Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Mazání nálady administrátorem  

32 hlasů

1. 1. Porušuje nálada . . . . od doby hájení 2015 jako neřád . . . pravidlo č. 6. a 7.

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Vedení, ale nové vedení bude přeci mít možnost moderátory vyměnit pokud bude mít tu potřebu. A opět tato debata je podobně, jako vlákno o zbraních, vojenské službě spíše o pohledu na svět než na fórum samotné.

Odesláno

Jo já zapomněl ,kdo nemá stejný názor s vedením je problémový....proberte se Vy.

Škoda ze se tady nevoli krome vedeni i moderátoři,to by někteří hooodne zaplakali.....

A co mysliš, že by ti povolili to co jsi si chtěl vyplakat.

Ja vim, Motomoto mi zas napiše že to neuklidní situaci, jenže škoda že to všichni nevědí, že ty maš taky pifku na moderatory protože jsi si musel zaplatit komerci a tím ti byli trnem v oku, tak proto ted ty řeči tady. A nebo se pletu a je v tom něco jinýho??

Odesláno (upraveno)

Strejne jako Medvedovo rypani ve vlaknech libereckem srazu kvuli tomu, ze nebude prece na sraze koukat na hokej, a pak se programu vlastne vubec nezucastnil, mimo tomboly a nocniho posezeni u piva............... :D

Prave proto, ze hrozilo hromadne cuceni na bednu jsem vyklidil pole a z konfliktniho mista zmizel. Udelal jsem si s rodinou svuj program a nelituju - i to je ale pro nektere nepochopitelne a SPATNE. :D :d :D Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno (upraveno)

Na nikoho tady pifku nemám to se velice pletes a je to mám už pěkně dlouho uzavrene,a když tady chcete prát spinave prádlo a vytahovat starý věci tak to klidně delejte na tohle se opravdu ponizovat nebudu....jediný kdo to porad vytahujete jste Vy,když Vám dochází dech a nemáte čím argumentovat....

To jen tak na objasnenou...:-)já jsem si platil alespoň řádně členství a pak jsem zaplatil i komerci.....

Moderátoři me nic neudělali,a ze jsem na Vašem black listu je mi sumafuk:-)

Upraveno uživatelem Charlie 1
Odesláno

Nejseš nikde na blacklistu, je jen že to tak vypadalo že maš pifku na mody, tim že to maš uzavřene je jen dobře a možná i přikladem k těm co tu řeší své neuzavřené křivdy, se hned nerozčiluj, ja se jen slušně zeptal, když vím jak jsi tenkrát brečel, no

A nemame potřebu nic tahat, dech nam nedochazí

Odesláno (upraveno)

Tenkrát neslo o zaplacení komerce,ale o princip,ale to ty vis....

Víc tady nebudu psát nemá to smysl....at si každý mysli co chce,ma na to právo:-)

Jo Bedo jsem z toho pořad nešťastný a nemohu spát:-)

Hlavně ,ze někteří moderátoři chytají jak sirka,když s nima někdo nesouhlasi se stylem jejich prace,místo aby se zamysleli jestli na jejich chování nebude něco divneho....

Ne hned zbrojit....

... asi se prihlasim na konkurz na toho moda:-),když tam každýho řadí privitate mezi sebe...:-)

Upraveno uživatelem Charlie 1
Odesláno (upraveno)

Prave proto, ze hrozilo hromadne cuceni na bednu jsem vyklidil pole a z konfliktniho mista zmizel. Udelal jsem si s rodinou svuj program a nelituju - i to je ale pro nektere nepochopitelne a SPATNE. :D :D :D

Vzdy jsi mel plnou pusu reci, ze se lidi maji nejlepe ucastnit programu, ktery nekdo vymyslel....... i kdyby to bylo celovikendovy sezeni v hospode a povidani si. Konkretne hokej zrovna bezel v dobe kdy program byl silne individualni. To jsi ale vedel, a stejne tak v nedeli..... Takze najednou je to zase jinak. Clovece, ty mi povidej neco ode zdi ke zdi........ :D :D :D

Upraveno uživatelem Scratch
Odesláno (upraveno)

V nedeli jsme byli. O sobote se odmitam bavit, pukofandici lobby byla tak silna, ze jsem se proste vydal na mista, kde mi setkani s hockeyem opravdu nehrozilo a kde nam vsem bylo fajn.

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno (upraveno)

Vysledek ankety nevypovídá vubec o ničem. Jen snad o tom že někdy mohou být Modi a Admin prostě sami oproti nazoru většiny.

to se pleteš,výsledek ankety,není pro vás závazný ale o něčem vypovídá-možná ne pro VÁS-VEDENÍ ale minimálně pro mě a členy klubu jo

na tomto fore je to zvycajne uz tak....ak sa tu chceme nadalej zucastnovat , musime sa s tym len ztotoznit....

už to tak bude

Což je přesně to, co mi vadí. Já (MY !!!) jsme "modi" a chceme to tak a VY sice můžete mít nějakej názor, ale ve finále to stejně bude podle nás.

Podle mně by na ten výsledek ankety měl navazovat další krok, jako je např. zamyšlení, jestli ten výsledek přeci jen něco nesignalizuje

tady to je zbytečné rozpitvávat(citace nahoře)

Dakedy to tu bolo voľnejšie, teraz je to tu skoro ako v Severnej Kórei (obrazne).

Vladosr napisal iba to čo vidí a to isté vidia aj všetci ostatný nováčikovia. Nováčik príde, lebo zväčša potrebuje nejakú radu ohľadne auta, tak sa obzerá iba potom, keď ho to tu chytí, tak si už pozrie aj iné vlákna a zrazu narazí na takéto vlákna ako je toto. Zistí, že sa tu v podstate niektorý stále o niečom dohadujú a vadia za to čo sem kto napíše, tak sem možno aj zato prestane chodiť.

Už viac krát to tu bolo napísané tak to napíšem aj ja. Klub už nie je to čo býval kedysi.

plně s tebou souhlasím

No jak to tady tak pročítám,tak mě napadá jedna věc. A to,když tu máme sekci jen pro řádné členy,do které se kromě řádů nikdo jiný nedostane,tak tuto "privilegovanost"  přenést i na jiné funkce ve fóru.A to i na na ten chlívek s nickem.Myslím tím řád = full nabídka na svoji prezentaci a ty ostatní okleštit. 

ale ja jsem skoro z vlastní vůle neřád(zatím jsem našel jenom jedno negativum-že jsem nemohl podpořit eltona - můžu jenom morálně) tak je to tady na očích,jako neřád do sekce řádů nevidím,nebo jak jsi to myslel

Gabriel má neustálou tendenci provokovat, od té doby co jsme mu nedovolili změnu nicku. A pokud mu admin smaže náladu je podle mě nepřípustné aby si tam bez jakékoliv diskuze šoupnul to samé znovu. Takhle pohrdat moderátorem by si nikdo neměl dovolit! Tohle je asi jediné forum, kde se neustále rozebírají zásahy moderátorů! Jednou tak moderátoři rozhodli a toto stanovisko je finální, pokud nám Gabriel nesdělí jediný rozumný důvod proč tam zrovna tohle potřebuje mít (krom nutnosti provokovat admina). 

to se šeredně pleteš Schreeku,Gabriel nemá tendenci provokovat,Gabriel jsi změnil jenom náladu,že je neřád a vy to nemůžete překousnout i když nevím proč . . . (možná proto že za to taky z části můžete-nemyslím konkrétně tebe)kdysi jme měli pod avatarem normálně neřád a to vám tam nevadilo.

Řekni mi kdy by začala ta diskuze kdybych nezaložil tohle vlákno,jak jsem psal nikdo mě na nic neupozornil a hned to tu mažete(admin).

Shreeku,kdysi bych pomalu dýchal za tohle forum(do voleb jsem nešel-protože bych nebyl užitečný) ale hodně se změnilo-jste změnili-přístup k lidem-členúm-nejedná se jenom o můj nick,náladu

Nejseš nikde na blacklistu, je jen že to tak vypadalo že maš pifku na mody, tim že to maš uzavřene je jen dobře a možná i přikladem k těm co tu řeší své neuzavřené křivdy, se hned nerozčiluj, ja se jen slušně zeptal, když vím jak jsi tenkrát brečel, no

A nemame potřebu nic tahat, dech nam nedochazí

možná to je taky trochu tvoje zásluha a křivda(taky se slušně ptám členů na jejich názor)

jinak všem děkuji kdo hlasovali a jak hlasovali-klidně můžete pokračovat(ty tři hlasy,že nálada porušuje pravidla jsem od Schreeka,Radka a StibTa očekával)

edit: jinak jsem dostal druhé varování:

Druhé varování za naladu. Pokud to ještě jednou vrátíš tak dostaneš dovolenou. Doporučuju ti se hluboce zamyslet než cokoliv napišeš.

pro všechny jak vidíte nálada je o5 smazána-admin o5 úřadoval

pro vedení: vyhrožovat nemusíte,mám i jiné fóra kam chodím a 100% to tam není tak napjaté jako tady,možná když už máme tu možnost ukončit členství tak by vám to trochu ulevilo.

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno (upraveno)

Nechci zakládat dotazové vlákno k vedení i když by to tam spíš patřilo, ale vy si fakt myslíte, že když kromě 3 lidí všichni řeknou, že to není porušování, tak že to nic neznamená? Teď jste mě pánové velmi zklamali. Pohrdáte tedy námi těmi co s tímto chováním nesouhlasí?

Schreeku, tohle mě fakt zklamalo. Myslím tím to opětovné smazání. Co chcete dokázat?

Upraveno uživatelem MotoMoto
Odesláno (upraveno)

MotoMoto: Všichni krom tří? Já vidím momentálně 22 z 25 které anketa oslovila. Zbytek osazenstva tohoto fóra to má na háku ;) Jako třeba já ...

Upraveno uživatelem MJSytic
Odesláno

Ja jen maličkou připomínku, zdejší admin ročně dostane za svoji "práci" 18.000,-Kč tak to asi dělá dobře, nebo né? Já když neďelám svoji práci dobře, zaplaceno nedostanu...

Odesláno

Omlouvám se za špatnou interpretaci, všichni co hlasovali kromě tří. Děkuji všem za pochopení.

Odesláno

Nechci zakládat dotazové vlákno k vedení i když by to tam spíš patřilo, ale vy si fakt myslíte, že když kromě 3 lidí všichni řeknou, že to není porušování, tak že to nic neznamená? Teď jste mě pánové velmi zklamali. Pohrdáte tedy námi těmi co s tímto chováním nesouhlasí?

Schreeku, tohle mě fakt zklamalo. Myslím tím to opětovné smazání. Co chcete dokázat?

MotoMoto: když tahle anketa neotevře oči vedení-třeba otevře oči členům,nebo novému vedení

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...