Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte, chtel bych se zeptat na nasledujici problem:

Mam P307 SW a pri otevirani okna spolujezdce ze strany ridice jde okno dolu bez problemu, ovsem pri pokusu o zavreni se okno seka a nejede nahoru, musim tlacitko mackat nekolikrat, abych ho zavrel. Muze to byt kontaktem v tlacitku, nebo neco jineho? Diky predem.

Odesláno

okno sa sekne a ide kusok dolu?????

ak ano tak mas tazky chod okna. ono sa to sprava ako keby narazil na prekazku a trosku ho stiahne dolu.

nastriekaj silikonovy olej do vodiacich list na dverach................alebo to rozober komplet a vycisti a namaz. ale to je dost prace

Odesláno

Máš spolujazdcove sekvenčné okno? Nemal si niekedy teraz vybitú batériu? Niekedy po odpojení batérie nefunguje sekvenčné sťahovanie okien...vtedy treba okno vytiahnúť na doraz úplne hore a potom ešte raz stlačiť tlačítko otvárania na niekoľko sekúnd aby si načítalo/našlo krajnú hornú polohu...

Odesláno

Setkávám se s tím také pouze při velkých vedrech, jinak OK ... zřejmě někde drhne a vyvíjí protiodpor

Vždy vyjedu ručně pouze skoro do konce, zastavím, a poté dojedu a je to zavřené ...

[upravil dne 19/4/2009 GOHii]

Odesláno

Pokud to jede dolu, tak je to bez problemu a sjede najednou. Problem je, ale kdyz okno chci zavrit, potom kdyz zmacknu tlacitko, aby slo najednou nahoru, tak kousek jede a pak se zastavi, kdyz mackam znovu, tak zase popojede a stoji. Potom me nezbyva nic jineho, nez tlacitko drzet, ale i tak se obcas zastavi, tak musim mackat znovu....

Jinak diky!

Odesláno

Když jsem auto kupoval, musel jsem ovládání oken rozebrat a vyčistit kontakty na spínačích, pak to vše fungovalo OK... po čase ale opět začalo zlobit, chystám se na to znovu. Ty kontakty jsou jakoby něčím namazaný... :myslim

• O 14 let později...
Odesláno (upraveno)

ahoj mám podobný problém, okno se někdy povede vytáhnout až na desátý pokus, běhěm toho popojíždí o kousek nebo i začně jet druhým směrem, ovládání jsem vyměnil a nic .... zajímá mě jestli do té koncové polohy stisk tlačítka do první či až druhé polohy ?? dík

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj celý přímo předchozí příspěvek
Odesláno

Madilka…musíš zavřít okno na maximum a nepouštěl tlačítko, stále ho držet co nejvíc jde a zhruba po 15s zmáčknout tlačítko dolů a stále ho nepouštět, držet ho pořád dole. 
V mém případě jakmile to bylo nastavené tak okno vyjelo nahoru, i když jsem držel spínač dolů. 
Pak již bylo nastaveno. 

• O 1 měsíc později...
Odesláno

tak stále s tím bojuji, ovladačem na straně řidiče nejdou korektně ovládat obě okna, na straně řidiče i spolujezdce, okna se i rozjedou na x-tý pokus, někdy obráceně něž by měly, zkrátka chaos,, naposledy když se mi to stalo, bohužel nepamatuji z jakého důvodu dojde k této změně, jsem komplet vyčistit ovladač(kontakty) a fungovalo to, nyní bohužel ne, koupil jsem i nový ovladač a bohužel žádná změna, i pokusy dle rad zde o nastavení koncových poloh moc nepomáhají, většinou jen docílím toho, že okno poté v první poloze přepínače sjede dolů, vyjede i nahoru ale stačí v půlce zastavit, změnit směr ...  a vše je při starém chaosu. Zase mně je divné, že když to začne blbnout, tak  komplet všechny tlačítka a ne třeba jen jedno, takže čištění asi nemá význam. Tak jedině asi vymazání nějaké paměti nebo já už nevím ...😆

Jen upřesňuji, že ovladač na straně spolujezdce funguje naprosto korektně a okno spolujezdce vyjíždí i sjíždí tak jak má.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...