Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

kovy_s: prosím, kritizuj jen auta, ve kterých jezdíš nějakou dobu.

307 není špatná, zadní náprava OK, motor OK, celkově to není špatné. Teď mám jednu doma a dvě ve firmě.

V SW je opravdu hodně prostoru, vzadu a v kufru. Na to, že je to 3-ková řada.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno

Pokouším se majiteli od rána dovolat a nebere mi to ani z jiného čísla.

A vyslyším vaše názory a prdím na to..

Kdyby jste někdo věděl o nějakém Pažoutu v naftě tak dejte vědět.

Děkuji vám všem za názory a poznatky :super:papa

Odesláno

No nevím teda jestli takovéto auta mají cenu. Zase na druhou stranu, můžeš koupit za 60k, řekneš si ať mám klid a za měsíc se ti posere turbo, dvouhmota, vstřiky atd. a jsí rázem na 100k. takhle koupiš za 20 rakovinu, která má možná vadnou dvouhmotu, vstřiky nebo jen fouknutou hlavu. A když se podaří jsi schopný z toho do 50k udělat to co tě v dražší verzi může vyjít na oněch 100k. A teď babo raď. Ten motor je dneska za hubičku.

Odesláno (upraveno)

Dát dohromady je bez problému (Nečas Zábřeh). Ale už se opakuju: zrasovaný interiér se těžko dá dohromady. I když ... - při takové ceně by nebyl problém koupit celý interiér (Peřina Křelov) a přehodit ho.

Jdi se na to podívat a hodnoť díly, které nelze vyměnit, jako karoserie (po bouračce?). Zbytek je skládačka - stavebnice a je to jen otázka ceny.

Hlavně, aby tě auto oslovilo, že se v něm chceš dobře cítit a že hodláš zabojovat.

Prosezená sedačka řidiče není problém, za 500 z vrakáče (Křelov) sedák spolujezdce a za asi 400 Nečas přehodí sedák.

Zachovalou a pěknou SW HDi by bylo nad 100 t. Anebo za 50 až 60 docela ojetou. Takže netroufám si radit, že bys měl rovnou vybrat lepší. Dá této šlupky vrazíš asi 30 t., ale pak už budeš aspoň vědět, co máš.

Pokud bych to řešil já, tak bych asi dlouhodobě čekal na gebrauchtwagen nebo willhaben na zachovalé auto z Rakouska, s klepajícím motorem (nedávno tam bylo asi za 2000 E).

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno

Něco takového se vyplatí jen někomu, kdo si to udělá sám a ideálně k tomu má i ty díly. A takových lidí scanuje inzerci hodně. Pokud to žádný z nich nevzal, je ten pelech příliš velký průser i na ně. Takže koupit to s tím, že budeš shánět díly na vraku a pak shánět servis, co ti to polepí, je sebevražda. Radím ti, na tuhle kategorii aut zapomeň. To nejsou auta pro tebe.

Odesláno (upraveno)

Podle mě to vidite moc černě. Podle fotek a v tom rozlišení vypadá interier jetě, ale třeba to spraví kompletní vyčištění a případně výměna některých dílu.

A třeba to není tak hrozný  :myslim . A z venku to vypadá relativně dobře.

O motoru toho bylo napsáno už dost-na vrakáči se dají sehnat za rozumnou cenu.

Chce to vidět.

Škoda, že to mám tak daleko :D .

Upraveno uživatelem ivandr
Odesláno

Něco takového se vyplatí jen někomu, kdo si to udělá sám a ideálně k tomu má i ty díly. A takových lidí scanuje inzerci hodně. Pokud to žádný z nich nevzal, je ten pelech příliš velký průser i na ně. Takže koupit to s tím, že budeš shánět díly na vraku a pak shánět servis, co ti to polepí, je sebevražda. Radím ti, na tuhle kategorii aut zapomeň. To nejsou auta pro tebe.

A navíc bez diagnostiky, s kterou to ještě musíš umět.....

Odesláno

Já jsem se podobnými auty bavil více než 10 let, a prošlo mi jich rukama opravdu dost. Nehraje se tu na žádné "třeba", za původně inzerovaných 30tis to byl zcela zjevně nesmysl, jinak by to teď nebylo za 20, ale bylo dávno pryč. Cena samotného motoru je naprosto irelevantní, drahé je všechno ostatní okolo něj (holý motor je dnes spíš do sběru, sám mám doma dva). Zvenku na fotce vypadá dobře skoro všechno, co se umyje, to taky není vodítko. Ano, chce to vidět, nicméně naprosto obecně platí, že tato kategorie aut je jen a pouze pro někoho, kdo ví, co s nimi sám dělat a zač se co vůbec vyplatí koupit. Ne to hurá koupit prakticky naslepo a pak řešit, kde se co sežene a kdo to opraví.

Mít to za rohem, za tu dvacku bych se na to došel podívat, ale i tak pochybuju, že by to bylo k rozumné koupi. 

Odesláno

Jj máte pravdu v tom,že by to bylo pro mě dost starostí s opravou :myslim

Jak už jsem psal,nemám zájem,tak pokud někdo chce,tak ať si to vezme,ale jinak moc všem děkuji za informace :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...