agresssor Odesláno 30. září 2015 Odesláno 30. září 2015 myslel sem to tak rozebrat a neco prodat a co se neproda tak abys neresil co stim prdnout to na eko likvidaci. Ale samozrejme se musi pocitat ze neco prodelas.... Citovat
oddie Odesláno 30. září 2015 Odesláno 30. září 2015 Je tam pár rychle prodejných věcí, hlavně motor, zbytek se dá zlikvidovat. Citovat
gronholmm Odesláno 30. září 2015 Odesláno 30. září 2015 No uvidi, ale vzhledem k tomu jaky nesmysly chodi z aukci tak vychazi nejlip jim to prodat :-( Citovat
ozzy56 Odesláno 30. září 2015 Odesláno 30. září 2015 osobně bych vzal těch 95, něco dodal a koupil jiné ale opravit to půjde, třeba někde v dílně na vrakovišti peugeot Citovat
gronholmm Odesláno 30. září 2015 Odesláno 30. září 2015 Jo ted koukam ze aukce uz skoncila. Nejak jsem ten prispevek prehledl. Napis mi kdo to resil :-) Citovat
Andy22 Odesláno 30. září 2015 Autor Odesláno 30. září 2015 A co nechat to na aukci pojistovny? Kdo to likviduje za pojistovnu? Je to Uniqa a za těch 20 tisíc to právě nějakej borec z té aukce vezme. Je to ale asi neveřejný, takže nikdo jinej asi nemůže přihazovat. Mám jen číslo aukce a to je : 1201509172569741 Citovat
ozzy56 Odesláno 30. září 2015 Odesláno 30. září 2015 aukce pojištovny jsou pro bazáristy, ti si to rozeberou a prodají za víc...(podnikají v tomto) auto zrušené pojištovnou vrátit do provozu legálně nelze Citovat
gronholmm Odesláno 30. září 2015 Odesláno 30. září 2015 auto zrušené pojištovnou vrátit do provozu legálně nelze Tak tohle by mě zajímalo. Právěže naopak ekonomicky totální škoda neznamená že vozidlo je zrušené.. Citovat
gronholmm Odesláno 30. září 2015 Odesláno 30. září 2015 Je to Uniqa a za těch 20 tisíc to právě nějakej borec z té aukce vezme. Je to ale asi neveřejný, takže nikdo jinej asi nemůže přihazovat. Mám jen číslo aukce a to je : 1201509172569741 Hmmm, tak do toho nevidím Aukce pojišťovny je vždy neveřejná. Ale určitě bych na tvým místě rozporoval obecku. Vždy je kde přidat Citovat
ozzy56 Odesláno 30. září 2015 Odesláno 30. září 2015 pokud Tak tohle by mě zajímalo. Právěže naopak ekonomicky totální škoda neznamená že vozidlo je zrušené.. pokud pojištovně podepíšeš souhlas s prodejem a cenou havar. auta v aukci, na základě potvrzení pojištovny úřad oštempluje velký TP nápisem ,Zrušeno', tento TP předložíš pojištovně, na tomto základě pojištovna pošle výkupní cenu na tvůj účet..., velký TP zůstává tvým majetkem, takže auto nejde uvést znovu do provozu--aspon u mne tak bylo v roce 2011 Citovat
agresssor Odesláno 30. září 2015 Odesláno 30. září 2015 ozzy si v cr takhle by to melo fungovat ale ne tady . Myslim ze to auto pokud se proda bude za par mesicu jezdit jako nebourane po prvnim ´majiteli s 90 000km v nasem super autobazaru:). A jeste ti daj protokol cebia s overenyma km Citovat
trinity102 Odesláno 1. říjen 2015 Odesláno 1. říjen 2015 (upraveno) Aukce pojišťovny je akorát legalizace kradenejch aut. Dražitel si vydraží vrak s košér doklady a šup už na nich je nový auto. Totální škoda neznamená zrušení na DI. Pouze se doklady přepíší na nového majitele. Tomu kdo to vydraží to ale prodat nemusíš, ale od pojišťovny dostaneš o vydraženou částku míň. Pojišťovna by nacpala všechno do totálek, protože ušetří. Auta o která je zájem a kradou se se vydraží za nesmyslný peníz. Mně takhle vydražili VW Touran za 150k a odhadní cena v době nehody byla 230k, takže mně nezbylo než ho dražiteli prodat. Když jsem se ptal, co s tím jako bude dělat, jen se smál. Kdybych nepřistoupil na totálku a nechal si zaplatit rozpočtem, dostal bych 190k a auto bych opravil. Upraveno 1. říjen 2015 uživatelem trinity102 Citovat
gronholmm Odesláno 1. říjen 2015 Odesláno 1. říjen 2015 pokud pokud pojištovně podepíšeš souhlas s prodejem a cenou havar. auta v aukci, na základě potvrzení pojištovny úřad oštempluje velký TP nápisem ,Zrušeno', tento TP předložíš pojištovně, na tomto základě pojištovna pošle výkupní cenu na tvůj účet..., velký TP zůstává tvým majetkem, takže auto nejde uvést znovu do provozu--aspon u mne tak bylo v roce 2011 U koho to bylo? Tohle dělávala ČP u velice lukrativních aut že si je kupovala ona sama. Jinak klasická aukce: Pojišťovna jen zprostředkuje aukci, z pojistného plnění odečte výsledek aukce a v dopisu pošle poškozenýmu kontakt na vítěze aukce a má pak měsíc na to se ozvat a prodat vrak. Pojišťovna od poslání dopisu do tohoto prodeje nijak nezasahuje. Citovat
Medvěd Odesláno 1. říjen 2015 Odesláno 1. říjen 2015 ..... 2Medvěd: občas narazíš na dobrýho mechoše, kterej by tohle byl schopen za slušnej peníz dát do kupy. Nejsou všici stejní. A majitel stále ví, co se opravovalo a v jaký kondici to auto je. ....... Cetl jsi co jsem psal? Ja psal o tom, ze podle me nema smysl resit opravu toho auta, protoze by oprava v servisu stala "raketu". Taky jsem psal, ze podobny trefenec koupi nekdo, kdo ma servis = prisun levnych dilu + vybavenou dilnu nebo opravdu dobry kontakt na nekoho, kdo takovou bouracku opravit umi - clovek "z ulice" se na podobnou cemu nedostane a opravdu si nemyslim, ze by tahle rana byla v beznem servisu opravitelna za cca 70 tKc, aby se vyplatilo zkasnout pojistovnu a auto znova zprovoznit. Radsi bych vzal prachy od pojistovny, prihodil a koupil neco jinyho. Citovat
Dave_k Odesláno 1. říjen 2015 Odesláno 1. říjen 2015 Četl a nějak asi nepochopil co si představuješ pod výrazem "běžný servis". Jestli origo, tak to nemá cenu samozřejmě spravovat, ale jsou i jiný servisy, kde by jsi se "třeba" (teď opravdu odhaduju, jelikož nejsem opravář) do 60i vešel. Servisák Ti většinou řekne, že z novejch dílů za tolik a za tolik a nebo třeba za polovic z dílů z vrakáče. Pak už to bude na Tobě pro co se rozhodneš a jestli do toho vůbec půjdeš a jestli na to "přihození" na "nový vůz" taky máš. Citovat
Almanil Odesláno 1. říjen 2015 Odesláno 1. říjen 2015 Já teda nevím kolik přesně, co stojí, ale podle mě by do 60000,- to šlo opravit. Citovat
ozzy56 Odesláno 1. říjen 2015 Odesláno 1. říjen 2015 Já teda nevím kolik přesně, co stojí, ale podle mě by do 60000,- to šlo opravit. je dost důležité mít o tom páru , těžko pak stanovit cenu opravy Citovat
Almanil Odesláno 1. říjen 2015 Odesláno 1. říjen 2015 To je jasné, já jsem si to v hlavě spočítal, co by bylo potřeba koupit s za kolik by se to dalo sehnat. Vše podle mého nejlepšího vědomí a svědomí. Citovat
agresssor Odesláno 4. říjen 2015 Odesláno 4. říjen 2015 Tak jak to dopadlo? Prodavas na dily nebo si to prodal v aukci? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.