Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Odděleno z vlákna o kartičkách (Bluesmanův pokus o další ovoce)

Recommended Posts

Odesláno

Býval jsi Bluesmane takový normální, teď promiň, "jouda", který když nevěděl, tak přišel, zeptal se, dostal odpověď, poděkoval a zase za čas se tu ukázal znovu. Ale mám takový dojem, že vše se změnilo koupí tvého druhého auta, rozsáhlými vlákny s radami, zkušenostmi a výsledkem jaký byl. Po mnoha dobře míněných radách, jsi se zařídil sám. Proč ne, tvoje volba, ale od té doby mám dojem, že jsme ti pošlapali tvoje ego. Potom jsi začal dojíždět do nové práce, kde jak jsi se sám někde přiznal, vykonáváš pozici koncipienta. Určitě nejsem sám, kdo si všiml změny v tvém vyjadřování. Narostl ti hřebínek, myslíš si teď, že jsi velký bourák a oháníš se tak akorát paragrafy a doslovnými interpretacemi.

Nejsme tady přeci od toho, abychom se dožadovali všeho, na co máme nárok. Každý, kdo pro klub něco dělá, dělá to ve vlastním volném čase, který by mohl klidně věnovat rodině, či jiné činnosti. Dělají to pro vlastní potěchu k věci a věř mi, že tvými výpady je od toho akorát odrazuješ.

Tady nejsme v právnické kanceláři, v naškrobených košilích. Tady jsme na fóru ve volných tričkách, kde jsou lidi, kteří si rádi pokecají, poradí, pomůžou a na srazech spolu rádi popíjí. Nic víc, nic míň. Tak přestaň prudit, dožadovat se stůj, co stůj svého a buď v klidu.

Odesláno

Ach jo porad a stale ta ukrivdenost ze strany slovenskych bratru. A je jedno kde, at uz je to v praci ci na foru proste kdekoliv. Proste my cesi usurpujem a ublizujem chudakum slovakum.

Timhle co tu predvadis niceho nedosahnes a akorat budes k smichu ( to uz vlastne si).

Si na ceskym foru tak dodrzuj ceska pravidla. Jestli se ti to nelibi muzes jit o dum dal......

Odesláno

Prosím nedělejme z toho téma o česko-slovenské nesnášenlivosti. Tohle je o jednom konkrétním člověku a nelze házet celý národ do jednoho pytle... 

Odesláno (upraveno)

Me lehce pripomina kazdorocni diskuze na Praze 7 a to na tema rezidencniho parkovani. Pres vanocno svatky zony neplati a nekteri jedinci chteji tech cca 14dnu proplatit zpet, pripadne poukazuji na to, ze radnice se bezduvodne obohacuje. :-D Nektere starosti bych obcas chtel mit.

Upraveno uživatelem flacek
Odesláno

Jako zařekl jsem se že na Bluesmana nebudu reagovat. Ale tohle co on řeší mě zvedá ze židle. Proč se ty snažíš řešit věc která tě jak píšeš osobně netíží (píšeš že ti kartička dorazila vždy rychle),myslím si že všichni kdo chtějí a zaplatí si zde členství jsou natolik svéprávní aby pokud se jim nebude líbit termín dodání kartičky se sami ozvali s dotazem na odpovědnou osobu proč trvala výroba kartičky tak dlouho jak trvala. Bude jim odpovězeno a zase je jen na nich osobně jak je odpověď ne/uspokojí a co budou pak dělat dál. Nehraj si tady na Jánošíka a starej se o svoje záležitosti. Pokud by záleželo na mě tak osoby které přispívají do diskuzí podobným tónem příspěvků jako ty by měli omezený počet příspěvků aby zbytečně nečeřili poklidné vody klubového dění.

Jak bylo psáno výše všichni členové vedení spolku to dělají ve svém volném čase a úkor svého soukromého života a za to se patří jim poděkovat. Velká většina lidí to zde bere jako takovou oázu kam si může zajít si vyčistit hlavu a uklidnit se a odpočinout si. A proto si myslím že by zde měla vládnout přátelská atmosféra bez rozdílu toho kdo jakou školu vystudoval/nevystudoval bez toho aby se tu někdo snažil na toto poukazovat.

Pokud nechceš nebo nemůžeš z osobního přesvědčení respektovat to jak jsou zdejší pravidla ( ať už psaná nebo nepsaná) zažitá a chceš do všeho rýpat tak bych měl na tebe prosbu kup si lopatičku kbelíček a choď rýpat někam na pískoviště.

Amen

Guest minimaxa
Odesláno

Co má placení členského příspěvku (jako člen spolku jsem povinen ho platit) s vydáváním nějaké kartičky? U nás (rozuměj ve FMK ČR) platíme členské příspěvky ke konci roku (v prosinci) a do 31.12. je musíme mít zaplacené. No a pak se vezme seznam lidí (cca 100) a nechají se vyrobit kartičky a ty se v průběhu ledna rozešlou. Prostě nerozumím souvislosti mezi držením kartičky a platbou za členství ve spolku. Vždyť když si zřídím v bance účet, karta mi přijde až za 14 dnů, cca? 

Odesláno

Miníku, píše, že je rozdíl držby a vlastnictví karty a předchozí perla je

S ohľadom na právnu formu klubu a v súlade s povahou a účelom spolku ako súkromnoprávneho združenia osôb to nie je bonus, ale členské právo

Vůbec nepochopil, že podstatné většině je jedno, kdy ta karta přijde. Když se na někoho náhodou zapomene, tak se to vyřeší operativně

Úplně vidím, jak jde bojovat k nějakému soudu, že dostal kartičku o 14 dní později, a že je na tom bitý :D

Hele, ale dává mi to naději, že mohu zažalovat MAKRO - ti mi poslali kartu s asi 3 týdením spožděním. Pro nepamětníky.... Když Makro vznikalo, obcházeli živnostníky jejich agenti s teplou vodou a nutili jim makrokartu a ta světe div se přišla "pozdě", někdo tu kartu musel asi vyrobit, poslat poštou..... Ale to mě nyní nezajímá! Bluesman mi vdechnul novou naději v tomto sporu, MAKRO - těš se! :D :D :D

Odesláno

Jooo nejlepší léta tohoto fora jsou pryč. Dřív se tu řešily věci ohledně aut, holek apod., taky se tu lidi pohádali, ale nakonec to zase skončilo u těch aut. Teď se tu lidi akorát hádají, někteří lidi se snaží najít nebo vytvořit problém tam kde není (příkladem je toto vlákno a spousta dalších) a podle toho to tu vypadá. Proč proboha tady padají takový výrazy jako, že je něco protiprávní apod. když se jedná o takovou blbost jako je plastová kartička? Proč někdo vydá tolik zbytečný energie kvůli blbosti? Nebo, že někoho trápí, že má naklikáno víc "palcůdolů" než ostatní? Vždyť mi to může být u prd..... Tohle mě tady přestává už bavit. Prostě už tady pomalu není o čem se bavit a hádání mě nebaví.

Odesláno

Proč? No... jak bych to tak řekl. Možná by měl přehodnotit svůj přístup k ženským, třeba by pak měl jiné myšlenky. Problém je, že by dotyčná musela mít přinejmenším svatozář.

Odesláno (upraveno)

Driver: Nu protože ve 405, 309, 205 jsi si opravil skoro všechno sám a po pár radách i laik vyměnil motor.... Se 406 to začalo váznout, a nyní už je tu pár lidí co to umí s diagem a ostatní kecají a z přemíry volného času, který dříve byl rezervován na výměnu motoru, se pošťuchují ;)

Oddie: Svatozář ne, ale tři diplomy a atestace... Ale ne červenej, protože on má jenom modrý :D

Upraveno uživatelem punkac
Odesláno

Svatozář by taky nebyla nutně výhra, pak by záleželo, jestli by se brala jako pokrývka hlavy. To by jí pak zatrhli ve škole, vyhodili ji a byla by blbá. A beztak by se něco protiprávního našlo i na tom, takže…

Odesláno (upraveno)

hehe, nestacim sa divit bluesmann? no commnet, takto si narokovat tvrdosijne nieco na fore v partii ludi, ktori sa sem chodia bavit a vzajomne si radit ?

z toho co som tu precital ti tu je asi dobre ked ti tu ludia poradia co mas na svojom aute opravit alebo akym sposobom vyriesit. vtedy sa nestazujes.

toto je ubohy nezmysel. asi by som sa nad sebou zamyslel na com trvas.

Nemas ziadnu zakonnu povinnost byt clenom vyuzivajuceho benefitny system zaplatenim clenskeho. Ak by si zrovna v tom case

potreboval riesit trapny nakup za usetrenych 15 eur u predajcu, tak ti to vydaju aj na staru karticku alebo na zaklade ico a "zlavu" dostanes.

pekny koment tu odznel s bankou a zriadenim uctu. platobna karta tiez pride az za dva tyzdne. zazalujes banku?

za taketo vyrivanie by si na "inom" fore dostal ban-y aj 3 na kazdy tyzden abysi vychladol.

snad som to tu pochopil, lebo som cital prvu a poslednu stranu :D

Upraveno uživatelem Marcel00
Odesláno

Marcel00 : Njn tak o cem se bavit s individuem, ktere by se rado branilo pravnimi prostredky i proti "organizovanemu dislajkovanie prispevku" .... :)

Odesláno (upraveno)

krásný vlákno-pavouk :D :D :D ,,Řekni, kde ty kytky jsou Co se s nimi mohlo stát"

Upraveno uživatelem Haryk
Odesláno

Fíha, když se začlo poprvé řešit opoždění kartiček, řekl jsem si fajn možná je na místě aby se na možný problém upozornilo, možná to není pro některé členy výhodné atd., ale teď? Znova? Zase to samé? Proč Blusmene, proč furt vaříš jednu a tu samou polívku?

Mám takový pocit, že toto jednání (vyvíjení negativní atmosféry v klubu) mají na svědomí ti, kteří mají málo práce a hodně se nudí. Nevím jestli takovým lidem můžeme nějak pomoci, páč si myslím, že by se to mohlo jevit jako nemoc a začít se to přenášet.

Proč sakra nejdeš dělat něco užitečnějšího (klidně si mastit lofasa to mi je jedno) a nepřestaneš se šťourat ve věcech, které se navíc ani tebe netýkají.

Další věc čím jsi mě nadzvedl je předhazování Pe.trovo dávno vyřešené a UZAVŘENÉ záležitosti! Sakra to všichni co udělali v minulosti něco špatně a i když se dalo vše do pořádku, mají právo pouze držet hubu a krok?

Mě neser sakra!

Táááák a teď k věci: Tome KDE MÁM KARTIČKU??  :-D dělám si prdel

Odesláno

Ty voe Jjeennddoo, ty jsi si slovutného pana právníka dovolil urazit - hlavně jeho lofáska, a to sraní? No nevím Ti :D :D

Už sepisuje žalubu k nejvyšímu soudu :D :D :D

A bude se bránit veškerými dostupnými legálními prostředky

Zase veselej tejden :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...