rgot Odesláno 29. červenec 2015 Odesláno 29. červenec 2015 (upraveno) Čau jde to nějak udělat abychom byli vlastníci auta víc lidí..tj..zapsaní v tech.průkazu či já nevím kde.. Upraveno 29. červenec 2015 uživatelem rgot Citovat
Vvitty Odesláno 29. červenec 2015 Odesláno 29. červenec 2015 Zalozte si sdruzeni, firmu nebo neco obdobneho Citovat
Laďa Odesláno 29. červenec 2015 Odesláno 29. červenec 2015 Max. jeden provozovatel a druhý majitel. Citovat
FrantaCV Odesláno 29. červenec 2015 Odesláno 29. červenec 2015 Ani tak to nejde. V TP bude stále zapsán jen jeden subjekt, tedy majitel fyzická osoba - Jméno a příjmení nebo právnická osoba - Firma. Jen pro zajímavost: K čemu by Ti to bylo dobré? Citovat
Vvitty Odesláno 29. červenec 2015 Odesláno 29. červenec 2015 jiste ze tam bude jen jeden subjekt. Ale firma uz muze mit dva majitele Citovat
Laďa Odesláno 30. červenec 2015 Odesláno 30. červenec 2015 V TP bude zapsaný vlastník i provozovatel pokud jde o odlišné osoby. Citovat
FrantaCV Odesláno 30. červenec 2015 Odesláno 30. červenec 2015 Vvitty: To sice ano, ale v TP bude uvedena firma - tedy její název dle OR Laďa: Jen pro ilustraci u mého služebáku: majitel je Leaseplan, provozovatel je naše společnost ASSECO-ce, a.s. a uživatelem jsem já. V TP je ale uveden pouze LEASEPLAN. Citovat
Laďa Odesláno 30. červenec 2015 Odesláno 30. červenec 2015 Ano, protože LEASEPLAN je asi leasingová společnost. V těchto případech to tak bývá. Citovat
Chip Odesláno 30. červenec 2015 Odesláno 30. červenec 2015 no tak založte fimu s názvem FRANTA & PEPA s.r.o. a budete tam oba jde o to proč to chceš? Citovat
MotoMoto Odesláno 30. červenec 2015 Odesláno 30. červenec 2015 Všimli jste si že tazatel se k tomu ani jednou nevyjádřil. Nebylo by lepší aby napřed řekl k čemu a proč to má sloužit? Takhle tu můžeme vymýšlet nesmysly. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 30. červenec 2015 Odesláno 30. červenec 2015 (upraveno) Protoze tady napr.od vcera nebyl... Ty sem Moto taky lezes kupr.4x denne? Upraveno 30. červenec 2015 uživatelem minimaxa Citovat
MotoMoto Odesláno 30. červenec 2015 Odesláno 30. červenec 2015 Já jsem tu furt Ale já to přeci nemyslel vůbec ve zlém. Jen jsem radil místo dohadování, počkat až řekne k čemu to má sloužit, jinak je těžké radit. Citovat
punkac Odesláno 30. červenec 2015 Odesláno 30. červenec 2015 A co když to rici nechce Podle mého jen sondu je, jak je to když auto bude řídit ten druhej, spáchá přestupek a v TP bude napsanej ten první, ALE je to jen a pouze má domněnka, protože to by zajímalo mě. Taky hrozně rád řídím lencino auto ... Citovat
Péťa Odesláno 30. červenec 2015 Odesláno 30. červenec 2015 A já řídím auto Martiny a ona moje Citovat
rgot Odesláno 31. červenec 2015 Autor Odesláno 31. červenec 2015 (upraveno) Tak proč mě to zajímá...máme se starou takovou menší krizi..že si dáme menší pauzu a já jí chci nabídnout možnost mít auta tak nějak napůl..kdyby krize náhodou byla fakt krize.... Jo jen doupravím...když se náhodou rozejdeme tak ted jí to sice slibuju napůl..jenže kdoví při rozchodu jak by to dopadlo .. Upraveno 31. červenec 2015 uživatelem rgot Citovat
oddie Odesláno 31. červenec 2015 Odesláno 31. červenec 2015 Toto řeší smlouva, není třeba mít to v TP. Citovat
MotoMoto Odesláno 31. červenec 2015 Odesláno 31. červenec 2015 Ano, evidence motorových vozidel není pro určení vlastnictví nijak důležitá. To znamená, že pokud uzavřete smlouvu (nejlepší je přímo kupní smlouvu) tak, že bude vyznívat že kupujete vozidlo společně s takovým a takovým podílem financí na něm a že bude zapsáno na toho a toho, tak to bohatě stačí. Doporučuji ale dát i do nějaké smlouvy formu úhrad pojistek, paliva a oprav. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.