Ivouš Odesláno 12. duben 2015 Odesláno 12. duben 2015 čau, před chvíli mě volal strejda že dnes podepsal smlouvu na elektřinu s firmou Xenergie. co pročítám diskuze na netu tak hodně na ně je negativ. jaký máte na ně názor. dík Citovat
Pe.Tr Odesláno 12. duben 2015 Odesláno 12. duben 2015 xenergie je firma ve firmě . (Bohemia energy) pokud do ted platil jinde 500 za komoditu a ted to ma "levnejsi" za 400 , tak je dulezite kolik z tech 400 jde opravdu za spotřebu a kolik za služby, pomer se nastavuje dle chute a mlsnosti obchodníka. vypoved je 6000,- bez dph , mimochodem, verim ze podepsal na dobu určitou, kolik let? Citovat
Milan+ Odesláno 12. duben 2015 Odesláno 12. duben 2015 Jsem spokojen s centropolem,zatím mi krom jedné nabídky nebylo nic levnějšího nabídnuto,ale za cca 450-500kč roční uspory se nevyplatí smlouvu předělat. Citovat
Ivouš Odesláno 12. duben 2015 Autor Odesláno 12. duben 2015 smlouvu má prý na 3 roky. Říkali mu že jsou levněkjší než eon u kterého je. Citovat
Sagic Odesláno 12. duben 2015 Odesláno 12. duben 2015 Mou babi takhle přetáhli od ČEZ k Bohemia energy a nejen že to ve výsledku neměla levnější, ale byl problém to vypovědět - penále. To samý telefon, už nevím co to bylo, ale představili se tak, že měla za to, že jsou z Telecomu O2. Jsou to šmejdi. Citovat
ozzy56 Odesláno 12. duben 2015 Odesláno 12. duben 2015 ono by se mělo babičkám a dědečkům v rodinách vůbec ,,zakázat'' jednat s těmito lidmi , jenže když oni tak rádi slyší na slovo ,,sleva, ušetříte'' atd. Citovat
oddie Odesláno 12. duben 2015 Odesláno 12. duben 2015 My jsme to "zakázali" úplně jednoduše - smlouvy na dodávky máme my a ne oni, takže se šmejdi mohou třeba stavět na hlavu. Citovat
Sagic Odesláno 12. duben 2015 Odesláno 12. duben 2015 Tak ono je to těžký, když ji bylo tenkrát 80, žila v baráku sama a přišli s tím, že jsou z telefoniky a vymění ji telefon za lepší a ještě bude mít levnější tarif..Až pak se z toho vyklubal nějaký Aliatel nebo co to bylo. To samý Bohemia energy, přijdou a vy máte ten a ten tarif (nevím, kde si to zjistí), to platíte zbytečně moc, tenhle tarif je výhodnější a ve výsledku je to nakonec jiná společnost. Citovat
Guest servisman Odesláno 12. duben 2015 Odesláno 12. duben 2015 Do 30 dnu to lze vypovědět , jde to. Citovat
Dano406 Odesláno 13. duben 2015 Odesláno 13. duben 2015 A proč strejda volá,až něco podepíše? Citovat
Aluška Odesláno 13. duben 2015 Odesláno 13. duben 2015 (upraveno) Jojo pryč od nich, asi to nejsou podvodníci v tom nejhorším slova smyslu, ale rozhodně u nich nikdo neušetří žádný tisíce. Tátu taky ukecali, byl z toho chudák celej špatnej, bál se mi to i říct, protože on moc dobře ví, že nemá nikomu otvírat a vůbec reagovat na nějaký nabídky, ale tady u toho prostě ani nevěděl jak a podepsal jim to . Naštěstí smlouva měla začít platit až někdy na podzim, takže to šlo normálně bez postihu zrušit, akorát s tím byli starosti navíc, zase obíhat původní dodavatele s tím, že u nich nakonec chce zůstat, ale dopadlo to všechno snad OK a táta je vyškolenej Když jsme si zkusili spočítat, kolik by jsme s něma ušetřili, tak jsme došli k částce ani ne 400,- za rok... Upraveno 13. duben 2015 uživatelem Aluška Citovat
Dave_k Odesláno 13. duben 2015 Odesláno 13. duben 2015 Tady jsem si o tom něco přečetl a asi i díky tomu jsme vyvázli bez penále. Citovat
lape Odesláno 13. duben 2015 Odesláno 13. duben 2015 Do 30 dnu to lze vypovědět , jde to. Možná ano,ale rozhodně to nebude jednoduchá věc.Mou babi,taky přemluvili a nějaká zákonná lhůta na výpověď nikoho celkem nezajímá,posílaly se doporučené dopisy,probíhaly telefonáty.Výsledek? 0 Jak už tady zaznělo,důchodcům se prodá všechno a měli by se v těchto věcech zbavit svéprávnosti.Oni jsou prostě z doby,kdy existovala tzv.úcta ke stáří atd.a myslí si,že to tak je pořád a vůbec jim nedochází,že dnes se každý snaží druhého jen oškubat a podvést.Vykládat jim to můžete jak chcete.Sice slíbí,že nikomu nebudou otvírat atd,ale za dva dny volají,že koupili hrnce za 50 000,- ,případně přešli na superhyper levnou elektřinu,plyn,vodu.A to je pořád dokola. Citovat
Guest servisman Odesláno 13. duben 2015 Odesláno 13. duben 2015 (upraveno) ?? Taky jsem se nechal napáliti, ale je tam lhůta 30 dnů. Po 14 dnech jsem dával od nich výpověď a měl jsem klid .A žádné penále ode mne ani nedostali. A abych pravdu řekl takto jsem to řešil dokonce 2x a vždy úspěšně. Ty máš právo do 30 dnů odstoupit od smlouvy. Je to jen na člověku co a jak se nechá zmanipulovat . Já napsal jen jednu žádost o zrušení a byl klid. Upraveno 13. duben 2015 uživatelem servisman Citovat
Ivouš Odesláno 13. duben 2015 Autor Odesláno 13. duben 2015 Tak dnes jsem mluvil se strejdem. Dnes Volal na zákaz. linku E-onu,operátorka mu radila jak dát výpověd (zrušit smlouvu u Xenergie).A dál zůstane u E-onu.Díky za rady které také pomohly. Citovat
oddie Odesláno 13. duben 2015 Odesláno 13. duben 2015 Jak jsem psal, převeďte si všechny smlouvy na dodávky všeho u staroušků na sebe a máte to pod kontrolou... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.