Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj tento rok mám problém s mravenci jsou všude...na zamkovce v dlažbě,v záhonech a nemůžu se jich zbavit par zaručených rad jsem praktikoval ,ale bez většího úspěchu,přesunuli se o kousek dal,

Poprosil bych o radu Vas co mate vyzkousene a funguje Vám.

Díky za rady

Odesláno (upraveno)

faratox turbo alebo inak faratox plus

pozerova navnada, normalne sa kupit nedalo, pouzivaju ju firmy co robia dezinsekciu. budu vediet o co ide.

uz to vraj ma iny nazov, kvoli nariadeniam EU. uz sa to da tusim objednat u roznych firiem. :super

nieco som nasiel, skus ich kontaktovat ;)

http://www.farao-vm.cz/index.php?goto=farao_otazky&page=4&otazka=166

Upraveno uživatelem Marcel00
Odesláno

Já jich mel na chalupě hafo,dokonce jednoho času už i šest pulek,jelikož jsem kdysi dělal o autech,tam mám ještě trochu zásoby,od potahovanyho tmele tUzidla prebejvala tak jsem to jednou zkusil,našel jsem jejich velkou noru a tam je jim posla jednu dávku toho cervenyho tuzidla,nebudeš věřit ale víc jak polovic a už nevylezla a tak od ty doby pouzivamto dlento

Odesláno

Bohužel to asi taky budu muset řešit. Mravenci se nám taky začali objevovat v bytě. Doufám, že najdu nějaký bezpečný způsob jejich likvidace, kvůli malé tady zase nemůžu provádět žádné zbrojení chemickými zbraněmi.

Odesláno

Já jich mel na chalupě hafo,dokonce jednoho času už i šest pulek,jelikož jsem kdysi dělal o autech,tam mám ještě trochu zásoby,od potahovanyho tmele tUzidla prebejvala tak jsem to jednou zkusil,našel jsem jejich velkou noru a tam je jim posla jednu dávku toho cervenyho tuzidla,nebudeš věřit ale víc jak polovic a už nevylezla a tak od ty doby pouzivamto dlento

Vendi--bez urážky :) , rozumíš tomu cos napsal?

jinak pokud máte faraony (druh mravenců) v bytě, pomůže jen desinfekce v CELEM BARAKU, jednou jsem to zažil a nikdy více :roker

Odesláno

ja jsem v pohode, ale Na Lipe cestou na zachod jich jsou mraky, a kdyz tam jdu uz ve stavu hustem, tak mam i pocit ze na me utocej :D

Odesláno

Když jsi psal tento příspěvek, tak jsi byl tak ospalý nebo ožralý? :)

Odesláno

Já je měl kdysi v kuchyni, na lince, vždycky jsem je pokropil obyčejným Jarem a za týden byl klid, asi sem zabil celý mraveniště, už neměl kdo přijít :-D

Odesláno

V zámkovce či jiné dlažbě spolehlivě pomůže nafta (benzín taky funguje, ale moc rychle se odpařuje), v trávníku na zahradě mi pomohl přípravek ATAK (Agro Bio Olomouc) nejúčinnější je rozpuštěný ve vodě, místo výskytu odkrýt a prolít. Trávníku to neuškodí a přestěhovat se nestihnou. A když se mi začali procházet doma po kuchyňské lince, tak pomohl LAFAREX. Zmizeli za cca týden.

Odesláno

Teď jsem se díval na pořad POLOPATĚ a kromě známých věcí jako ja skořice, hřebíček, zubní pasta, tak existuje nějaký přípravek (název neřekla) který se nasype na dlažbu a mravenci si ho donesou do hnízda na vyhubíje to. Jde to taky rozpustit ve vodě a polít tím dlažba nebo trávník. Ničemu jinému to neuškodí jen mravencům.

Odesláno

BioKill a je klid, venku to pravda bude chtít častěji zopakovat ale funguje to dlouhodobě, takže když to nesplachne déšť tak to chvili vydrží - http://www.spokojenypes.cz/spreje-proti-klistatum-a-blecham/bio-kill-1000ml-pouze-na-prostredi-bez-rozprasovace?id=74030

A nebo Biotoll . http://www.vmd-drogerie.cz/biotoll-prasek-pr-mravencum-300g-8414/    je v prášku a i jako postřik,

obojí mame vyzkoušeno a funguje to

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...