Martasos Odesláno 8. červen 2015 Odesláno 8. červen 2015 Ahoj Pánové, jakou máte zkušenost s těma modrýma led světlama u parkovaček , Jde to nějak propojit aby to nesvítilo pořád i s potkávacíma ? Díky za všechny názory, každopádně nechci ohrozovat přemávku tak bych to raději měl jen na parkovačky Děkuji Citovat
Háček Odesláno 8. červen 2015 Odesláno 8. červen 2015 podle mě je to podle toho na koho narazíš, ja osobně tam mam bílé ledky a nic k tomu neříkaj, asi proto že u 405ky je zakryjou žlutý H4ky . každopádně osvětlení by mělo podle vyhlášky být bílé barvy tohle s emi zdá až moc modrý . ted mě napadlo dej si tam přerušovač a jednu červenou a jednu modrou a třeba si tě spletou s jejich kolegou Citovat
Martasos Odesláno 8. červen 2015 Autor Odesláno 8. červen 2015 to jo :-) jako mě se to moc líbí spíš se bojím právě toho že začnou narážet na to modrý .... A další věc nejde to fakt nějak přerušit aby nesvítili najednou s potkávacíma ? asi nic takového neexistuje že ? Citovat
Edison Odesláno 8. červen 2015 Odesláno 8. červen 2015 (upraveno) Ujasni si priority. Buď se ti to líbí a bude se po tobě nějakej vozit, ale jsi ochoten to akceptovat. Nebo to akceptovat ochoten nejsi, pak to tam nedávej... To, že to někteří tolerujou neznamená, že tě za to nemůže sejmout každej. Rozpínací relé. Ale pamatuj, že i to je proti předpisům. Obrysová musejí svítit s potkávacími. Upraveno 8. červen 2015 uživatelem Edison Citovat
Péťa Odesláno 8. červen 2015 Odesláno 8. červen 2015 Pojedeš do Německa nebo Rakouska a bude problém. I tady můžeš narazit na někoho, kdo to bude řešit. Minimálně v Náchodě vím o jednom Já bych se na modrou vykašlal. Citovat
Edison Odesláno 8. červen 2015 Odesláno 8. červen 2015 Proč se u nás pořád hledá kolik lidí toleruje porušování předpisů, místo toho, aby si lidi ujasnili, že předpisy porušujou a jestli se jim to vyplatí (počítali s tím, že po tom půjde každej)???? Citovat
Chip Odesláno 8. červen 2015 Odesláno 8. červen 2015 protože zme Češi, Jinak za mě dobrý já bych to tam nechal. Mýval jsem kdysi zelený ale toho si všimli jednou v noci. jinak to nikdy nikdo neřešil. Citovat
Edison Odesláno 8. červen 2015 Odesláno 8. červen 2015 Tak ještě jednou: a) líbí se Ti to a seš ochoten snášet diskuse s poldama, který budou mít pravdu: Dej si to tam. b) Nejsi ochoten... nedávej to tam. Je to otázka Tvých priorit. Nikoli toho, co na to kdo říká: Je to jednoznačně proti předpisům. Citovat
HonzaRez Odesláno 9. červen 2015 Odesláno 9. červen 2015 každopádně nechci ohrozovat přemávku Má to být narážka na jednoho zdejší ho člena...? Já mám taky bílé ledky, které vedle potkávaček vypadají trochu domodra, ale dát tam modré podle mě nemá žádný smysl, jak psali výše, pokud ti to stojí za problémy, nech si to tam... Citovat
ozzy56 Odesláno 9. červen 2015 Odesláno 9. červen 2015 protože zme Češi, Jinak za mě dobrý já bych to tam nechal. Mýval jsem kdysi zelený ale toho si všimli jednou v noci. jinak to nikdy nikdo neřešil. netahejte do toho zvířátka http://cs.wikipedia.org/wiki/M%C3%BDval_severn%C3%AD Citovat
agresssor Odesláno 9. červen 2015 Odesláno 9. červen 2015 Mam zkusenost za 1000kc . Neni to schvaleny nema to tam co delat. Preber si to jak chces. Libi se ti to ok, budes muset byt ochotny platit pokuty kdyz narazis na "pana policajta". Citovat
rootsky Odesláno 9. červen 2015 Odesláno 9. červen 2015 JJ do 2000Kč dle § 5/1a zák.č. 361/2000 Sb. Ale pozor je tu ten nový trend vše oznamovat podle zák. 56/2001 Sb... Jestli by to dle tabulek stk závada B,C, tak se to pošle podle toho zákona do správka, pak tam mimo x tisícové pokuty hrozí zákaz řízení. Proto se taky v praxi tyhle věci teď moc "neflastrují" a trochu přehlíží. Nikdo pořádně neví co z toho může být a sposta policajtů nechce lidem "brát řidičáky" za kraviny, které se dřív řešily menší pokutou. Pro info taková propadlá stk co se dřív řešila "za 500" podle 361/2000 může být dneska průser podle 56/2001 a když se to sejde, tak mimo oznámení prvozovatele se dává ještě flastr na místě řidiči - neprovozovateli (do 2000Kč). Takže peníze 2x fuč, body fuč, hrozí zákaz řízení... Citovat
KingSpade Odesláno 9. červen 2015 Odesláno 9. červen 2015 Je to super, ale nech si to na srazy nebo nějakou tuningshow...na cestě to nemá co dělat Citovat
Neon Odesláno 9. červen 2015 Odesláno 9. červen 2015 (upraveno) Nojo, taky mi bylo patnáct ... Jako u stojícího auta, když chceš mít cirkus, co by ne. Udělej si do paraboly další patice na spěšl vypínač, ale do provozu za mě ne - už asi stárnu ... Problém budeš mít na STK, když narazíš na policajta, co to netoleruje (a doufám, že jich je dost), když pojedeš třeba do DE, tak tě to vyjde klidně i na 500 EUR atd. edit: jo a ještě pro doplnění, měl jsem to (bohužel) taky na autě asi měsíc (cca 10 let nazpět) - žádnej problém nebyl, ale nakonec jsem usoudil, že je to <> i dle reakcí lidí v okolí Upraveno 9. červen 2015 uživatelem Neon Citovat
Martasos Odesláno 9. červen 2015 Autor Odesláno 9. červen 2015 Já už to sundal, nestojím o zbytečný problém a na žádného člena nenarážím , když si tady nikoho neproklepávám..... Fakt to nestojí za to mít zbytečný potíže .... Jelikož moje zkušenost s vozidly je malá a taky nečtu nějaký zákony atd, tak jsem využil možnost zeptat se na fóru, tak nechápu některý přehnaný reakce ale OK. Mně názory potěšili a pomohli mi a už je to pryč. Díky všem Citovat
Guest Scratch Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 tak hele, kdyz se citis tak ukrivdene............................... ty "nejaky zakony" nectes? Takze jak jsi delal ridicak, kde znalost vyhlasky, ve ktere se mluvi i o osvetleni vozidla, je dost zasadni k udeleni RP???????? Protoze tam se jasne pise, ze modra a cervena svetla svetla mohou pouzivat pouze vozidla s pravem prednosti v jizde. Tvuj dotaz je v principu ok. Je lepsi mit modry jen na parking, ale pak musis zajistit aby ti parkovacky bile svitily i za jizdy. Da se to nejak udelat, ale to bych snad radsi dal led pasek a celkove mi to v dnesni dobe uz prijde jako kolotocar Beda. Ty doby, kdy jsme tohle veseli na auta, je opravdu uz dlouho pryc Citovat
Dave_k Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 Měl jsem zelený pár let, než mi v noci zhasla potkávačka a jako na potvoru policajti. Naštěstí to skončilo domluvou, jelikož jsem "závadu" na místě aj odstranil. Citovat
HonzaRez Odesláno 11. červen 2015 Odesláno 11. červen 2015 každopádně nechci ohrozovat přemávku Má to být narážka na jednoho zdejší ho člena...? Já mám taky bílé ledky, které vedle potkávaček vypadají trochu domodra, ale dát tam modré podle mě nemá žádný smysl, jak psali výše, pokud ti to stojí za problémy, nech si to tam... OT: Kurňa, já nějak nemám den, můj genitální vtip zůstal nepochopen... Takže to zkusím znova: každopádně nechci ohrozovat přemávku Má to být narážka na jednoho zdejší ho člena...? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.