Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

2 je jasna volba, většího srdcare neznam, navíc konexe v peugeotu, ma to kousek od schreeka a od chouluho :D , byt po rekonstrukci , starej o vikendu na fotbale, ta ma casu habakuuuuk :D :D :D , a hlavne je to supr zenska zadna fiflena a ma nadhernou 308 :D

Péťo, ale do této hvězdné kombinace chybíš ty ;) 

Odesláno

Jdi ty brebto....

Ja uz nemam tu cerstvost a zapaleni, ale Verysek by me svoji zapalenosti mohl strcit do kapsy mozna i tenkrat.

Ji budou volit maximalne lidi ze srazu, na foru moc videt neni, ale zas jsou tu tlučhuby a skutek utek, nebo tri mesice po zvoleni o nich neni vidu a slechu. Na foru jo ale to vedeni uz tak nejak jim nevoni...

Odesláno

Taky mám jasno, koho bych volil (i nevolil) - ale na rozdíl od Punkiho si myslím, že by si to měl každý volič nechat sám pro sebe (konkrétně v mém případě by zveřejnění faktu, že by je Medvěd volil, mohlo dotyčným možná i uškodit.

Odesláno

Jako ad jsem k tematu,

Za mne schreek bez debat, ChouLu nejen proto aby dotahl stranky a forum do konce,Verysek s Eltonem a pak vaham Radim vs Scratch, Almanila neznam tolik tak si netroufam, Jendaaa možná ale jeho pani by si to nezaslouzila :-)

Odesláno (upraveno)

Také mám částečně jasno. Čtyři kandidáty mám a nad pátým hlasem mám otazník. Budu muset ty mezi kterýma váhám ještě trochu prolustrovat v historii. Škoda, že to ale nejde tak jednoduše jak na starých stránkách, kde byla celá historie příspěvků členů.

Když bude nejhůř dám ho sobě :D:D:D

Díky Pe.tře :D pokud tedy ve volbách neuspěju, řeknu žěne, že vám ji bylo líto :D

Upraveno uživatelem JJEENNDDAA
Odesláno

Téda, když to tu čtu, tak jsem ráda,že jste mě kluci nezavrhli :)  ženská mezi tolika muži se cpe do vedení  :D  

Pe.Tr: Ale pravda pravdoucí,že jsi měl taky kandidovat o tom žádná, takže se příště pochlap  :bacha  :D

Odesláno

Jdi ty brebto....

Ja uz nemam tu cerstvost a zapaleni, ale Verysek by me svoji zapalenosti mohl strcit do kapsy mozna i tenkrat.

Ji budou volit maximalne lidi ze srazu, na foru moc videt neni, ale zas jsou tu tlučhuby a skutek utek, nebo tri mesice po zvoleni o nich neni vidu a slechu. Na foru jo ale to vedeni uz tak nejak jim nevoni...

Ze žádného srazu si ji nepamatuji, opravdu. Ale Tvé odhodlání dostat ji do vedení mě baví :D

Odesláno

Peta ma zakazane koukat na zensky :)

Peto, snazim sw ji pomoct, je v nevyhode neznamosti na foru, nema ani 20 prispevku, tady by jenda v historii nic nenasel :)

Odesláno

Peto ja se ji tam nesnazim dostat, ale je fakt ze bych ji tam rad videl.

Jak pisu pomaham ji byt vic videt to neni nic proti nicemu.

P.s. Nikdy jsem nedelal nic proti klubu, naopak....

Odesláno

Já když včera četl kandidátky, tak zrovna Verýsek, ač ji neznám mi jako člen vedení pasuje. Pokud je dobrá v tom co píše že dělá, je to právě to co potřebujeme. Radši podpořím pěknou usměvavou vyjednavačku než vyjednávače :-D.

Odesláno

JJEENNDDAA : No upřímně se to moc pěkně čte a velmi mě to těší  :) jsem rudá až na..... :D  :D prý mám pěknou vyřídilku a nic není pro mě problém říká méé okolí, tak třeba se mi poštěstí to uplatnit v clubu a nikoho z vás nezklamat  :)

Pe.Tr : hlavně se kvůli mě nehádejte,ale moc děkuju Péťo za podporu,vážím si toho  :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...