Arnie Odesláno 3. listopad 2005 Odesláno 3. listopad 2005 ORIGINÁLNÍ NÁHRADNÍ DÍLY PRO VYBRANÉ MODELY PEUGEOT SE SLEVOU AŽ 30% Jen samotný výrobce automobilu ví nejlépe, jak nahradit každý díl ve svém voze.Vždy? každý z nich vymyslel a zkonstruoval tak, aby fungoval co nejlépe.To však jistě víte, ale kdo má platit vyšší cenu za originální díl, když jsou neoriginální kopie levnější. Od teď už však nemusíte při opravách dělat kompromisy mezi cenou a kvalitou. Originální náhradní díly jsme totiž zlevnili až o neuvěřitelných 30 %. V rámci této slevové akce vám nabízíme 130 nejčastěji měněných náhradních dílů, jako jsou například řemeny, rozvody, filtry, spojky, tlumiče výfuku, brzdové kotouče a destičky, kulové čepy, tyčky stabilizátoru nebo tlumiče.Všechny tyto díly jsou určené pro vybrané modely Peugeot (106, 206, 306, 406, Partner a Boxer) vyrobené v letech 1992 až 2002. Přestaňte na sebe obtížně pasovat neoriginální náhradní díly a dopřejte si kvalitu originálu. Akce platí od 17. října do 31. prosince. Informujte se v síti Peugeot. http://www.peugeot.cz/web/promo/prislusenstvi_0511/prisl.php Citovat
Péťa Odesláno 3. listopad 2005 Odesláno 3. listopad 2005 Že bych si nechal konečně vyměnit tyčky stabilizátoru a tlumiče Citovat
WiZiPoK Odesláno 3. listopad 2005 Odesláno 3. listopad 2005 Hezkyyy ... Nevite existuje nekde nejaky oficialni seznam slevnenych veci a jejich ceny? Diky Citovat
Ingeles Odesláno 30. listopad 2005 Odesláno 30. listopad 2005 Já nevim ale koukal jsem na ty stránky peugeot/příslušenství a např. orig. tlumiče zlevněný z 5400,- na 4300,- za jeden? Stopro koupím Monroe apod. za půl a kvalita minimálně stejná... Citovat
pigi.jakub Odesláno 27. květen 2006 Odesláno 27. květen 2006 (upraveno) Souhlas taky to tak vidím! Upraveno 14. leden 2025 uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek! Citovat
Tornado Odesláno 27. květen 2006 Odesláno 27. květen 2006 Mrkne te se ale na ty stranky: Akce platí od 17. října do 31. prosince. Tohle byla akce minulej rok na podzim. Nechapu proc se k tomu pigi.jakub vracel... Citovat
Sova Odesláno 3. červen 2006 Odesláno 3. červen 2006 podle mě kupovat originální díly,ba i se slevou třiceti procent muže koupit jedině blbec nebo bohatý člověk,navíc ty originální díly se většinou vyrábějí ve firmách,které své výrobky prodávají min imálně za polovic...jde jen o pitomou značku...já můžu mít díly za nakupku z benexu a žádné předražené pežot díly bych neřešil Citovat
Tornado Odesláno 3. červen 2006 Odesláno 3. červen 2006 (upraveno) Akorat je blby, ze nektery dily jinde nez v Peugeotu nesezenes, takze nezbiva nic jinyho nez je u nich koupit. Upraveno 14. leden 2025 uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek! Citovat
vojtmar Odesláno 14. leden 2025 Odesláno 14. leden 2025 Dají se momentálně někde sehnat origo díly s nejakou slevou? Díky Citovat
ozzy56 Odesláno 14. leden 2025 Odesláno 14. leden 2025 dají, rakve na střechu a alukola--když maj u pežotů akci Citovat
MJSytic Odesláno 14. leden 2025 Odesláno 14. leden 2025 Co se slevou? Dotaz by měl spíš znít: "Dají se někde sehnat origo díly?" Mimochodem skoro 20let starý kostlivec. Strašně to letí radim.1008, pavelu96, OK406 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
patt Odesláno 17. leden 2025 Odesláno 17. leden 2025 Mě by třeba zajímalo jestli dokáže někdo zjistit nějaký zbytky ve skladech na starší pežoty z 90tých let třeba. Nějaký výprodejový díly se daj zjsitit na opartsu, ale tam člověk musí zadat konkrétní číslo dílu a buď ho někde maj nebo ne, ale když řeknu, že chci nějaký jakýkoliv origo díly na 309, 405, 605, tak jestli to někdo dokáže zjsitit co se kde válí. Mě na Kladně v pežotu řekli, že mam přijít s konkrétním číslem dílu a že se podívaj do registru... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.