Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Naformátovaný HDD v TV LG k nahrávání mi nevidí počítač s W7 a nejde naformátovat?

Recommended Posts

Odesláno

jj už to vyzeralo,že to bude ok,v správcovi disku,zmazané oddiely,spojené vytvorený nový 146GB  pomocou toho čo dal Péťa naformátované do FAT32,TV disk vidí a tu začína to zlé-TV si musí naformátovať disk aby mohol nahrávať-po naformátovaní,alebo počas sa disk stratí TV ho nevidí

Odesláno (upraveno)

Gábo, když už všechny pokusy selžou, je načase si přečíst návod.

píšou tam disk alespoň 5400  ot/min pevný disk typu RAID není podporován

nelze použít Flash disk - není pravda funguje to i s rychlejší Flashkou

edit: Televizor Samsung akceptuje různé druhy USB klíčů. Neexistuje žádné omezení na velikost paměti. Podporované formáty jsou FAT, exFAT, a NTFS. Pokud je k Vaší TV připojených více USB zařízení, může se stát, že TV nerozezná jedno, nebo i všechny připojené USB zařízení.

tak jsem z toho jelen

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno

Staršie typy Samsungov používajú na nahrávanie a timeshift vlastný formát diskov nekompatibilný s PC, preto si ho chcel TV sám naformátovať. Skús ho formátovať pod TV kým sa to nepodarí.

Odesláno

Charlie 1: Ve Tvém dotazu mi chybí jedna informace. K čemu ten HDD chceš dále používat? Dále pro nahrávání pořadů z TV nebo ho připojit a používat už jen na PC?

Mám taky LG 3D Cinemu a k ní připojený HDD naformátovaný pro nahrávání z TV - tento HDD ale nejde připojit k PC (má svůj specifický formát neslučitelný s FAT či NTFS)

Obráceně - tedy HDD z PC (extení) k TV připojit lze. Bez problémů detekuje a přehrává soubory .avi i třeba .mkv.

Pokud potřebuješ přetáhnout data (pořady) nahrané přímo z TV na HDD, je možné řešení přes domácí síť. Nevím zda Tvoje TV má možnost připojení k internetu jako ta moje, ale pokud ano, tak si přes router připoj TV k PC a data pak můžeš přetáhnout po síti. Je to časově trochu náročnější, ale funguje to. A samozřejmě i opačně - z PC můžu nahrát na HDD u TV film, ale to už je jednodušší si ho na TV po síti přehrát přímo z PC. 

Odesláno

kdyby někoho napadlo,že nestíhá třeba zdroj tak přikládám  foto zdrojů

jinak jsem nainstaloval Acronis Disk Director 11 Home a zkouším to nějak udělat . . . . :( nejde to

post-21598-0-12839600-1455175088_thumb.j

post-21598-0-44198200-1455175095_thumb.j

Odesláno

Pokiaľ TV používa vlastný formát tak ti žiadne formátovanie mimo TV nepomôže, teda ak ten disk chceš použivať na nahrávanie v TV. Pre prehrávanie video súborov ti to TV nemá čo formátovať a musí FAT32 prečítať.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...