Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ha doktor je tady :D :D :D   Karpalní tunel je v zápěstí, u lokte asi sotva teda

Pokud by to byl karpál, brněli by tě 3 prsty od palce, tj palec, ukazovák a prostředník. O tom bych mohl vyprávět

Ale třeba tenisovej loket by jsi to mít mohl.

Odesláno

Ano zápěstí, ale může to vystřelovat do celého předloktí. Uvidíme co to bude.

Odesláno

Mě povidej co to muže dělat.

Od lokte by to mohl byt ulnarní syndrom, nebo jak se to jmenuje, ale to je zase spojeno s brněním, jedná se o utlak nervů, jak v připadě karpalu tak ulnaru

On piše že mu to jde od lokte, ne od zapěstí

Ale stejně si myslim že to bude jen nějaká bolavá ruka :D

Guest minimaxa
Odesláno

U některý dospělých jedinců - mužů, bylo zjištěno, že se u nich objevil efekt dorustajici ještěrky. Jistě ho znáte. Pokud amputujete ještěrce ocas, vyroste na něm nová ješterka :D

Odesláno (upraveno)

cože ? minimaxo nedělej si srandu já nechci tahat nákou ještěrku v monterkach :D :D :D

Upraveno uživatelem Háček
Odesláno (upraveno)

Takže... Použil jsem veškeré své znalosti a zkušenosti... Koukám tu do křišťálové koule... bo Háčkovo k dispozici nemám... a vidím tu: ... to zkrátim, abych mu neuškodil... Amputaci u krku se asi nevyhne... Pro detaily jsem musel vychlemtnout flašku vodky (bo tady v CH je to s hulenim naštíru)...

btw... mi to připomělo "jak se zbavit pavouka v autě"...

Upraveno uživatelem Edison
Odesláno

Klasická hláška "Je tu nějaký doktor ??!!"  :)   Ale jo, tohle fórum asi snese všecko :)  Čekám téma o š*kání a o s*aní .... 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...