morepower Odesláno 1. červen 2015 Odesláno 1. červen 2015 Tak pozor, já sem o kvalitě škodovky nenapsal ani slovo, já psal o penězích!! Osobně proti škodovce v podstatě nic nemám a s kvalitou na tom vůbec není špatně, to abysme si rozumněli! Měl sem několik škodovek, dokonce jednu mám i teď, i když ve mě vzbuzuje kolikrát úsměv, tím "simply clever", protože je to blbost. ------------------------ Škoda za to, co nabízí, chce neadekvátní částky. Za menší peníze můžete mít lepší a vybavenější auto. O ojetinách to platí také! O tom byl ten příspěvek. Citovat
ozzy56 Odesláno 1. červen 2015 Odesláno 1. červen 2015 to máš asi pravdu, přesto je škoda nejprodávanější značkou u nás...,proč asi ?? Citovat
morepower Odesláno 1. červen 2015 Odesláno 1. červen 2015 (upraveno) to máš asi pravdu, přesto je škoda nejprodávanější značkou u nás...,proč asi ?? No právě, proč asi... Edit: Jinak jsou značky, které za stejné věci (nebo i za horší) chtějí dokonce ještě víc, třeba VW, že Upraveno 1. červen 2015 uživatelem morepower Citovat
MilanF1 Odesláno 1. červen 2015 Odesláno 1. červen 2015 Zítra do 15:00, to si nejsem jist, ale zkusím to zajistit. Více v SZ. Citovat
JVT Odesláno 1. červen 2015 Odesláno 1. červen 2015 to máš asi pravdu, přesto je škoda nejprodávanější značkou u nás...,proč asi ?? Mám možná vysvětlení. Spousta Čechů jede setrvačností a kupují si stále stejnou značku jako za starých časů. Už se mi mockrát stalo, že majitel nového vozu koukal jako puk na cenu podobného vozu u nás. Co se dá dělat, nic. Jen mne občas zamrzí když za cenu trochu lepší Oktávky dokážu prodat Peugeot 508 GT Citovat
elton Odesláno 1. červen 2015 Odesláno 1. červen 2015 Zajímala by mě reakce na škoda foru, kdybych se tam zeptal na nacenění peugeota. To by byl asi fičák pozitivních příspěvků s kladným doporučovaním peugeota. Citovat
ozzy56 Odesláno 1. červen 2015 Odesláno 1. červen 2015 řešit škodovku na pežot foru opravdu nebudu, na žabomyší války puberťáků už nemám věk, každý at si koupí co chce škodovce fandím proto, že je to ,,naše automobilka'' , a třeba i proto, že prodává po celém světě, takže pitomci budou i tam??, jsem rád, že ji koupili němci (zálusk měl i renault), jsem přesvědčen, že s francouzama by nebyla tam, kde je, prostě mám radost, že při svých cestách po evropě vidím škodovek jak nas.áno Citovat
oddie Odesláno 1. červen 2015 Odesláno 1. červen 2015 S Renaultem by byla... no maj na to znak Citovat
morepower Odesláno 1. červen 2015 Odesláno 1. červen 2015 (upraveno) Tak to, že ji vzali do ruky němci, bylo jedině dobře. Bejt to Renda, tak už je dávno v prdeli. Rozjeli ji a teď němce dost štve, že ti kluci inženýrský ve škodovce udělali auto, který je lepší a levnější než VW, tak se snažej to trochu kurvit třeba levnejma plastama a tzv koncernovou politikou, protože by jim třeba Superb strhnul trh s passatem. To je fakt. Na druhou stranu v cizině je výrazně levnější a je brána jako solidní funkční auto. A to skutečně je, jen ty prachy u nás tomu prostě neodpovídaj. Eda: Tím chci říct, že když mi ji někdo dá zadarmo(nebo skoro zadarmo), že si ji vezmu. Za srdce mě nechytne, ale do práce dobrý. Ale za mý prachy si ji nekoupim, protože mi za ně nabídne prostě míň, to je vše. Upraveno 1. červen 2015 uživatelem morepower Citovat
JVT Odesláno 1. červen 2015 Odesláno 1. červen 2015 uvažovalo se, že budou v MB dělat Twinga ať si říká každý co chce ale ta "Fóbie" je lepší volba Citovat
Medvěd Odesláno 1. červen 2015 Odesláno 1. červen 2015 (upraveno) Mergl už nějakou dobu s Renckem kooperuje - výsledkem je třeba Citan/Kangoo Ad Fóbie kontra SuperB - to je jako srovnávat kraťasy s kožichem (někdo má rád vdolky, někdo kus masiska a oběma naráz prostě nevyhovíš). Upraveno 1. červen 2015 uživatelem Medvěd Citovat
Milan+ Odesláno 1. červen 2015 Odesláno 1. červen 2015 Ale tady asi myslí Twingo proti Fábii. Citovat
Guest Scratch Odesláno 2. červen 2015 Odesláno 2. červen 2015 tak to me asi ukamenujete az prijedu na sraz v tom BMW nebo C5 Citovat
elton Odesláno 2. červen 2015 Odesláno 2. červen 2015 tak to me asi ukamenujete az prijedu na sraz v tom BMW nebo C5 Ukamenujem, co jiného s tebou :aut :aut Citovat
Guest StibTo Odesláno 2. červen 2015 Odesláno 2. červen 2015 tak to me asi ukamenujete az prijedu na sraz v tom BMW nebo C5 Koukej koupit 508 GT a nedělej zagorku C5 by taky šla Citovat
Guest Scratch Odesláno 2. červen 2015 Odesláno 2. červen 2015 no ta 508 je taky ve vyberu ale realne co se tyka designu vede BMW pred C5 a pred 5008, ale pred tou je jeste grand espace , co se tyka velikosti, tak vede grand espace, pred 5008 a C5 a nakonci je BMW. Co se tyka ceny, tak vede C5 a ukoncuje to BMW Takze mozna i octa v RS a combi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.