Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak máme za sebou první delší výlet do Tater a jedním slovem paráda. Auto šlapalo, jako hodinky :super Příjemně mě překvapila spotřeba. Na to, že jsme hlavně cestou tam stáli v kolonách (cestou zpátky jen klasicky v Praze) a značný kus cesty odřídila Verča :D, tak trasu Měšice - Tatranská Lomnice - Měšice jsme dali na jednu nádrž. Jeli jsme tedy jen dva dospělí + plný kufr a snaha o předpisovou jízdu 50/90/130. Dálnice na tempomat s občasným zrychlením (140-150) při předjíždění apod.
Jediné, co bylo negativní jsou některé úseky naší D1. Na tohle ten podvozek prostě stavěný není :(
P.S. Blížím se k 8tis najetých od koupě a celková spotřeba se drží na 6,8 - spokojenost!

celkove.jpg

dojezd.jpg

dovca.jpg

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Letí nám to letí .... Za chvilku budeme slavit výročí, tak stádečko dostalo nové rozvody s pumpou, chladící a brzdovou kapalinu, aditivum FAPu a nové čelní sklo. Z mého pohledu je to tedy vše a teď se bude už jen jezdit a machrovat :D Podle DIAG má před sebou FAP ještě nějakých 50tis, tak na tu výměnu snad za těch 4-5let našetřím ;) 

• O 3 měsíce později...
Odesláno

508 stále jezdí, tak dostala nové stěrače, aby z těch vánoc taky něco měla :aut  
Verze Valeo VM473 (VA 574673), takže shodné s prvovýrobou Peugeot ;)

WP_20161222_18_54_32_Pro.jpg

WP_20161223_11_30_15_Pro.jpg

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak přes Martin už se teď letí po dálnici, tak by muselo být mezipřistání :aut Ale můžu dát vědět, až tam budeme příště ;) 

• O 4 týdny později...
Odesláno

Abych to tu zase trochu oživil. Dala o sobě vědět baterie - hláška "vyhřívání (webasto) bylo přerušeno z důvodu nízkého napětí baterie" a auto nenastartovalo :D  Start přes kabely trval snad 10min, než se trochu probrala :roll Pár hodin cesty jí celkem slušně dobilo a startování pak bez problémů (i s webastem). Přesto jsem jí ještě raději dobil a startování je teď ještě lepší :mrk Přes léto to bude asi OK, ale uvidíme, co se stane příští zimu ...

WP_20170218_10_26_22_Pro.jpg

WP_20170218_10_26_34_Pro.jpg

• O 2 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

GT má po jarní prohlídce a kupodivu je vše OK :aut Při té příležitosti jsem si nechal konečně vyměnit výbojky. Trochu jsem se bál, ale změna je opravdu znát. Je pravda, že světlo je teď trochu "teplejší", ale to bude tím, že jak výbojky stárnou, tak "chladnou". Co je ale opravdu znát je dosvit. Předtím to nesvítilo vůbec špatně, ale teď je to opravdu paráda. Dálkové znamenají vlastně jen to, že vidím zbytek stromů :D Hodím sem i foto k porovnání, ale není to tak vidět, jako ve skutečnosti :nevim
Dostal jsem i jako bonus letní kapalinu do ostřikovačů, tak mě to nakoplo a vypustil jsem zimní. Ukázalo se, že ostřikovače fakt moc nepoužívám :D  

WP_20170421_19_44_57_Pro.jpg

WP_20170421_20_16_33_Pro.jpg

Xenarc.jpg

NB.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...