Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Shreek: jel jsem po A6 , v noci to bylo bez problemu, pak pres den cestou zpatky to stalo akorat na rozboceni Frankfurt X Norimberk a jedna bouracka , asi 15min, stalo se to chvilku pred nama. Kolem Mnichova ma olda pravdu ze je vetsi provoz.

Pe.Tr : jj, stanek uz se predaval dneska, ted uz si budou jenom lestit ... auta a pak press days ;) 

• O 3 týdny později...
  • O 11 měsíců později...
Odesláno (upraveno)

Oživím toto vlákno, včera jsem dostal od máti, ségry a jejího přítele k narozeninám na oslavě dárek. A to zájezd pro dva na letošní Ženevu v datu 11.3. - 13.3. 2016. Chtěl bych se zeptat, jak to tam chodí, může si člověk v batohu pronést třeba lahev s pitím? Zajímaly by mě i přiblížný ceny, abych věděl kolik jejich chechtáků si vyměnit. :myslim Díky za reakce :papa

post-35961-0-62120000-1456661740_thumb.j

Upraveno uživatelem radim.1008
Odesláno

Piti tam vetsinou automobilky rozdavaj. Napr bageta na vystave v prepoctu 200,- ale i ja jsem se prezral.wc tam gratis. Radeji maj svajc franky.tolik te nevoberou :)

Odesláno

ale da :P
rano jsme dojeli cca v 8  odjizeli po 17 hodine
ve 3 sem vypadnul z autosalonu ( u luxus znacek byl naval tak proc tam cekat ze :-P ) - prosel se k vodotrysku (pokud zajezd s timhle nepocita) nakoupil nejaky cokoladky a vyrazil zpatky

Odesláno (upraveno)

od 9 pokud si pamatuju
ale jiste to jde nekde dohledat

my odjizdeli kolem 19 hodiny z Kolina a po 8 tam byly

EDIT: nasel sem original fotky
cas vytvoreni 8:27 - fotil jsem kamose u autobusu - po cigarku jsme vyrazily na salon takze otviracka v 9 jistejch
odjezd dle rozmazanych fotek po 19 hodine (ale to bylo na nase vyzadani - autobus ridil kamos z prace a jeho otec )

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno (upraveno)

muzes i eura berou to v pohode

jidlo a piti neni problem

mistni stanky drahyy !!

Na stáncích měli ceny stejné ve CHF i EUR :D

Pití se dovnitř normálně vzít dalo (pokud se pamatuji).

U Mini měli bar na sodovku a sodovku bez bublin, koukali na mě divně, když jsem chtěl "řezanou" (jakože jemně perlivou). Ale hlavně měli "Mini" kelímky (festovní plastové kelímky, ne ty pouťové) a na ně peknou frontu :D

Já tam jedu už ve čtvrtek, tak pak můžu dát 100% čerstvý info :papa

Upraveno uživatelem Veverka
Odesláno (upraveno)

Oživím toto vlákno, včera jsem dostal od máti, ségry a jejího přítele k narozeninám na oslavě dárek. A to zájezd pro dva na letošní Ženevu v datu 11.3. - 13.3. 2016. Chtěl bych se zeptat, jak to tam chodí, může si člověk v batohů pronést třeba lahev s pitím? Zajímaly by mě i přiblížný ceny, abych věděl kolik jejich chechtáků si vyměnit. :myslim Díky za reakce :papa

Čerstvá zkušenost ze včerejška - kontroly batohu, spíš dámských kabelek (nevím proč) jen namátkové, ale zákaz jídla/pití jsem nezaznamenal. Na stánku Fordu Vignale dávali část dne kafe zdarma (fronta byla slušná), jinak nikde nic. Je tam dost stánků, i schovaných za "kulisama". Ceny jako na výstavišti v Ženevě :D kuřecí nugety s hranolky 14.50; klobása s kusem pečiva (bagety) 7.50 CHF/EUR je to jedno, kurz mají 1:1,00 až 1:1,00. Eura berou jen papírový a vracejí CHF. Takže s sebou co chceš, resp. podle toho, jaxe cítí tvoje peněženka. Hlavně pohodlné boty na to celodenní šmajdání ;)

Upraveno uživatelem Veverka

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...