co je navíc,klíďo vyměním. Nám chybí jen žralok. Rozhodně nelpím kus za kus,co máme navíc pošlu za žraloka. Co by pro ty děcka neudělal člověk že Citovat
Péťa Odesláno 14. říjen 2015 Odesláno 14. říjen 2015 Domluvím se s klukama zítra nebo v pátek. Jak budu stíhat Citovat
Veverka Odesláno 14. říjen 2015 Odesláno 14. říjen 2015 honzyh: Žraloka máme 1x navíc z vašich bychom potřebovali jenom kraba Lobby-ho Citovat
Dano406 Odesláno 15. říjen 2015 Odesláno 15. říjen 2015 Už týden přemýšlím, že takové vlákno založím. Tak to nejsi sám,taky jsem o tom přemýšlel Jedna věc je přemýšlet a druhá věc je to zrealizovat. Doma máme nějaké navíc,ani nevím jaké a taky nám chybí jeden pinčl,aby jsme měli aspoň 1 sadu komplet. Pak sem hodím co je na víc a co bychom potřebovali. Citovat
morepower Odesláno 15. říjen 2015 Odesláno 15. říjen 2015 Hoši, já se tomuhle "sbírání" dycky tlemil. Lidi lepili samolepky do sešítku, sbírali figurky,... no a teď to dělám taky Hele, tatí, já chci toho svítícího, a fotr maká a maká Citovat
agresssor Odesláno 15. říjen 2015 Odesláno 15. říjen 2015 Hehe koukám ze vsude je to stejny tati tati :D Citovat
Driver Odesláno 15. říjen 2015 Odesláno 15. říjen 2015 Jestli to někoho pohoršuje,tak se omlouvám. Proč by to mělo někoho pohoršovat? Tady se občas řeší takový pí.....ny, že tohle je proti tomu "normální" téma Malá naštěstí ještě nepřišla na to, že se něco takového dá sbírat takže to zatím v obchodě s díky odmítáme, ale taky mě to čeká.... Citovat
Dano406 Odesláno 15. říjen 2015 Odesláno 15. říjen 2015 Tak můj seznam: Chybí nám: Oskar, Lobby, Boo, Billy, Turbo 2x,, Balloon, Kha. Máme navíc: Hi, Goupy, Clam, Tuffy, Fuzzle, Winker, Drup,Roxx, Cragy, Ollie, Russl, Toodalou, některé i víc krát. Citovat
honzyh Odesláno 15. říjen 2015 Autor Odesláno 15. říjen 2015 Když tak sem psal veverce a vyměníme žraloka za ten co chybí jim. Zbytek můžu přeposlat ostatním zájemcům. Citovat
punkac Odesláno 15. říjen 2015 Odesláno 15. říjen 2015 za pohých 300 korun nákupu hnoje v našem hitlermárketu dostanete "zadax" další plastikovou sračku do vaší sbírky ptákovin :D Tak se koukejte votáčet, ať máte všecky trochu mi tato praxe zajišťování si stálé klientely s dětmy připomíná ten časopis s tankama, kde ten tank vyšel asi na dvacku a dal se v klidu koupit do bůra pardon, ale když musím, tak musím ;-) PS: všimli jste si, že to co vysloveně určené pro děti je nejen nejhnusnější, nejchemičtější, nejdražší v přepočtu na jednotku, ale i se na to vážou tyhle dementní akce se "sběratelskýma cetkama"??? Citovat
Veverka Odesláno 15. říjen 2015 Odesláno 15. říjen 2015 Logicky, protože na děti to funguje. Ale lze tím děti i motivovat Citovat
Veverka Odesláno 15. říjen 2015 Odesláno 15. říjen 2015 Když tak sem psal veverce a vyměníme žraloka za ten co chybí jim. Zbytek můžu přeposlat ostatním zájemcům. Díky, já se ozvu v noci, až budu u počítače Citovat
Veverka Odesláno 15. říjen 2015 Odesláno 15. říjen 2015 (upraveno) Tak můj seznam: Chybí nám: Oskar, Lobby, Boo, Billy, Turbo 2x,, Balloon, Kha. Máme navíc: Hi, Goupy, Clam, Tuffy, Fuzzle, Winker, Drup,Roxx, Cragy, Ollie, Russl, Toodalou, některé i víc krát. Balloon máme navíc určitě, myslím i Oscara. Mrknu a dám vědět. EDIT: Tak Oscar máme jen jednou (tudíž není na výměnu), spletl jsem si ho se Sweety, kterého máme 2x. A stále platí, že Balloon máme taky 2x, tedy jeden na výměnu - bral bych Goupy. Upraveno 15. říjen 2015 uživatelem Veverka Citovat
Veverka Odesláno 16. říjen 2015 Odesláno 16. říjen 2015 (upraveno) Update po dnešním nákupu (zohledněny jsou již dohodnuté výměny s honzyh a Dano406) - chybí nám: Russl (snad od Dano406), Chukapi, Turbo, Ollie (snad od Dano406), NoHorse. Navíc máme tyto: Sweety, Billy (rezervace pro Dano406), Balloon, Drup, Toodalou, Clam, Hi, Fuzzle (možná dokonce 2x, když toho jednoho zapadnutého najdeme), Pan Squid, Boo (rezervace pro Dano406), Winker. Dnes mi totiž k malému nákupu paní pokladní místo 1 figurky hrstí nabrala a do tašky nasypala hned 8 kousků Dano406: Navýšil bych výměnu - dám ještě Boo a Billy za Russl a Ollie (píšu SZ) Upraveno 16. říjen 2015 uživatelem Veverka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.