Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

čau,

před chvíli mě volal strejda že dnes podepsal smlouvu na elektřinu s firmou Xenergie.

co pročítám diskuze na netu tak hodně na ně je negativ.

jaký máte na ně názor. dík

Odesláno

xenergie je firma ve firmě . (Bohemia energy)

pokud do ted platil jinde 500 za komoditu a ted to ma "levnejsi" za 400 , tak je dulezite kolik z tech 400 jde opravdu za spotřebu a kolik za služby, pomer se nastavuje dle chute a mlsnosti obchodníka. vypoved je 6000,- bez dph , mimochodem, verim ze podepsal na dobu určitou, kolik let?

Odesláno

Jsem spokojen s centropolem,zatím mi krom jedné nabídky nebylo nic levnějšího nabídnuto,ale za cca 450-500kč roční uspory se nevyplatí smlouvu předělat. 

Odesláno

Mou babi takhle přetáhli od ČEZ k Bohemia energy a nejen že to ve výsledku neměla levnější, ale byl problém to vypovědět - penále. To samý telefon, už nevím co to bylo, ale představili se tak, že měla za to, že jsou z Telecomu O2. Jsou to šmejdi.

Odesláno

ono by se mělo babičkám a dědečkům v rodinách vůbec ,,zakázat'' jednat s těmito lidmi :myslim , jenže když oni tak rádi slyší na slovo ,,sleva, ušetříte'' atd.

Odesláno

Tak ono je to těžký, když ji bylo tenkrát 80, žila v baráku sama a přišli s tím, že jsou z telefoniky a vymění ji telefon za lepší a ještě bude mít levnější tarif..Až pak se z toho vyklubal nějaký Aliatel nebo co to bylo. To samý Bohemia energy, přijdou a vy máte ten a ten tarif (nevím, kde si to zjistí), to platíte zbytečně moc, tenhle tarif je výhodnější a ve výsledku je to nakonec jiná společnost.

Odesláno (upraveno)

Jojo pryč od nich, asi to nejsou podvodníci v tom nejhorším slova smyslu, ale rozhodně u nich nikdo neušetří žádný tisíce. Tátu taky ukecali, byl z toho chudák celej špatnej, bál se mi to i říct, protože on moc dobře ví, že nemá nikomu otvírat a vůbec reagovat na nějaký nabídky, ale tady u toho prostě ani nevěděl jak a podepsal jim to :( . Naštěstí smlouva měla začít platit až někdy na podzim, takže to šlo normálně bez postihu zrušit, akorát s tím byli starosti navíc, zase obíhat původní dodavatele s tím, že u nich nakonec chce zůstat, ale dopadlo to všechno snad OK a táta je vyškolenej :cool:  Když jsme si zkusili spočítat, kolik by jsme s něma ušetřili, tak jsme došli k částce ani ne 400,- za rok...

Upraveno uživatelem Aluška
Odesláno

Do 30 dnu to lze vypovědět , jde to.

Možná ano,ale rozhodně to nebude jednoduchá věc.Mou babi,taky přemluvili a nějaká zákonná lhůta na výpověď nikoho celkem nezajímá,posílaly se doporučené dopisy,probíhaly telefonáty.Výsledek? 0  Jak už tady zaznělo,důchodcům se prodá všechno a měli by se  v těchto věcech zbavit svéprávnosti.Oni jsou prostě z doby,kdy existovala tzv.úcta ke stáří atd.a myslí si,že to tak je pořád a vůbec jim nedochází,že dnes se každý snaží druhého jen oškubat a podvést.Vykládat jim to můžete jak chcete.Sice slíbí,že nikomu nebudou otvírat atd,ale za dva dny volají,že koupili hrnce za 50 000,- ,případně přešli na superhyper levnou elektřinu,plyn,vodu.A to je pořád dokola. :D

Guest servisman
Odesláno (upraveno)

??  Taky jsem se nechal napáliti, ale je tam lhůta 30 dnů. Po 14 dnech jsem dával od nich výpověď a měl jsem klid .A žádné penále ode mne ani nedostali.

A abych pravdu řekl takto jsem to řešil dokonce 2x a vždy úspěšně. Ty máš právo do 30 dnů odstoupit od smlouvy.

Je to jen na člověku co a jak se nechá zmanipulovat . Já napsal jen jednu žádost o zrušení a byl klid.

Upraveno uživatelem servisman
Odesláno

Tak dnes jsem mluvil se strejdem. Dnes Volal na zákaz. linku E-onu,operátorka mu radila jak dát výpověd (zrušit smlouvu u Xenergie).A dál zůstane u E-onu.Díky za rady které také pomohly.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...