ChouLu Odesláno 21. červenec 2016 Odesláno 21. červenec 2016 Tak kde nakonec? čebuju taky udělat geo na 206 za rozumný peníze a hlavně aby to jelo rovně Citovat
MJSytic Odesláno 22. červenec 2016 Autor Odesláno 22. červenec 2016 Pe.Tr: Jenže kolik lidí jsem tím zaměstnal Ještě jednou díky ChouLu: V tom Brandýse, jak doporučil Petr Citovat
MJSytic Odesláno 30. červenec 2016 Autor Odesláno 30. červenec 2016 Tak máme za sebou první delší výlet do Tater a jedním slovem paráda. Auto šlapalo, jako hodinky Příjemně mě překvapila spotřeba. Na to, že jsme hlavně cestou tam stáli v kolonách (cestou zpátky jen klasicky v Praze) a značný kus cesty odřídila Verča , tak trasu Měšice - Tatranská Lomnice - Měšice jsme dali na jednu nádrž. Jeli jsme tedy jen dva dospělí + plný kufr a snaha o předpisovou jízdu 50/90/130. Dálnice na tempomat s občasným zrychlením (140-150) při předjíždění apod. Jediné, co bylo negativní jsou některé úseky naší D1. Na tohle ten podvozek prostě stavěný není P.S. Blížím se k 8tis najetých od koupě a celková spotřeba se drží na 6,8 - spokojenost! Citovat
John Odesláno 31. červenec 2016 Odesláno 31. červenec 2016 Spíš bych řekl, že GT verze 508 má trošku tvrdší podvozek tudíš D1 nic moc... Citovat
MJSytic Odesláno 22. září 2016 Autor Odesláno 22. září 2016 Letí nám to letí .... Za chvilku budeme slavit výročí, tak stádečko dostalo nové rozvody s pumpou, chladící a brzdovou kapalinu, aditivum FAPu a nové čelní sklo. Z mého pohledu je to tedy vše a teď se bude už jen jezdit a machrovat Podle DIAG má před sebou FAP ještě nějakých 50tis, tak na tu výměnu snad za těch 4-5let našetřím Citovat
radim.1008 Odesláno 23. září 2016 Odesláno 23. září 2016 Teď by to chtělo stádo pořádně provětrat. Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk Citovat
MJSytic Odesláno 23. prosinec 2016 Autor Odesláno 23. prosinec 2016 508 stále jezdí, tak dostala nové stěrače, aby z těch vánoc taky něco měla Verze Valeo VM473 (VA 574673), takže shodné s prvovýrobou Peugeot Citovat
Agrafik Odesláno 23. prosinec 2016 Odesláno 23. prosinec 2016 Co koštovaly? Moje mají 6let a začínají občas dělat proužky Citovat
MJSytic Odesláno 23. prosinec 2016 Autor Odesláno 23. prosinec 2016 Sehnal jsem je za 600,-, tak nebylo co řešit Citovat
TommyC4 Odesláno 25. leden 2017 Odesláno 25. leden 2017 pan Sytic a co tak dopredu povedat, ze ides do Tatier a dat GT zraz v MT kade si na 100percent prechadzal? Citovat
MJSytic Odesláno 26. leden 2017 Autor Odesláno 26. leden 2017 Tak přes Martin už se teď letí po dálnici, tak by muselo být mezipřistání Ale můžu dát vědět, až tam budeme příště Citovat
MJSytic Odesláno 21. únor 2017 Autor Odesláno 21. únor 2017 Abych to tu zase trochu oživil. Dala o sobě vědět baterie - hláška "vyhřívání (webasto) bylo přerušeno z důvodu nízkého napětí baterie" a auto nenastartovalo Start přes kabely trval snad 10min, než se trochu probrala Pár hodin cesty jí celkem slušně dobilo a startování pak bez problémů (i s webastem). Přesto jsem jí ještě raději dobil a startování je teď ještě lepší Přes léto to bude asi OK, ale uvidíme, co se stane příští zimu ... Citovat
MJSytic Odesláno 7. březen 2017 Autor Odesláno 7. březen 2017 Tohle video si sem dám, abych ho měl vždy po ruce. Dobře jsem vybral Citovat
MJSytic Odesláno 8. březen 2017 Autor Odesláno 8. březen 2017 No a pomaloučku-polehoučku se začínáme připravovat na jarní servis Citovat
MJSytic Odesláno 26. duben 2017 Autor Odesláno 26. duben 2017 GT má po jarní prohlídce a kupodivu je vše OK Při té příležitosti jsem si nechal konečně vyměnit výbojky. Trochu jsem se bál, ale změna je opravdu znát. Je pravda, že světlo je teď trochu "teplejší", ale to bude tím, že jak výbojky stárnou, tak "chladnou". Co je ale opravdu znát je dosvit. Předtím to nesvítilo vůbec špatně, ale teď je to opravdu paráda. Dálkové znamenají vlastně jen to, že vidím zbytek stromů Hodím sem i foto k porovnání, ale není to tak vidět, jako ve skutečnosti Dostal jsem i jako bonus letní kapalinu do ostřikovačů, tak mě to nakoplo a vypustil jsem zimní. Ukázalo se, že ostřikovače fakt moc nepoužívám Citovat
MJSytic Odesláno 26. duben 2017 Autor Odesláno 26. duben 2017 JJ, je čas ho zase pořádně ušpinit Citovat
loque Odesláno 28. duben 2017 Odesláno 28. duben 2017 Tie výbojky si tam dával aké? Koľko má auto najazdené, že si ich menil? Moje má za sebou 150.000 a myslím si že sú OK zatial. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.