olda Odesláno 1. březen 2015 Odesláno 1. březen 2015 Já každý den,A1 nám vede kolem práce,občas mi to přijde jak parkoviště,ne dálnice Citovat
Devils-night Odesláno 1. březen 2015 Odesláno 1. březen 2015 Shreek: jel jsem po A6 , v noci to bylo bez problemu, pak pres den cestou zpatky to stalo akorat na rozboceni Frankfurt X Norimberk a jedna bouracka , asi 15min, stalo se to chvilku pred nama. Kolem Mnichova ma olda pravdu ze je vetsi provoz. Pe.Tr : jj, stanek uz se predaval dneska, ted uz si budou jenom lestit ... auta a pak press days Citovat
michalhorky Odesláno 17. březen 2015 Odesláno 17. březen 2015 Když se tam nedostanete, doporučuji se podívat v magazínu Autotrip.cz, je představení novinek http://autotrip.cz/autosalon-zeneva-2015-predstaveni-novinek/ Citovat
radim.1008 Odesláno 28. únor 2016 Odesláno 28. únor 2016 (upraveno) Oživím toto vlákno, včera jsem dostal od máti, ségry a jejího přítele k narozeninám na oslavě dárek. A to zájezd pro dva na letošní Ženevu v datu 11.3. - 13.3. 2016. Chtěl bych se zeptat, jak to tam chodí, může si člověk v batohu pronést třeba lahev s pitím? Zajímaly by mě i přiblížný ceny, abych věděl kolik jejich chechtáků si vyměnit. Díky za reakce Upraveno 28. únor 2016 uživatelem radim.1008 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 28. únor 2016 Odesláno 28. únor 2016 muzes i eura berou to v pohodejidlo a piti neni problemmistni stanky drahyy !! Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. únor 2016 Odesláno 28. únor 2016 Piti tam vetsinou automobilky rozdavaj. Napr bageta na vystave v prepoctu 200,- ale i ja jsem se prezral.wc tam gratis. Radeji maj svajc franky.tolik te nevoberou Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 28. únor 2016 Odesláno 28. únor 2016 nevim jakou bzudes mit vstupenku ale jakmile jednou vylezes ven uz se nemuzes vratittakze prohlidku mesta nechej az na konec Citovat
radim.1008 Odesláno 28. únor 2016 Odesláno 28. únor 2016 Je to prý zájezd ráno na místě a večer zase zpátky. Takže si myslím, že se to stihnout nedá. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 28. únor 2016 Odesláno 28. únor 2016 ale da rano jsme dojeli cca v 8 odjizeli po 17 hodineve 3 sem vypadnul z autosalonu ( u luxus znacek byl naval tak proc tam cekat ze :-P ) - prosel se k vodotrysku (pokud zajezd s timhle nepocita) nakoupil nejaky cokoladky a vyrazil zpatky Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 28. únor 2016 Odesláno 28. únor 2016 (upraveno) od 9 pokud si pamatujuale jiste to jde nekde dohledatmy odjizdeli kolem 19 hodiny z Kolina a po 8 tam byly EDIT: nasel sem original fotkycas vytvoreni 8:27 - fotil jsem kamose u autobusu - po cigarku jsme vyrazily na salon takze otviracka v 9 jistejchodjezd dle rozmazanych fotek po 19 hodine (ale to bylo na nase vyzadani - autobus ridil kamos z prace a jeho otec ) Upraveno 28. únor 2016 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
Veverka Odesláno 28. únor 2016 Odesláno 28. únor 2016 (upraveno) muzes i eura berou to v pohode jidlo a piti neni problem mistni stanky drahyy !! Na stáncích měli ceny stejné ve CHF i EUR Pití se dovnitř normálně vzít dalo (pokud se pamatuji). U Mini měli bar na sodovku a sodovku bez bublin, koukali na mě divně, když jsem chtěl "řezanou" (jakože jemně perlivou). Ale hlavně měli "Mini" kelímky (festovní plastové kelímky, ne ty pouťové) a na ně peknou frontu Já tam jedu už ve čtvrtek, tak pak můžu dát 100% čerstvý info Upraveno 28. únor 2016 uživatelem Veverka Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 28. únor 2016 Odesláno 28. únor 2016 tak ja nejsem takove hovado abych nekde sel po prezentechme stacil rizek z domu a mineralkasednul sem si k zenevskemu jezeru a jako spravnej cechacek sem si rozbalil svacu Citovat
Veverka Odesláno 28. únor 2016 Odesláno 28. únor 2016 No my jsme tam žádné jezero neměli, tak byla aspoň ta Miniralka Citovat
radim.1008 Odesláno 28. únor 2016 Odesláno 28. únor 2016 Budu rád za info. Už se nemůžu dočkat. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 28. únor 2016 Odesláno 28. únor 2016 jelikioz sem byl takhle daleko poprvy ve svym zivote mel sem z toho oci navch hlavy - a pocity proste uzasny Citovat
Veverka Odesláno 5. březen 2016 Odesláno 5. březen 2016 (upraveno) Oživím toto vlákno, včera jsem dostal od máti, ségry a jejího přítele k narozeninám na oslavě dárek. A to zájezd pro dva na letošní Ženevu v datu 11.3. - 13.3. 2016. Chtěl bych se zeptat, jak to tam chodí, může si člověk v batohů pronést třeba lahev s pitím? Zajímaly by mě i přiblížný ceny, abych věděl kolik jejich chechtáků si vyměnit. Díky za reakce Čerstvá zkušenost ze včerejška - kontroly batohu, spíš dámských kabelek (nevím proč) jen namátkové, ale zákaz jídla/pití jsem nezaznamenal. Na stánku Fordu Vignale dávali část dne kafe zdarma (fronta byla slušná), jinak nikde nic. Je tam dost stánků, i schovaných za "kulisama". Ceny jako na výstavišti v Ženevě kuřecí nugety s hranolky 14.50; klobása s kusem pečiva (bagety) 7.50 CHF/EUR je to jedno, kurz mají 1:1,00 až 1:1,00. Eura berou jen papírový a vracejí CHF. Takže s sebou co chceš, resp. podle toho, jaxe cítí tvoje peněženka. Hlavně pohodlné boty na to celodenní šmajdání Upraveno 5. březen 2016 uživatelem Veverka Citovat
Péťa Odesláno 5. březen 2016 Odesláno 5. březen 2016 Výběr nejlepších exponátů ze Ženevy: KLIK Citovat
ozzy56 Odesláno 5. březen 2016 Odesláno 5. březen 2016 budu tam muset někdy zajet, ale kvůli těm babám , na auta kašlu Citovat
Veverka Odesláno 5. březen 2016 Odesláno 5. březen 2016 Ve dnech pro běžnou veřejnost tam mají i běžnější hostesky... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.