Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Čau jde to nějak udělat abychom byli vlastníci auta  víc lidí..tj..zapsaní v tech.průkazu či já nevím kde..

Upraveno uživatelem rgot
Odesláno

Ani tak to nejde. V TP bude stále zapsán jen jeden subjekt, tedy majitel fyzická osoba - Jméno a příjmení nebo právnická osoba - Firma.

Jen pro zajímavost: K čemu by Ti to bylo dobré?

Odesláno

Vvitty: To sice ano, ale v TP bude uvedena firma - tedy její název dle OR

Laďa: Jen pro ilustraci u mého služebáku: majitel je Leaseplan, provozovatel je naše společnost ASSECO-ce, a.s. a uživatelem jsem já. V TP je ale uveden pouze LEASEPLAN.

Odesláno

Všimli jste si že tazatel se k tomu ani jednou nevyjádřil. Nebylo by lepší aby napřed řekl k čemu a proč to má sloužit? Takhle tu můžeme vymýšlet nesmysly.

Odesláno (upraveno)

Protoze tady napr.od vcera nebyl... Ty sem Moto taky lezes kupr.4x denne?

Upraveno uživatelem minimaxa
Odesláno

Já jsem tu furt :D

Ale já to přeci nemyslel vůbec ve zlém. Jen jsem radil místo dohadování, počkat až řekne k čemu to má sloužit, jinak je těžké radit.

Odesláno

A co když to rici nechce :D

Podle mého jen sondu je, jak je to když auto bude řídit ten druhej, spáchá přestupek a v TP bude napsanej ten první, ALE je to jen a pouze má domněnka, protože to by zajímalo mě. Taky hrozně rád řídím lencino auto ...

Odesláno (upraveno)

Tak proč mě to zajímá...máme se starou takovou menší krizi..že si dáme menší pauzu a já jí chci nabídnout možnost mít auta tak nějak napůl..kdyby krize náhodou byla fakt krize....

Jo jen doupravím...když se náhodou rozejdeme tak ted jí to sice slibuju napůl..jenže kdoví při rozchodu jak by to dopadlo ..

Upraveno uživatelem rgot
Odesláno

Ano, evidence motorových vozidel není pro určení vlastnictví nijak důležitá. To znamená, že pokud uzavřete smlouvu (nejlepší je přímo kupní smlouvu) tak, že bude vyznívat že kupujete vozidlo společně s takovým a takovým podílem financí na něm a že bude zapsáno na toho a toho, tak to bohatě stačí. Doporučuji ale dát i do nějaké smlouvy formu úhrad pojistek, paliva a oprav.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...