Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ještě bych se chtěl zeptat,

9.8.2015 mi přišel email s formulářem ohledně výběru jídel,tak jsem ho vyplnil a odeslal,ale nepřišel mi žádný potvrzovací email.

Psal jsem i SMS ChouLíkovi,ale taky žádná odpověď :myslim

Jak zjistím,že vyplněný formulář organizátorům přišel a že budu mít jídlo,které jsem si vybral? :myslim  :papa

Odesláno

Taky jsem mu psal, a odpověděl, že kdyby mu formulář nepřišel, tak se ozve. Takže asi taky dorazil, nebo se ještě ozve. :papa

Odesláno

Já byl na akci kde dvě kočky na stánku na tričko nazehlili co si kdo vybral v katalogu. Vypadalo to jak toustovač a i trička dodaly v různých velikostech co měli na tom stánku. Vypátrat je (můžu zavolat organizátorovi tě akce a zeptat se.) a objednat si je na sraz,že by nazehlovaly námi dodanou šablonu. Trička by dodaly a organizátoři by měli o starost min a bylo by to zajímavé spuštění. Mám zjistit víc??

Odesláno

Na 40.srazu ve Vlčicích měl ChouLu jako organizátor taky nějaké "dosti složité životní rozhodnutí" když odjel na dlouho neznámo kam s RCZetkem   :myslim  :papa

Když už tak to bylo na dvě hodiny a mojím soukromím autem...

Odesláno

A jen takový detail... mám aktuálně 450 hodin času ve sraze, který díky některým slibotechnům ve výsledku dělám skoro sám a stále je to evidentně pro některé málo... :( Tohle mě mrzí a dost....

Odesláno

Luki, jednou zjištíš, že co si neuděláš sám, to dost často bohužel prostě nemáš. Na druhou stranu, člověk nemůže dělat všechno jen sám, takže je pak spousta věcí o lidech a tedy i o kompromisu. To je prostě fakt. Ovšem hlídat si vlastní time management taky není jednoduchý, ale to nejzákladnější je uvědomit si včas, co ještě dám a co už ne a včas naférovku říct "tohle už nestíhám, kdo pomůže, jinak nebude...". Ale nechci moralizovat, sám na to někdy dojíždím, neboť co nezvládnu, ačkoliv jsem to přislíbil, nebo naznačil, že to zvládnout zkusím, pak druhé prostě a jednoduše přinejmenším mrzí. Za sebe k tričkům jen tolik, že mě to taky mrzí, protože bych si jistě alespoň jedno rád objednal. Nechtěl jsem nijak tlačit na pilu, protože jsem čekal, jak se situace vyvine, ale je taky pravda, že sám jsem pomoc nenabídl (ostatně nezvládl bych to časově ani jinak), takže si ani nestěžuju. A je jasný, že kdyby těch triček mělo 5 / 10 / 15 tak to prostě nestojí za to, ani cena by patrně v tak malém množství nebyla dost atraktivní...

KoudaK: Zajímavý nápad a bonus s dvěma kočkama k tomu :D Nechci do toho nikomu kecat, ale zajímavé by mohlo být, nakolik by pak přišlo 1 tričko a kolik toho ta nažehlená grafika na tričku může vydržet. A potom ovšem další nemalá otázka, kdo by tu grafiku udělal?

Odesláno (upraveno)

Pokud by jeden clovek zajistil ty sablonky, dalsi treba dva tricka, nekdo dalsi vzal zehlicku na sraz, tak se to v pohode zanda. I kdyz kazda slecna je takovy zpestreni sraziku :)

Upraveno uživatelem radyn91
Odesláno (upraveno)

Mám doma foukací fixy jestli chcete.. Klidně je přivezu a můžete si na trička prskat obrázky všeho druhu :D

Ps: akorát nevím jak se snesou s dřevem, tak bych to takovému Hurvajzovi moc nedoporučoval.. :D

Upraveno uživatelem JJEENNDDAA
Odesláno

V jednom papírnictví jsem viděl papíry na který si vytiskněte na domácí tiskarne co chcete a pak se to dá nazehlit. 10 archu A4 stalo 112 Kč. Takže na jednu A4 by se vešlo 6x logo s popisem kemp Rasna XX sraz. Tricko-by si každéj dovez bílé z domu svoje a bylo by. Teď už jen vzít žehličku a notas s tiskarnou.

Odesláno

MOHU VŠECHNY DISKUTUJÍCÍ POTĚŠIT, 9.8.2015  JSEM UHRADIL PŘIHLÁŠKU NA SRAZ V TELČI. BUDEME TAM S KOLEGOU MILANEM 2 S ELEKTRICKÝM PEUGEOTY ION, DOJEDEME S NIMI Z OSTRAVY. NA MÍSTĚ BUDEME VOZIT ZÁJEMCE, MOŽNÁ I AUTA PŮJČÍME PŘÍMO K ŘÍZENÍ - JAKO NA MINISRAZU NA JAŘE U NÁS NA KARVINSKU.

Oba Peugeoty Iony na srazu by měly být s odborným výkladem lidí denně je používajících a věci rozumících z pohledu uživatele, ne prodejce (jak tomu bylo na některých minulých srazech). Já mám za sebou aktuálně 20 tis. km po 17 měsících provozu, kolega měl včera garančku po 60 tis. km. Navíc bude pro zájemce k dispozici i brožura ze semináře o praktické elektromobilitě a dopravní obslužnosti rodiny, konaném na jaře na Fakultě elektro a informatiky VŠB-Technické univerzity Ostrava. Tak doufám, že to bude trochu jiný pohled.

MOŽNÁ PŘIJEDE V SOBOTU I PŘEDSEDA SDRUŽENÍ ELEKTROMOBILY PAN VEGR S ELEKTRICKÝM PEUGEOTEM 106, S NÍMŽ DRŽÍ ŘADU REKORDŮ V DOJEDZU NA BATERII, OKOLO 500 KM, KONKURUJE TESLE MODEL S.

Je pravdou, že pan Vegr JE TROCHU ELEKTROMOBILISTA SVÉRÁZ, protože si zažil svá trpká zklamání, když viděl jak evropské automobilky zabily elektromobilitu v 90.letech - viz Peugeot Partner Electric, Peugeot 106 Electric (totéž u obou Citroen Berlingo a Saxo), VW Golf City Storm, Opel Estorm a další, které skončily převážně sešrotováním samotnými automobilkami - odtud snad jeho zahořklost a sveřepost při prosazování elektromobilů. Často až na škodu celé věci. Nicméně je to nestor elektromobility u nás a jako takového ho bereme.

Odesláno

Toto by mohlo býti zajímavým doplňkem a zpestřením srazu. ;)

Jen otázka, organizátoři vědí o této připravované akci? Já jen, aby nedošlo k nějakému narušení čehokoliv. :)

Odesláno

Domnívám se, že srazová trička jsou příjemnou vzpomínkou na sraz. Stačí se podívat na společnou fotku z 40. srazu, která je i facebooku ;) .Je pravda, že mám pouze jedno, jelikož jsem byl pouze na jednou srazu P-C. Dodnes jej mám doma a má ho i syn. Nosíme ho a příjemně se nosí a i zpracování = grafika se povedla :super a i cenově bylo přijatelné. Za to si MilanF1 zaslouží alespoň ode mě pochvalu.

Nevím, jak složité a operativně technoligicky by bylo náročné zhotovení triček.

Je škoda, že si toto vedení P-C ,,nepohlídalo". Snad není problém v komunikaci mezi jednotlivými členy vedení.

Není přece možné, aby sraz P-C měl na starosti jeden člen.

Guest Scratch
Odesláno

OK406 ty to asi presne nechapes...... ja jsem psal, ze z vedeni je vyclenen jeden clen na pomoc organizatorum. A kazdy organizator je s timto srozumen a tato informace mu je pisemne sdelena a i je vlastne kontaktovan touto osobou. Bohuzel se opet nepodarilo, aby organizator teto pomoci, ktera byla nabizena, vyuzil. Zase na druhou stranu by to nemelo byt stylem nabizet se a jeste prosit. Nicmene me proste mrzi, ze tu takova moznost je, ale kazdy se asi citi, ze to zvladne. 450 hodin od ChouLu ve srazu se mi zda opravdu hodne prestrelene, ale budiz, uvidime jak se s tim popasoval :). Akorat skoda, kdyz ho nekdo necha ve stychu, ze proste nerekne a tlaci tu karku sam. Osobne vim, jak je to tezke, kdyz mi mistni spoluorganizator zmizi pred ocima :(

Odesláno

Když už tak to bylo na dvě hodiny a mojím soukromím autem...

Luky,když jsem se chtěl svézt RCZetkem,tak mi bylo řečeno (už nevím kým),že jsi s ním odjel Ty :myslim

Pokud to bylo tak jak píšeš,tak se Ti omlouvám

A co ten formulář s jídlem? Přišel v pořádku? :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...