Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

@skorpion ..to zalezi ... ..to je normalni bila barva  nebo barva + bezbarvej lak navrch? .. opravit, zaretusovat a rozlestit by to pochopitelne slo ... .. v dnesnim pocasi ale jedine ve vytapene garazi a bylo by to s.r.a.n.i. na celej den ...   ..ale slo by to kompletne  "zmizet"

Odesláno

V mém případě je to na celolak :D :aut Ale to zatím nemá cenu :nevim Jsou blázni, co to různě retušují a rozlešťují a pod. Práce s tím je neskutečná. To má možná smysl u voňavky a v případě, že to je jedno poškození.
Já to vyřešil, jako vždycky. Nabrousit párátko, nakapat jím do díry základovku, "vypálit fénem", nabrousit párátko, nakapat jím bílou perleť, vypálit fénem, a pak případně nabrousit párátko a nakapat bezbarvý lak :D Za 20 min. není co dělat. :aut 

Odesláno

Tak ničit si zbytečně stěrače a nebo "vzdát předem prohraný boj" když mám ten předek celý omlácený je asi trochu rozdíl, ne? :myslim 

Odesláno

@MJSytic nooo tak přesně takový postup mi stačí 🙂 právě si myslím že nemá cenu ty "tečky" opravovat rozstřikem nebo dokonce celolakem za tisíce, ale je rozumný to "zneviditelnit" opravou za stokoruny. Protože najedu na dálnici a za chvíli tam mám díru novou.

• O 5 týdnů později...
  • O 2 týdny později...
  • O 4 měsíce později...
Odesláno

Blíží se 10. narozeniny, tak jsem po více jak měsíci zase projel 508. Pozitivní je, že zimní levná nafta ještě hoří (Vif budiž pochváleno) :DNegativní, že to už zase stojí. Tentokrát na kozách :aut

IMG-20220705-WA0003.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...