Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak pozor, já sem o kvalitě škodovky nenapsal ani slovo, já psal o penězích!!

Osobně proti škodovce v podstatě nic nemám a s kvalitou na tom vůbec není špatně, to abysme si rozumněli!

Měl sem několik škodovek, dokonce jednu mám i teď, i když ve mě vzbuzuje kolikrát úsměv, tím "simply clever", protože je to blbost.

------------------------

Škoda za to, co nabízí, chce neadekvátní částky. Za menší peníze můžete mít lepší a vybavenější auto. O ojetinách to platí také!

O tom byl ten příspěvek.

Odesláno (upraveno)

to máš asi pravdu, přesto je škoda nejprodávanější značkou u nás...,proč asi ?? :P

No právě, proč asi... :aut

Edit: Jinak jsou značky, které za stejné věci (nebo i za horší) chtějí dokonce ještě víc, třeba VW, že :D

Upraveno uživatelem morepower
Odesláno

to máš asi pravdu, přesto je škoda nejprodávanější značkou u nás...,proč asi ?? :P

Mám možná vysvětlení.

Spousta Čechů jede setrvačností a kupují si stále stejnou značku jako za starých časů. Už se mi mockrát stalo, že majitel nového vozu koukal jako puk na cenu podobného vozu u nás. Co se dá dělat, nic. Jen mne občas zamrzí když za cenu trochu lepší Oktávky dokážu prodat Peugeot 508 GT 

Odesláno

Zajímala by mě reakce na škoda foru, kdybych se tam zeptal na nacenění peugeota. To by byl asi fičák pozitivních příspěvků s kladným doporučovaním peugeota. :myslim:D

Odesláno

řešit škodovku na pežot foru opravdu nebudu, na žabomyší války puberťáků už nemám věk, každý at si koupí co chce :)

škodovce fandím proto, že je to ,,naše automobilka'' , a třeba i proto, že prodává po celém světě, takže pitomci budou i tam??,  jsem rád, že ji koupili němci (zálusk měl i renault), jsem přesvědčen, že s francouzama by nebyla tam, kde je, prostě mám radost, že při svých cestách po evropě vidím škodovek jak nas.áno :aut

Odesláno (upraveno)

Tak to, že ji vzali do ruky němci, bylo jedině dobře. Bejt to Renda, tak už je dávno v prdeli. Rozjeli ji a teď němce dost štve, že ti kluci inženýrský ve škodovce udělali auto, který je lepší a levnější než VW, tak se snažej to trochu kurvit třeba levnejma plastama a tzv koncernovou politikou, protože by jim třeba Superb strhnul trh s passatem. To je fakt.

Na druhou stranu v cizině je výrazně levnější a je brána jako solidní funkční auto. A to skutečně je, jen ty prachy u nás tomu prostě neodpovídaj.

Eda: Tím chci říct, že když mi ji někdo dá zadarmo(nebo skoro zadarmo), že si ji vezmu. Za srdce mě nechytne, ale do práce dobrý. Ale za mý prachy si ji nekoupim, protože mi za ně nabídne prostě míň, to je vše.

Upraveno uživatelem morepower
Odesláno

uvažovalo se, že budou v MB dělat Twinga

ať si říká každý co chce ale ta "Fóbie" je lepší volba  

Odesláno (upraveno)

Mergl už nějakou dobu s Renckem kooperuje - výsledkem je třeba Citan/Kangoo

Ad Fóbie kontra SuperB - to je jako srovnávat kraťasy s kožichem (někdo má rád vdolky, někdo kus masiska a oběma naráz prostě nevyhovíš).

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

tak to me asi ukamenujete az prijedu na sraz v tom BMW nebo C5 :D

Koukej koupit 508 GT a nedělej zagorku :)  C5 by taky šla

Odesláno

no ta 508 je taky ve vyberu ale realne co se tyka designu vede BMW pred C5 a pred 5008, ale pred tou je jeste grand espace :D, co se tyka velikosti, tak vede grand espace, pred 5008 a C5 a nakonci je BMW. Co se tyka ceny, tak vede C5 a ukoncuje to BMW :D Takze mozna i octa v RS a combi :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...