vaksi Odesláno 8. červen 2015 Odesláno 8. červen 2015 Aj moju podporu máš. Odoslané z MI 3W pomocou Tapatalku Citovat
MilanF1 Odesláno 9. červen 2015 Odesláno 9. červen 2015 eltone, i ode mne máš mou podporu. Je vidět, že to myslíš vážně, když sis kvůli tomu zaplatil členství, ač jsi to vůbec neplánoval. Citovat
Guest Scratch Odesláno 9. červen 2015 Odesláno 9. červen 2015 ale jo, ale jen kdyz nebudes posilat synka se sirkama at si jde hrat do stohu :D :D mas mou podporu Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. červen 2015 Odesláno 9. červen 2015 Tak jo previte :D , maš podporu i ode mě. Celkem tedy zatím 23 členů vyjadřilo podporu Potřebuješ 34 hlasů K dnešnimu dni je 336 členů klubu Citovat
Pepito Odesláno 9. červen 2015 Odesláno 9. červen 2015 pepito, ale ty také nejsi řád Já vím,členství co nejdřív zaplatím,abych mohl (nejen) Eltona podpořit Citovat
MilanF1 Odesláno 9. červen 2015 Odesláno 9. červen 2015 Pepito: Musím tě zklamat, ač budeš-li chtít eltona podpořit, aby mohl kandidátku podat, stanovy tvůj hlas nebudou brát jako platný: "Podmínku minimální délky členství lze nahradit kandidátkou podepsanou minimálně 10% členů spolku, kteří nejpozději v poslední den voleb dovrší 18 let věku a sami současně podmínku délky členství splňují ke dni uzávěrky kandidátek." V samotných volbách tvůj hlas samozřejmě platný bude. Citovat
Péťa Odesláno 9. červen 2015 Odesláno 9. červen 2015 Milane, máš pravdu. Ale to aby "někdo" ověřil platnost podpory od všech řádných členů Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.