Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak Škoda je po jízdách ze hry,nejede a duni,nízký posez....:)

Peugeot 2008 ze hry,volant nízko,sedačka nejde dat dost dozadu,při nastupování vadí sloupek....:(

Novy favorit po jízdách a prostorem překvapil Renault Captur

Odesláno

178cm,ale v autě leží jak Petr a pokud si da sedačku dozadu tak když leze do auta drbal by se o sloupek,je stara škola sedačka úplně vzadu volant vysoko....

Odesláno
V 25. 1. 2018 at 19:01, Charlie 1 napsal:

ceník je jen pro Kafky  a Milana ,ktery neřeší koruny

No dobrá tedy, tak na to mám. :roker 

Stejně ted už je to jedno, na auto nyní už jen čekám. 

před 2 hodinami, Charlie 1 napsal:

Tak Škoda je po jízdách ze hry,nejede a duni,nízký posez....:)

Peugeot 2008 ze hry,volant nízko,sedačka nejde dat dost dozadu,při nastupování vadí sloupek....:(

Novy favorit po jízdách a prostorem překvapil Renault Captur

Nyní  ale koukám, že vyhrává rozum a ne cena. Já už se bál, že koupíš něco za 309 000 Kč, co nebude vyhovovat uživateli, jenom proto, že je to levnější než jinde...

Odesláno
V 23. 1. 2018 at 21:12, Zodiak napsal:

Možná je Renault auto s Čičou, ale na rozdíl od Pažouta, co kraluje v rally, Renault je dost dobrej ve formuli.

Nase cesty su skor na rally ako na formulu :D

Guest Scratch
Odesláno
před 3 hodinami, Charlie 1 napsal:

178cm,ale v autě leží jak Petr a pokud si da sedačku dozadu tak když leze do auta drbal by se o sloupek,je stara škola sedačka úplně vzadu volant vysoko....

hele ja mam 178 a kdyz si dam sedacku skoro dozadu, tak nedosahnu na pedaly a vlastne ani na ten volant. Tak nejak nechapu jak to tchan dela?

Odesláno

Jednoduše, ja mam taky 180 a sedačku mívám uplně vzadu, max o dva zoubky dopředu, a nohy mam pokrčený i při vyšlápnutý spojce. Prostě jinak dlohý nohy no, ty maš kratky nožičky tak musiš dopředu :D

Když si vzpomenu jak sedím v autobusu že se mi kolena zapirají o sedadlo přede mnou a druhej kterej sedí vedle mně má mezi kolenem a sedadlem 20cm mezeru a na výšku měřime stejně tak je to jasný.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...