Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Tak už 2 týždne som majiteľom novej tristoosmičky v krásnej bielej perleti.

Výbava Limitovaná style, má všetko čo som chcel.

S autom radosť jazdiť, pred tým som mal 2 roky P2008 1.2 VTi, rozdiely je vidieť všade: kvalitnejšie mäkké plasty, viac miesta vpredu a vzadu, výkon, prevodovka a páka lepšia o 200%.

Krásne sa s tým jazdí, spotreba mimo mesta 5.5, mesto cca 7.

V piatok sa ide voskovať, spravím pár lepších fotiek.

Upraveno uživatelem Nemesis
Odesláno

Krásný kousek, přeji mnoho kilometrů s novým povozem. ;) Jen otázka, v čem se liší paket Style od výbavy Active? :myslim Taky jsem na jeden kombík koukal, v modré metalíze. ;)

Odesláno (upraveno)

Elektrickú ručnú nepotrebujem, má to ale zasa hill assist, čo veľmi oceňujem pri rozjazdoch do kopca :)

Nemal som nikdy problém rozbiehať sa do kopca s ručnou, bez toho aby som šiel vzad no výhoda že sa nemusím hrať s ručnou je fajn :)

Tu je Style konfigurácia, naozaj jediné čo by som chcel z allurky sú LED svetlá.

Nahodil som ihneď Osram Nightbreaker unlimited a svieti to veľmi dobre aj na halogén.

Aspoň sa nemusím v zime báť že mi pri jazde v snežení zamrznú svetlá :)

Osobne sa mi z tejto výbavovej verzie páčia všetky okná v elektrike a pekne s dojazdami hore/dole, chromóvé lišty okolo okien, hmlovky a tónované sklá, svetelný a dažďový senzor. Navyše ešte mám vyhrievanie predných sedadiel. V kufri je už gumená vaňa za 30e a sedí ako uliata. V tejto verzii mi len chýba viac odkladacích priestorov v stredovom tuneli vpredu, je tam len diera na energeťák/kávu a priestor v opierke. Veci som ale rozložil iná a je to znesiteľné :)

http://www.peugeot.sk/media/deliacms/media/93/9300-d33ba5.pdf

Upraveno uživatelem Nemesis
Odesláno

To nejsi.....zatím ty motory drží... Uvidí se,jedou moc pěkně, když tak to jisti bluehdi.....:-)

Jinak moc pěkný auto,je to jeden z kandidátů na new auto po 406 jednou....

Odesláno

Ja som ho tiež bral na 7 dní peugeot a zľava mi vyšla takmer 4000 eur, čo je veľmi slušné.

Dnes 308čka s prehľadom domov doviezla 170cm vaňu so zatvoreným kufrom a ďalšími serepetičkami v kufri.

Ložná plocha je veľmi dobrá.

Ináč, odporúčam pozrieť si video dole, rozoberali tam presne tento motor a dozvedel som sa celkom zaujímavé veci, napr. že aj po vypnutí a zamknutí auta ešte elektrické čerpadlo dochladzuje turbo aj niekoľko minút podľa potreby a že auto má 2 okruhy chladenia...

http://garaz.dennikn.sk/video/peugeot-308-sw-rozobrali-sme-mu-trojvalec/

Odesláno (upraveno)

Přispěji..

Mám stejného STYLa, akorát artense grey. Najeto cca 3500 s ustálenou průměrnou spotřebou dle pp 6,1l aniž bych se zásadně hlídal. Rád si šlápnu.

S károu jsem max spokojen a jelikož kladů je maximum, zkrátím to vyjmenováním vnímaných záporů:

-proč ty blbouni  (aspoň v této výbavě) udělali prohlubeň na nápoj na tak debilním místě - předsunutá loketka ji překrývá. U výbavy s el. ručkou je to řešeno jinak. Holt víc místa.

-obecně míst na odložení drobností mimo schránku moc není

-mrzí mne nemožnost hlavovou opěrku naklánět (u 307 to šlo). Možná to půjde u sedaček z klasické výbavy Active. Byť Style vychází z Active, tak má ale "sportovnější" sedačky. Jsou fajn, ale pokud si chci hlavu opřít, tak se necítím úplně fajn.

-měkký plynový pedál, radši bych cítil víc odporu. Individuální.. Spojka je též extra měkká, ale u té mi to tolik nevadí.

-řazení z 1 na 2. Věc, kterou možná budu řešit. Někdy krásně čistě, někdy tak divně ostře, hlučněji. Těžko popsat. Možná to chce kulisu řazení nějak doštelovat..

No a asi jsem se se zápory vyčerpal:)

Zdar!

post-2442-0-05155000-1444249271_thumb.jp

Upraveno uživatelem Caly
Odesláno

Krasne. Nech robi radost. Ja som tiez uvazoval nad strednou vybavou, ale stvalo ma ze LED svetla ma len Allure. Skoda, ze sa nedaju priplatit aj v inej vybave.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...