Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No, když si o to Lukáši (pod jakýkoliv nickem) říkáš, dluhy jsi nesrovnal. Nejde mi tu o 230 nebo 250 Kč, už ani nevím kolik to bylo, ale o princip, že slíbíš, nedodržíš, nevysvětlíš, ani se neomluvíš :bacha

Odesláno

Trvalý BAN je trvalý BAN  ;)

opet ale plati, ze nekomu viz vyse jmenovanemu, se to umozni, a nekomu, kdo udelal mene zavaznejsi veci se neulevi. Ja se Lukara nezastavam, ale je to takovy divny ne? Ovce jo a Lukaro ne? Kor kdyz si dost "odsedel"

Guest minimaxa
Odesláno

Ja Oveckinovy 'ano' nedal. Opakovat se nebudu, plati viz vyse. Tečka.

Odesláno

Já o původním problému vůbec nic nevím a nevidím do něj a tak se k němu nemohu vyjádřit. Neznám prohřešky byť opakované. Ale jsem přesvědčen že šanci si zaslouží každý. Já vím, že už nějaké dostal, ale i tak co riskujeme? Odstavit je možné vždy.

Chybovat je lidské, odpouštět je božské. Tak si na chvilku zahrajme na bohy, to není přeci tak špatné.

Nemám také rád taková ta prohlášení, doživotní, jednou dostal a přes to vlak nejede a podobně. Jsme klub, parta, nadšenci, ale také obyčejní lidé co dělají občas blbosti. A je pravda, že se to tu a nejen zde hádá skoro neustále.

Vemte si to moje a Scratchovi názory se v mnoha případech rozcházejí, nesouhlasíme spolu a přesto ho považuji za přítele a velmi si ho vážím. A stejně tak i z dalšími mnoha lidmi zde. Tak to pojďme zkusit třeba jen pár týdnů bez okamžitého útočení, osočování.

Třeba to k něčemu bude dobré.

Odesláno

Určitě by to mělo být na rozhodnutí vedení, a pokud vedení nějak rozhodlo, tak rozhodlo, od toho to vedení je, aby rozhodovalo o provozních věcech. Může to zkusit na nějaké další vedení, až bude po volbách.

Odesláno

A to je přesně to co mi vadí. Vedení rozhodlo. U každého problému je vždy možnost se někam odvolat. Když bude vedení jedna parta a to většinou tak je a není to myšleno vůbec ve zlém. A někdo se jí znelíbí tak prostě je potřeba aby takový soud bylo možné přezkoumat, někam se odvolat, dovolat se třeba i svých práv, která mohou být potlačená.

Vedení by mělo být, jak už jsem tu někde psal jako vláda, ale ta také neurčuje zákony. Možná hloupý příměr, ale já to tak cítím. Možná jsou mé názory chybné nebo mohou někomu připadat hloupé, ale pokud budeme stále postupovat bez lidského pohledu na věc tak to tu bude čím dál tím horší. 

Tu zlou krev mnohdy nedělají ani tak ti "hříšníci" ale reakce na ně. A fakt stačí slovo a už to jede.

Odesláno

A ještě jedna drobnost. pokud fakticky budeme oddělovat klub a forum, což členství a nečlenství umožňuje, pak bychom měli oddělovat i vyloučení z klubu a blokaci na foru.

Odesláno

No, tak dej návrh na zřízení klubového soudce, klubového ombudsmana, revizní komise pro revize revizní komise, když pro ten návrh získáš dostatečný počet řádných členů, dle stanov se o tom bude muset hlasovat. Stejně tak můžeš dát návrh na odvolání stávajícího vedení, opět, když pro svůj návrh získáš dostatečný počet řádných členů... Vždyť se to zcela prosté, všechno je ve stanovách. Pokud pro svůj nápad, návrh, či názor dostatečný počet řádných členů nezískáš, jinými slovy s tebou - resp. tvým názorem či návrhem nesouhlasí, není to chyba klubu, ani vedení, naopak vše funguje tak jak má. 

Odesláno

Ale všimni si že já vůbec nemluvím o chybě klubu, já mluvím o tom jak ho zlepšit. To co píšeš je mi všeobecně známo a také to tak vnímám. A proto to zde také píšu, jak jinak získat pro svoje návrhy příznivce. Netoužím dělat zákulisní lobbing. Prostě zde píšu co se mi jak jeví a co bych z mého pohledu viděl jinak.

Odesláno (upraveno)

Vidím to podobně jako Oddie. Ať MotoMoto něco vymyslí a přesvědčí stanovami přesně dané množství členů, že je jeho myšlenka správná. Pak se o ní může třeba i hlasovat. Jiný postup se mi zdá poněkud na hlavu postavený. Řečí o tom co by se a jak by se slyšíme ze všech stran denně tuny, ale jen mizivé % řečníků má koule dovézt své návrhy někam dál než na úroveň pouhého tlachání:

Co se Lukayda (Hyeny) a veškerých dalších trvale zabanovaných toužících po oživení - jen blbec se pálí 2x. Vedení se mnou v čele se před lety nechalo ukecat stran komisaře (servismana) a tento týden se urodilo krásné ovoce, že?

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Všeobecně: lidé si málo či krátce pamatují. Reagují na emoce či emoce vyvolávají. Proto si myslím, že vedení je tu mimo jiné proto aby tuto "stádnost" mírně regulovalo či ji zcela zamezilo.

Odesláno

Medved - jen detail - Servisman nedostal BAN, tak daleko to ani nenechal dojit. Naopak sam pozadal o smazani uctu.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...