Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jj, kecal bych, kdybych tvrdil, že jsem se trochu nebál :aut Hlavně večer, když tam byli po 3., bylo znát, že už je to moc nebaví a moc se s tím nemazlili. Ale mají to v ruce, takže dobrý :)

Odesláno

Takže 508 se povedlo úspěšně rozmrazit a následně nás spolehlivě zase odvezla domů. Ale nadávala u toho teda jako špaček :D

Byl to pro ní opravdu šok, když naměřila -272°C :D

To, že jsme zase po cestě koupili několik zásahů šutrem, už ani psát nebudu :grr

IMG_20200208_155947~2.jpg

IMG_20200209_105649~2.jpg

IMG_20200209_105727~2.jpg

Odesláno

Zajímavé je, že to chytlo jako nic :D Naskákaly tam ještě nějaké chyby, ale vše přechodné. Předpokládám, že to bylo způsobeno tím, že baterka byla po Webastu ve stavu 11,6V a já potom nastartoval (i to měření otáček je nesmysl. 2842, když to stálo na volnoběh? ):myslim Teď jsem to vše smazal a i po testovací jízdě je klid :)
Příští hory jedeme s 308, ta není tak rozmazlená :aut 

Odesláno

Já nevím. Většinou s tím problém není :myslim Max. to hodí hlášku, že bylo vytápění přerušeno z důvodu nízkého napětí baterie. Což byl i tenhle případ. Ale motor i interiér to vyhřát zvládlo :) 

4dny to stálo v mrazu a přes noc bylo kolem -15°C. Asi se od toho nedalo čekat, že to projde bez vztekání :D 

Odesláno

Sem měl za to, že webasto funguje trochu sofistikovaněji a ne, že jedno ohřání auta skoro vyšťaví baterku, tak mi to přišlo divný... Je ta baterka určitě ok?

Odesláno

Webasto ma nastavenou hranici pro vypnuti nejakych 11,6V myslim, ale kdyz uz to ma baterka za par, tak z tehle hodnoty uz se nevzpamatuje a je konec, skutecne to pak dopadne jednim zatopenim a naslednym nenastartovanim. Bude to chtit asi novou a pravidelne ji pak hlidat pri delsim stani a pripadne dobijet ze zdi, kdyz klesne pod 12,6V. V pripade @MJSytic bych uvazoval o pronajmu baterky, na ten jeden tyden v zime a jeden tyden v lete na dovcu to je v pohode, jinak v garazi muze 508 stat bez aku 😛:D

Odesláno

Já právě nedávno řešil něco podobného... Auto startovalo bez problému, i v -10 chytlo na brnk, neměl jsem žádné podezření, ale hrozně rychle padalo do economy mode, člověk párkrát otevřel kufr a měl smůlu. Baterka Exide cca 4 roky stará i na zátěžáku měla slušné hodnoty, ale neměla volty, resp. velmi rychle spadla klidně i pod 12V. Asi načatý nějaký článek nebo tak něco.Po výměně za novou jsem ještě economy mod neviděl :D 

Ale co koukám, tak MJ tu má asi před rokem výměnu za novou.... 

Odesláno

Baterka je stará necelé 2 roky (duben18) a je "obyčejná". Celou dobu dostávala záhul od "inteligentního" dobíjení, takže určitě v top stavu nebude :nevim Každopádně zatím v pohodě startuje a zima končí, takže žádnej stres. Ekoteroristické dobíjení jsem zrušil, tak věřím, že příští zimu ještě dá. Jak píše Ferry, v nejhorším si nějakou na ten jeden týden půjčím :D

• O 2 měsíce později...
  • O 2 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...