Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Máme 2 děti, 2 a 4 roky, obě jsou u vzp podle matky, já jsem u ministerstva, dnes jsem byl tomu staršímu koupit Marťánky, a paní v lékárně se mě ptala zda chci pro pojišťovnu doklad. Docela mě tím zaskočila, ani nevím že by takovýho něco pojišťovna proplácela. Nicméně co jsem se teď díval na net tak ta vzp neproplácí snad pomalu nic, asi nejlíp mě vycházela pojišťovna ministerstva a nebo vojenská.

Jak jste na tom vy? U jakých pojišťoven máte svý děcka?

Odesláno

Asi bych raději nějakou větší pojišťovnu, tahle se mě zdá že má spíše výhody tam kolem Liberce a podobně, co jsem se díval na její stránky.

Odesláno

Máme všichni VZP a z pohodlnosti, setrvačnosti či jak to kdo chce nazývat nic neměníme. Plyn od plynárenské, elektro od PRE, účet u Spořky .... - prostě zvyk je železná košile.

Odesláno

Máme všichni VZP a z pohodlnosti, setrvačnosti či jak to kdo chce nazývat nic neměníme. Plyn od plynárenské, elektro od PRE, účet u Spořky .... - prostě zvyk je železná košile.

Jenže kolikrát ten zvyk vyjde dost draho. :D

Odesláno

Jenže kolikrát ten zvyk vyjde dost draho. :D

Nemyslím. Raději nakupuju od prověřených firem než se snažit šetřit v jednotkách % a pak fňukat, když se nový dodavatel položí

Guest Scratch
Odesláno

Vsichni vime jak dopadl societ general nebo ceska ipb..... Ze :):):)

Takze velikost a tradice rozhodne neni v dnesni dobe zaruka

Odesláno

Medvěde, já taky raději volím "větší" prověřený firmy, ale zároveň se snažím z nich najít tu nejlepší.

Zkusím se stavit na tu ministerstva a uvidíme, aspoň budeme všichni u jedné.

Guest Scratch
Odesláno

Adela dela ve VZP a ja diky tomu mel treba proplacenou helmu na softbal jako ochrannou pomucku..... Takze i vzp proplaci..... A tyhle zdravotni pojistovny jsou stejne....

Odesláno (upraveno)

Šalda: Peugeot-club pojišťovna :D

Jinak já jsem ČPZP a žena s dcerou u VZP

Upraveno uživatelem Veverka

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...