amigo23 Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 Ahojte, chtel bych se zeptat na nasledujici problem: Mam P307 SW a pri otevirani okna spolujezdce ze strany ridice jde okno dolu bez problemu, ovsem pri pokusu o zavreni se okno seka a nejede nahoru, musim tlacitko mackat nekolikrat, abych ho zavrel. Muze to byt kontaktem v tlacitku, nebo neco jineho? Diky predem. Citovat
Corre Odesláno 18. duben 2009 Odesláno 18. duben 2009 okno sa sekne a ide kusok dolu????? ak ano tak mas tazky chod okna. ono sa to sprava ako keby narazil na prekazku a trosku ho stiahne dolu. nastriekaj silikonovy olej do vodiacich list na dverach................alebo to rozober komplet a vycisti a namaz. ale to je dost prace Citovat
hnusoba Odesláno 18. duben 2009 Odesláno 18. duben 2009 Máš spolujazdcove sekvenčné okno? Nemal si niekedy teraz vybitú batériu? Niekedy po odpojení batérie nefunguje sekvenčné sťahovanie okien...vtedy treba okno vytiahnúť na doraz úplne hore a potom ešte raz stlačiť tlačítko otvárania na niekoľko sekúnd aby si načítalo/našlo krajnú hornú polohu... Citovat
GOHii Odesláno 19. duben 2009 Odesláno 19. duben 2009 Setkávám se s tím také pouze při velkých vedrech, jinak OK ... zřejmě někde drhne a vyvíjí protiodpor Vždy vyjedu ručně pouze skoro do konce, zastavím, a poté dojedu a je to zavřené ... [upravil dne 19/4/2009 GOHii] Citovat
amigo23 Odesláno 19. duben 2009 Autor Odesláno 19. duben 2009 Pokud to jede dolu, tak je to bez problemu a sjede najednou. Problem je, ale kdyz okno chci zavrit, potom kdyz zmacknu tlacitko, aby slo najednou nahoru, tak kousek jede a pak se zastavi, kdyz mackam znovu, tak zase popojede a stoji. Potom me nezbyva nic jineho, nez tlacitko drzet, ale i tak se obcas zastavi, tak musim mackat znovu.... Jinak diky! Citovat
GOHii Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Když jsem auto kupoval, musel jsem ovládání oken rozebrat a vyčistit kontakty na spínačích, pak to vše fungovalo OK... po čase ale opět začalo zlobit, chystám se na to znovu. Ty kontakty jsou jakoby něčím namazaný... Citovat
GoldZeki Odesláno 23. srpen 2023 Odesláno 23. srpen 2023 Zdravím, mám stejný problém, nevíte někdo jak postupovat? Díky Citovat
GoldZeki Odesláno 28. srpen 2023 Odesláno 28. srpen 2023 VYŘEŠENO pomohlo znovu nastavení koncových poloh. Vyjet s oknem úplně nahoru a držet 15s stále spínač ovládání nahoře a to stejné opakovat dole. Péťa, pavelu96, OK406 a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Madilka Odesláno 2. září 2023 Odesláno 2. září 2023 (upraveno) ahoj mám podobný problém, okno se někdy povede vytáhnout až na desátý pokus, běhěm toho popojíždí o kousek nebo i začně jet druhým směrem, ovládání jsem vyměnil a nic .... zajímá mě jestli do té koncové polohy stisk tlačítka do první či až druhé polohy ?? dík Upraveno 2. září 2023 uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 2. září 2023 Odesláno 2. září 2023 Dal jsi nové ovládání? Z nějakýho vraku může být ve stejným stavu. Jinak já vždy mačkám až do druhé polohy. Citovat
GoldZeki Odesláno 7. září 2023 Odesláno 7. září 2023 Madilka…musíš zavřít okno na maximum a nepouštěl tlačítko, stále ho držet co nejvíc jde a zhruba po 15s zmáčknout tlačítko dolů a stále ho nepouštět, držet ho pořád dole. V mém případě jakmile to bylo nastavené tak okno vyjelo nahoru, i když jsem držel spínač dolů. Pak již bylo nastaveno. pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
P607Olda Odesláno 8. říjen 2023 Odesláno 8. říjen 2023 OK, přitom musí být nastartováno, aby bylo vyšší a tvrdé napětí vozidla OK406 ohodnotil 1 Citovat
Madilka Odesláno 8. říjen 2023 Odesláno 8. říjen 2023 tak stále s tím bojuji, ovladačem na straně řidiče nejdou korektně ovládat obě okna, na straně řidiče i spolujezdce, okna se i rozjedou na x-tý pokus, někdy obráceně něž by měly, zkrátka chaos,, naposledy když se mi to stalo, bohužel nepamatuji z jakého důvodu dojde k této změně, jsem komplet vyčistit ovladač(kontakty) a fungovalo to, nyní bohužel ne, koupil jsem i nový ovladač a bohužel žádná změna, i pokusy dle rad zde o nastavení koncových poloh moc nepomáhají, většinou jen docílím toho, že okno poté v první poloze přepínače sjede dolů, vyjede i nahoru ale stačí v půlce zastavit, změnit směr ... a vše je při starém chaosu. Zase mně je divné, že když to začne blbnout, tak komplet všechny tlačítka a ne třeba jen jedno, takže čištění asi nemá význam. Tak jedině asi vymazání nějaké paměti nebo já už nevím ... Jen upřesňuji, že ovladač na straně spolujezdce funguje naprosto korektně a okno spolujezdce vyjíždí i sjíždí tak jak má. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.